Etarget -közép

Mesterházy őrjöngeni kezdett

Dézsából öntött hazugság.
Feltétlenül el kell mennie szavazni és a Fidesz-KDNP neve mellé húzni az ikszet, akinek fontos, hogy tíz év múlva is a maihoz hasonló kiszámíthatósággal, a boldogulás esélyével folyjanak ezeréves medrében a magyarok hétköznapjai. Láthattuk, hallhattuk, az ellenzék az utolsó napokra nagyon is feltűrte az ingujját. Véssük az agyunkba: az orrunk előtt húzogatott mézesmadzag valójában dézsából öntött hazugság.

Dobrev Klára a DK kampányzáróján például az Európai Egyesült Államok újbóli elmantrázása mellett végképp kimutatta a foga fehérjét s a hatalom visszaszerzése iránti vágyáról visítozott. Ura, Gyurcsány pedig egyszerűen azzal zsarolt, hogy aki a nacionalistákat, a nemzetállamokat támogatja, az háborúval fenyegti Európát. Tudjuk, olvasatukban a nacionalisták populista idegengyűlölő nácikat jelentenek.
Dobrev persze most is kifelejtette az agyak gyömöszöléséből, hogy az általuk olyannyira akart „erős” Európai Egyesült Államok, mely szerintük maga az álom, valójában kevert népességű birodalmat jelent, megszüntetve a nemzeteket, amelyben az a tény, hogy valaki magyar, olasz vagy német, az ég világon semmit nem jelent. Azzal sem hozakodott elő, hogy amennyiben az elmúlt években az ellenzék lett volna hatalmon, akkor most a hazai városokban is lámpással kellene keresni a magyarokat, az afrikai, közel-keleti migránsok százezrével grasszálnának utcáinkon, mint a németeknél, franciáknál vagy a belgáknál. S Gyurcsányék a családokra költött összegeket helyettük a migránsokra fordították volna.
Mesterházy Attila MSZP-s korifeus az ATV-ben azt sulykolta, hogy a szocialista párt világosan megmondta, hogy nem akarnak illegális migrációt, nem akarják lebontani a kerítést. Ezt hiába mondják el ezredszerre, senki nem hisz nekik, hiszen az Unióban folyamatosan azokkal szavaztak, akik a bevándorlást támogatták.
Arra már az ember oda sem nagyon figyel, ha a momentumos Cseh Katalin azért mossa meg a fejét a vele egyébként szövetséges LMP-s Vágó Gábornak, mert arról beszél, hogy ők Verhofstadttal együtt a globalista nagytőke szekerét tolják. Úgyis tudjuk, hogy erről van szó, de mégis jobban esik neki hazudni, a valóságot elhallgatni.
Nyilvánvaló, hogy a teljes ellenzék az európai elit birodalmi vágyait támogatja, a magyar érdekek képviselete a valóságban még véletlenül se jutna eszükbe.
Azért írtam az elején, ha valakinek fontosak a saját, a családja, országa érdeke, akkor nem szavazhat másra, csak az Orbán Viktor vezette Fidesz-KDNP listára. Csak ebben az esetben van esély arra, hogy megváltoztassuk – belülről – azt a rosszul működő Európai Uniót, amely szerencsés esetben tovább fogja szolgálni a javunkat s nem a kárunkat akarja csak azért, mert ellenezzük a bevándorlást.
Nekünk vasárnap a saját helyünkön kell észnél lenni. El kell menni szavazni és jó helyre kell húzni az ikszet.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések