Etarget -közép

Nagyon komoly támogatást kapott az Orbáni politika

Szórja az érzékenyeket felháborító PC-ellenes és ironikus kiszólásait a Monty Python veterán sztárja a Twitteren.

Miután a Monty Python legendás, veterán sztárja a minap újra felidézte régi szavait, miszerint London már nem angol város többé; s kijelentette azt is, hogy azért támogatja a Brexitet, mert nem akarja, hogy brüsszeli bürokraták építsenek szuperállamot, az őt emiatt betámadókra kezdett reagálni a Twitteren.


Egy őt támadó tweetre úgy válaszolt: „Azt gyanítom, bocsánatot kellene kérnem a gyerekkori angol neveltetésem miatt, de valahogy nyugodtabbnak, udvariasabbnak, humorosabbnak, kevésbé bulvárosnak és kevésbé pénzorientáltnak találom, mint azt, ami annak a helyére kerül”.
A Londont kritizáló szavaira érkezett negatív reakcióra úgy válaszolt: „Ha szeretnéd megkérdezni számos külföldi barátomat, akik ilyennek látják Londont, szívesen összekötlek velük”.
Arra a kritikákra, hogy miért is költözik a karibi Nevis szigetére, úgy válaszolt: „Érdekelheti azokat az embereket, akik szerint Londonnal kapcsolatos megjegyzéseim rasszisták és nem a kultúrára vonatkoznak, hogy miért is szeretem az időmet Nevisen tölteni. Nevisen kiválóak a rasszok közötti kapcsolatok, nagyon képzett a lakossága, és nincs jele a politikai korrektségnek, nem látni Rupert Murdochot, lelkiismeretesek a jogászok, nyugodt és humoros az élet, mélységesen szeretik a krikettet és teljesen hiányzik a késelős bűnözés. És természetesen gyönyörű az időjárás”.
Hozzátette azt is: „Nevis nem a piszkos orosz pénzek tisztára mosásának világközpontja”.
Saját adófizetését firtató kritikákra azt mondta: „Miután 53 évig fizettem a legmagasabb szintű adókat Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, úgy érzem a 80-hoz érve, hogy pár évre szabad kivonulnom”.
Legújabb tweetjében pedig arról ír: „Azt hiszem, legitim az egyik kultúrát jobban kedvelni a másiknál. Például én azt a kultúrát kedvelem, amelyik nem tolerálja a női nemi szervek megcsonkítását. Ez rasszizmus lesz azon lézengőknek, akik alig várják, hogy valaki megbántsa őket?”
www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. Irigylem, így kell kulturáltan, nem ordibálva. és mégis erősen ható válaszokat írni egy angol gentlemannek! Jó lenn, ha időnként meg tudnám állni, és hasonlóan elegáns és udvarias válaszokat írnék. Igaz, hogy hatásuk ebben a ballibsi közegben egyenlő lenne a nullával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek. Magyarországon ma ironizálni olyan, mint kompresszorházban hegedülni.

      Törlés

Megjegyzés küldése