Etarget -közép

Bródy János nyílt levélben üzent Orbán Viktornak

Elképesztő aljasság!

"Úgy gondolom, hogy Koncz Zsuzsa és én nem sértettünk meg senkit, azonban a feljelentő a szólásszabadságot megsértette! De ha már így alakult meg szeretném kérdezni a mélyen tisztelt miniszterelnök úrtól, hogy miért fáj önnek a nemzet üzenete? Miért fáj önnek, hogy rengetegen éreznek hasonlóan? Azt gondolom, hogy nem sértettünk meg egyetlen jóérzésű magyart sem. Ezúton kérjük kedves követőinket, hogy valamilyen úton módon fejezzék ki véleményüket!"
Tisztelettel Bródy János
...
 https://www.tv2-friss.com

Megjegyzések

  1. Húzd le magad, bródi jános!

    koncz zsuzsáddal, együtt..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. menjél el a francba jancsi bohód, zsuzsáddal együtt. az ország szégyenei vagytok

      Törlés
    2. Nem értem a művész úr elégedetlenségét . Mindenki maradjon a kaptafájánál .Ön is a zeneszerzésnél és az énekelésnél ,és foglalkozzon a mai fiatalok zenei fejlesztésükkel.

      Törlés
  2. Janikám. A Nemzet üzenete az idén már kétszer megvolt. Gondolom világos.

    VálaszTörlés
  3. Maradjatok meg a politikamentes zenélésnél - az sokkal jobban állt nektek.

    VálaszTörlés
  4. Pláne ne hivatkozzatok a "nemzet üzenetére", mintha ti lennétek a képviselői. Ugyan, ugyan...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áruld el miért támogatta Orbán Viktor a hazug migránst az ellenzék operatőrével szemben? Egy telefonnal kirúgathatta volna a migránst a Real Madridtól. Mindenki tudott a műesésről. Miért nem rúgatta ki Orbán, amikor a migráns a Magyar Népet szidta?
      A dulakodásért és az intézkedő rendőr megfenyegetéséért vádat emelhettek volna ellene, ehelyett az ellenzék operatőrét hurcolta meg a Fidesz ügyésze, pedig bűncselekmény sem volt! (Kúria)
      A Német média ma is nácizza hazánkat, és azt mondja: "Elgáncsolta a gyerekes apát!" Miért nem tiltakozik a Fidesz nagykövete? Nem akarja a Fidesz kormány a Magyar Névről lemosni a gyalázatot??

      Törlés
    2. rajgy Ne beszéljen hülyeségeket! Nem kellene mindenbe Orbán Viktort belekeverni. Pont, hogy csak a fideszesekre számíthatott László Petra. A jobbikos N1tv azonnal kirúgta. Ha érdeklik a részletek, akkor olvassa el az alábbi cikket.
      https://pestisracok.hu/peldatlan-biroi-jogsertes-a-szegedi-jarasbirosagon-fel-eve-tartjak-vissza-a-kollegank-felmentese-miatt-jaro-bunugyi-es-ugyvedi-koltseget/

      Törlés
  5. Csak az emberi tisztességet és a "jó ízlést" /ha még ilyen kispolgári fogalmak jelentenek Nektek valamit/. Ha már a feljelentésről van szó, tudunk olyan személyekről, akik beépítettként rendszeresen jeltettek annak idején...most talán hallgatni kellene, és nem a nemzet képviselőjeként fellépni. A művészetetek tiszteletre méltó, de engem ne képviseljetek...Te kérted, hogy nyilvánítsak véleményt...

    VálaszTörlés
  6. Milyen nemzet üzenetről van szó... netán egy bejutási küszöb határát súroló pártocska buzdítására beszélhetünk - hangosan - nemzet üzenetről?! Nemcsak a parlamentben adnak sípot egyesek szájába?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. EZ A Senki ne beszéljen nemzet nevében komcsi kotorék.

      Törlés
  7. Melyik nemzet nevében üzent ? Miből gondolja, hogy nem sértett meg senkit? Mi jogon szelektál jóérzésű, vagy egyéb magyarokra?

    VálaszTörlés
  8. Nem értem Bródyt, Konczot....stb! Kiknek a nevében gyalázatoskodtok?! Milyen nemzetről beszéltek?! Konkrétan, pontosan kik is vagytok ti?!

    VálaszTörlés
  9. Akit a sárga rózsa illata megcsapott agyilag...

    VálaszTörlés
  10. Engem igencsak megsértett, mint jóérzésű magyar embert... Koncz Zsuzsa barátjáról pedig annyit...- aki a magyart elfajzott nemzetnek titulálja és a nyelvét elfajzott nyelvnek... akkor mit keres itt köztünk? Miért énekel ezen a nyelven? Miért él ilyen elfajzott emberek között?
    Mit keres itt ön? El lehet menni máshová!Amit ön tolmácsol az nem a nemzet üzenete!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 100% egyetértek Miért él ilyen elfajzott emberek között? Mit keres itt??? IGEN megsértett, mint jóérzésű magyar ember

      Törlés
    2. Ha nem jó érzed magad Magyarországon akkor miért vagy még itt !!!


      Törlés
  11. A ideiglenesen hazánkban élösködö nemzetárulók, B.János és K.Zsuzsa szellemileg zavarodott média szajhák jelenléte, nem ildomos. Söt..

    VálaszTörlés
  12. Menjél te Zsuzsával a büdös francba, -böszme után szabadon-rohadék szarkeverő.

    VálaszTörlés
  13. Nem is értem, ezt miért Orbánnak írja?! Mikor mondta Orbán, h fáj neki a 'nemzet' üzenete? Pedig éppenséggel fájlalhatná is, amikor a sok bunkó O1G-zik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A sok bunkó" csak a nemzet része, mocskos véleményük csak őket minősíti, amelyre 1intelligens ember bem reagál érzékenyen sem.

      Törlés
  14. Soha,senki nem bántotta ezt a "sértődött párost"!!!Csak "szerepelni"akarnak,mivel már senki nem kiváncsi rájuk ,amiről nagyrészt ők tehetnek a viselkedésük miatt!Amit művelnek, az a legtöbb embert taszítja !!!Én a magam nevében megkérem mindkettőjüket,hogy ne a nemzet nevében beszéljenek!Ez csaki a magánvéleményük!!!!!

    VálaszTörlés
  15. Az a vicc, hogy nekik szabad a sajtó. Orbánt szapulni támadni, kortünet s divat, s libsiknek kötelező feladat. Magyar nem szólhat Magyarországon, minket jelentenek fel s tüntetnek el, szünetlen.

    VálaszTörlés
  16. Ha komolyan vennék a művészetet, amiben régen jeleskedtek, nem állnának be a politikába korteskedni! Főleg nem kellene szidni azt a népet amelyből mindketten kinőttek és azt a nyelvet, amely által önök kiemelkedtek a szürke tömegből! Ha a magyarok annak idején nem mennek el az önök koncertjeire és nem vásárolják az önök hanglemezeit a béka feneke alatt lennének! Maximum valamelyik csehóban "boldogítanák" a törzsvendégeket! Mindenkinek jobb lenne, ha a politikát nem kevernék össze a művészettel! A suszter maradjon a kaptafánál! A politikus, politizáljon, de ne énekeljen, az énekes meg énekeljen és ne politizáljon!

    VálaszTörlés
  17. Nagyon nagyot roggyant a megitélésetek számomra.Ott tartok,hogy már nem is halgatlak benneteket.Csak igy tovább,és a neveteket is elfelejtjük hamar.

    VálaszTörlés
  18. Gondolom, így akarjátok magatokra vonni a figyelmet, mert már nem kíváncsi rátok a ,,nemzet"!

    VálaszTörlés
  19. - Ha van pofád azt kérni, hogy írjuk meg a véleményünket rólatok - és persze mindarról, amit műveltek - hát, én megteszem !/ Remélem, ezerszer ezer tisztességes magyar ember megteszi velem együtt !! TAKARODJATOK A KÖZÉLETBŐL / USZÍTÁSAITOKRA / LÁZÍTÁSAITOKRA / MAGYARGYALÁZÓ VÉLEMÉNYETEKRE NEM VAGYUNK KIVÁNCSIAK !! Mi - akik egykor a rajongóitok voltunk - hallani sem akarunk soha többé rólatok !/ Én a magam részéről még a hetvenes-nyolcvanas években vásárolt összes lemezeteket eltüntetem, hogy többé ne kerüljenek elő, dedikált fényképeiteket megsemmisítem !/ Ha bármely zenét sugárzó médiában megjelentek, átkapcsolom !/ Amennyire szerettünk titeket és rajongóitok voltunk, úgy az ellenkezőjére fordult tevékenységetek következtében az érzés !/ TE / AKI A SZAVAK MESTERE VAGY / REMÉLEM / ÉRTESZ A SZÓBÓL !/ TAKARODJATOK !/ TAKARODJATOK A KÖZÉLETBŐL / TAKARODJATOK A NYILVÁNOS FELLÉPÉSEKBŐL / TAKARODJATOK AZ ORSZÁGUNKBÓL IS / HA NEKTEK NEM TETSZIK / HOGY VAGYUNK !/ Zárt klubokban éljétek ki magyargyűlölő, nemzetromboló, Orbán- és Fidesz-fóbiás gyalázkodásaitokat, oda nem fogunk utánatok menni !/ Ott nyalhatjátok egymást, meg az idegenvérű fajtársaitokat, ábrándozhattok a magyarpusztító új világrendetekről !/ NEKÜNK TÖBBÉ NEM KELLETEK !!//

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jänos teged jol ätmosott a Fidesz propaganda, neked csak Ferot,a Nemzet csotänyät szabad halgatni ezekszerint , Ez a müveszpäros csakis az igazat, es az elkeseredeseket eneklik meg ,gondolom sokmillo Magyar vigasztaläsära!!! Nektek kene eltakarodni ebböl az orszägbol akik ilyen velemennyel vannak az igazsägrol!!!

      Törlés
    2. A Retron még megy 1-2 számuk, olyankor átkapcsolok. Hallgatni sem bírom ezeket
      a libsiket.

      Törlés
    3. Te takarodjál el, de nagyon gyorsan. Hályog van a szemeden, hogy nem látod a fejlődést? Először rendbe kellett hozni a Te általad imádott volt kormányod aljas dolgát! Te szerencsétlen! Gondolkozzal mielőtt hülyeségeket írsz!

      Törlés
  20. És miért pont a Miniszterelnök úrnak címezte ezt, amikor nem is foglalkozik ezekkel az anarchistákkal?

    VálaszTörlés
  21. "Ne mondd, hogy szembenézni mindenki fél!" - Koncz Zsuzsa. Én ezt a mondatot úgy értelmezem, hogy azzal az 1/3-al szembe, aki érdemtelenül foglalja el helyét a parlamenti patkóban!

    VálaszTörlés
  22. Nektek gurult el a gyógyszeretek!

    VálaszTörlés
  23. Sajnálatos dolog,hogy nem azzal foglalkoznak,amihöz értenek,persze szólásszabadság van,de azért elkellene gondolkozni,a nemzet az szerintem,nem1-2 homályos látásu,ember,ha annak lehetne nevezni őköt.

    VálaszTörlés
  24. De engem megsértett Koncz Zsuzsa . Elfajzottnak nevezett, mert magyar vagyok. Hát szerintem ti vagytok elfajzottak, bugris banda.

    VálaszTörlés
  25. Kis pofátlan Bródy. Nem Orbán jelentett fel, ezért ne nála kérdez vissza! Orbán tojik a fejedre, nem fog leereszkedni arra a szintre, ahol te dagonyázol. A nemzet nevében nyilatkozni meg nagy pofátlanság. Mit képzelsz magadról kis kretén zenész ivadék?

    VálaszTörlés
  26. Kedves Bródy János! -Az, hogy néhányan (esetleg több ezren!) írtok néhány általatok piszok igaznak vélt gondolatot, az még NEM a "nemzet üzenete"! - Ebben a nagy diktatúrában már évek-évtizedek óta SZABADON károghattok! - Egyébként mint híres szövegíró érdekelne, hogy hogyan loptad el (bocs lehet, hogy csak fordítottad?) Jimy Hendrix szövegét?
    Jimy Hendrix: " Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét." -- Ezt a szöveget némi módosítással (fordítói szabadság?) egy évvel halála után sikerült "megfogalmaznod". Te biztos szóltál mindenkinek, csak valahogy ez nem került a köztudatba!

    VálaszTörlés
  27. Te szadeszes a bolsi, komcsi kádári időkben (konc) kolonccal együtt dalok sokaságával fejeztétek ki ellenérzéseteket a komcsi mszmp-s rendszerrel szemben,majd libsi szdsz pártotok 94-ben választást nyert mszmp-s pufajkás "koronás" horn-al össze feküdt mszmp-szdsz kormányt alakítva,a rájuk szavazókat jól palira véve! Választás után az szdsz-s képviselői mandátumot szerzetek sutba dobták kampányukban tett ígéretüket, meg szegve semmibe véve azt miszerint a komcsikkal soha össze nem állnak,mit tgm és mécs is fennen harsogott, ezek után ki is vagy bródy konczal együtt nem más mint bingóné lény!

    VálaszTörlés
  28. Figyelmükbe ajánlom Bródyéknak Zorán Maradj a hangszerednél című számát: https://www.youtube.com/watch?v=Ep4OkJMT3HM

    VálaszTörlés
  29. Miért gondolja Bródy, hogy ő a nemzet üzenetét közvetítette? Miből? mert sokan gondolják így ? ... Jelzem, hogy még annál is sokkal de sokkal többen nem gondolják így ! Nem hinném hogy a nemzet éppen Bródyval üzenne! Ezeket csak a hataloméhes / a hatalomból kikerült liberális siserehad gondolja így ( nem értem meg soha , hogy mire föl?) akiknek az üzenetére magasról tesz a nemzet! Ez nagy igazság! A nemzet döntött - ráadásul harmadszor egymás után ! - és nyilvánvalóvá tette , hogy kit óhajt a vezetőjének. Tulajdonképpen baromi nagy pofátlanság ezek után az olyanoknak, akik gyűlölik ezt a vezetőt, azt állítani , hogy nemzet nevében gyűlőlik! ... és egyébként is , ők a nemzet hangja!

    VálaszTörlés
  30. Ez a konc egy elfajzott magyar! Pofa be!

    VálaszTörlés
  31. Mire föl beszėlnek a nemzet nevèben a haza/nemzet/àrulò hazudozòk.
    galerzsebet

    VálaszTörlés
  32. Nagyon meglep, hogy írni merészel a "művész úr"! Bocsánatot kérni koncz zsuzsának és magának kell. Maguk nem művészek. Túl sokat képzelnek magukról. zsuzsa is örülhetne, hogy van sikere, pedig sem hangja sem ritmusérzéke nem volt soha!!!!! Irtó nagy tévedés, ha azt hiszik, hogy sokan gondolkodnak úgy, mint maguk. És ez fáj a legjobban. Próbáljon gitározgatni, hátha megnyugszik tőle. Maga nem Miniszterelnök, maga egy senki! Nevetséges, hogy egy szinten képzeli magát Orbán Viktorral! Nyugdíj és elmeosztály a javaslat az önök részére!

    VálaszTörlés
  33. Szánalmas bagázs … jobban tennék ha szép csöndben eltünnének a történelem szennyesládájában ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Unknown ! Igaza van ! Egyet értünk Önnel !
      De nem lehet csodálkozni rajtuk , mivel mindketten
      zsidó származásúak ! / nem vagyunk rasszisták ! /

      Törlés
  34. János! Tetszik a "merjünk kicsik lenni" program? Miniszterelnökünk által lett vége a "bólogató jánosok" korának! Ő nem engedi kiszolgáltatni hazánkat! Nem fogadja el, hogy külföldi pojácák mondják meg, hogy mi a jó az országnak! Ránk akarták erőltetni a görög modellt a gazdaság megerősítésére! Soha nem lábaltunk volna ki a válságból, ha akkor nem áll ellen Miniszterelnökünk a nyomásnak, és kezdi meg a nekünk jó gazdaságpolitikai elképzelést! Emlékszik még ezekre az időkre? Történelmi cselekedet kezdődött meg ekkor, ellenszegülve a "jóakaróknak"! Maga ezt a Miniszterelnököt akarja számonkérni? Aki egyetlen napján több jót tesz az országgal, mint maga egy életen át? Hogy veszi a bátorságot???

    VálaszTörlés
  35. Mekkora szemét, szemetek vagytok ti ketten. Ezek szerint a fiatalon írt szövegeid csak pénzkereseti lehetőség volt. Átvertél bennünket!!!!!!!!!!!!!
    Mentséged csak az lehet,hogy súlyos gond van az agyaddal. Ingyen van az egészségügyi kezelés, hát senki nincs már körülöttetek akinek fontosak lehetnétek és segít kigyógyítani a bajból?

    VálaszTörlés
  36. Konc "" nő "" és Bródi "" úr "" , jusson már egyszer el ahhoz a csepp " agymaradványukig , hogy Orbán Viktor és Kormánya már harmadszor kétharmados fölénnyel győzött a magyar állampolgárok nagy többségének akaratából a demokratikus választásokon ! ! ! Abszurdum , hogy maguk mégis képesek olyanokat ismételten állítani , mint pl. , hogy miért fáj önnek a nemzet üzenete , hogy rengetegen éreznek hasonlón , stb . "" ! ! ! A poffátlanságnak is vannak határai ! Egyébként született , örökös pártonkívüli vagyok ! ! !

    VálaszTörlés
  37. Az én nevemben be üzenjeyek semmit!Üzentél volna Kádárnak! Ja, igen , akkor még fürödtél a rivalda fényben, akkor még kreatív voltál màra , ùgy tünik kialudt az alkotói láng, nincs ami inspiráljon így ,politizálni próbálsz! Nem áll jól!!

    VálaszTörlés
  38. Emberek mindenkinek van véleménye tartsuk tiszteletben Brodi és Koncz zsuzsa elismert énekesek joguk van véleményt nyilvánitani mint bár ki másnak

    VálaszTörlés
  39. Nagy csalódás számomra mindkét előadóművész! Végtelenül elszomorít negatív hozzáállásuk hazánkhoz és a magyar nemzethez. :-(

    VálaszTörlés
  40. Nezuk meg mit irt Brody Janos es konc Zsuzsa a magyarokrol es aztan velemenyt alkothatunk kik is ok ! Egy komcsi , voros es magyarellenes csurehe tagjai1 Ezek mind, az egesz ellenzekkel osszetartanak mikor a nemzet ellenesegrol van szo ! Gyurcsany es Felesege jol jelkepezik a letunt rendszert es mit tettek magyarorszag ellen szuleik es Gyurcsany is, !!! Mindent eledott apropenzert es az egesz Magyar nemzetet a vegzet fele vitte! Rosszabbul alt a Magyar alamadossag akkor minbt a gorogoke! Szerencse az Orban kormany helyrehozta az egeszet , a jo vezetesel es logikus lepesekkel! De a lakaskolcsonosok nagyeresze utszara kerult Gyurcsanyista politika miatt ! Ezek beszelnek, es Brody meg a baratnoje Koinc Zsuzsa a magyarokrol! Ok a borsik emberei voltak es azok most is ! Kutyabol nem less szalona! Meg el Magyar foldon ! Ezek a legszemetebb magyarok kik jol Eltek, a magyarok nyakan es mikor rend van ha nem megy akor gyulolkidnek , ferebeszelnek1 azt hiszik mindenki bolond mint Brody, es Koncz Zsusza ! Azaki elolvasta irasom lehet hasonloan vagy nem ert velem eggyet mert vagy komcsi vagy az ellenes es eggyet ertunk!

    VálaszTörlés
  41. Csaba Kádár 2019 0623

    Jómagam 68-éves vagyok, kicsit engem is rabjává tett a zene! A tiétek is !! Amikor a 60-as 70-es években ,,-Club estéken " játszottuk a dalaitokat senki nem merte volna azt kijelenteni rólatok, hogy öreg korotokban oly Nemzet ellenes kijelentésre fogtok vetemedni, hogy a Magyar nyelvet és a Magyar népet elfajzottnak fogjátok nevezni!
    Tény, hogy ifjú korotokban volt pár akkor nyíltan nem vállalt cselekedeteitek, ami csak a Rendszerváltás után derülhetett ki a besúgások jelentések stb-re gondolok! Ez mai szemmel nektek nem volt elfajzott viselkedés?? Hogy volt pofátok akkor becsapni a Nemzetet, és énekeitekkel azokat szórakoztattátok, akiket előző este jelentettetek!??
    Ma ez a Magyar Nép bebizonyította, hogy képes volt talpra állni, mert dolgos és becsületes a Magyar nép! Egy dologban viszont könyörtelen! Soha nem hagyta megtorlatlanul az Árulókat, a Kétszinűeket és a Becsteleneket!
    zsúzsa és jános! Nektek nem kell -e felsorolt jelzők közül választani: Rátok mindegyik igaz!
    Számunkra / 2/3 nak / ti nem vagytok többé Magyarok!!

    VálaszTörlés
  42. Kedves Bródy János! Úgy érzi, hogy a Nemzet üzenetét közvetíti? Téved! A Nemzet már a választás napján üzent, és választott! Nem az Ön köreit.

    VálaszTörlés
  43. Na most megkaptad te senkiházi Zsuzsáddal együtt. Ócska gyökértelen alakok vagytok,
    .

    VálaszTörlés
  44. Janikám, unjuk már a hozzád hasonlók demagóg hisztijét! És kérlek, ne beszéljetek a Nemzet nevében, mert az idén kétszer is bebizonyította a Nemzet, hogy a kormányt tiszteli, és titeket a süllyesztőbe küldött! Cuppanjatok vissza de sürgősen a zenéhez!

    VálaszTörlés
  45. Kedves rajgy! Meg tudja modani, mi köze az egyszeri foci edzőnek Bródy leveléhez? Semmi? Szerintem sincs. Szerintem Önnek ugyanolyan - értelmetlen - írhatnékja van, mint B. J. - nak. Bródy levelet írt siramlósan a miniszterelnöknek. Akinek emmi köze nincs a levélíró vélt mellőzéséhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bodor Miklós László!
      Én úgy vettem észre, hogy a Magyar Nemzet védelmezői szólalnak itt meg, és megragadtam az alkalmat, hogy rákérdezzek: "Miért nem mossa le a Fidesz-kormány a gyalázatot a Magyar Névről?" - A magyarellenes német ma is szidja a Magyar népet, és azt állítja, hogy elgáncsolta a gyerekes apát! És emiatt lenácizzák a blogokban a Magyar népet! Egy német bloggoló, Manfred, rákos betegséget kívánt a felmentéshez Karácsonyra a honfitárs Magyar operatőrnőnek!
      https://uploads.disquscdn.com/images/f65548d635061f42b80f28c361a44e41483f83819871107fa0fe65aa9c068dd3.jpg
      Miért nem tiltakozik a Fidesz kormány? Miért nem veti be a propagandáját, hogy hozzá se ért a Magyar Nő? Kell írnia mindenkinek egy nyílt levelet Orbán Viktornak?

      Törlés
    2. "Mindenkinek kell írnia egy nyílt levelet Orbán Viktornak?" - kérdezi. Nem kell! Van dolga elég. Jobban tudja Önnél, nálam, 's minden ráérős okoskodónál, mi a dolga. Az ártatlan filmes elégtételt kapott megalpozott vizsgálat után. Hogy a "magyargyűlölő" német mit írogat, arra van orvosság, és még népi ihletésű mondás is. Kutya ugatás nem hallatszik az égig.

      Törlés
    3. Miféle elégtételt kapott?? Hogy visszaadtak 50 ezer forint perköltséget?
      És az elégtétel a Magyar Népnek? Mikor vallja be a német média, hogy optikai csalódás volt a magyargyalázás? Ennyit ér Orbán Viktor jelszava: "Tiszteletet a Magyaroknak!"???
      "...... Kutya ugatás nem hallatszik az égig......" - Ez azoknak való akiknek vastag bőr van a pofájukon, hogy leperegjen róla minden, és nincs önérzete. - A német Kachelmann, TV bemondó, 530 ezer Euró kártérítést kapott a Bild-Zeitungtól a személyiségi jogai megsértése miatt. A Petra viszont nem mer nekimenni a média-multiknak, a Fidesz-kormány pedig nem áll mellé eléggé.

      Törlés
    4. rajgy.! A címkézéshez, látom ért. Az értelmes vitához kevésbé... A fő kérdés az, hogy mi köze a dühös csapkolódásának B. J. nyílt leveléhez. Egyébként pedig a vastag bőr azon feszül, aki nevét nem vállalva fröcskölődik. Én befejeztem önnel.

      Törlés
  46. A "magyar"- szót ne vegyétek a szátokra és ne is hivatkozzatok rá! Írj zenét a Koncz meg énekeljen aztán kuss.

    VálaszTörlés
  47. Rôvid leszek , mert nem érdemes ràtok pazarolni az idöt, szégyelem magamat hogy egyáltalán többet fizetem annak idején egy-egy hanghordozoért, a 80 on tul vagyok jo böven, de nem gondoltam volna soha hogy ilyesmi elöfordulhat egyáltalán! EZ NEM SZOLLAS SZABADSAG amit ti ketten talàn többen is cselekedtek , hanem mocskos , galàd , szemétség a felsöfokon!, szégyen gyalàzat!, röviden UTOLSO SZEMETEK VAGYTOK !! u.i. az is lehet hogy kinek nagyon jolmegy sora elvesziti itélöképességét !"UGY LEGYEN", röviden BOLONDÀ vàlik!, "bolond jukbol bolond szél fuj! FUJ, fuj, FUJ, …!!!!

    VálaszTörlés
  48. János, János, ahogy a sosem volt hangod megfakult, úgy elmédet is elérte a "fakulás"!
    Ne akarj , NE AKARJATOK a magyar nemzet "urai lenni . Nem tartoztok oda !!!

    VálaszTörlés
  49. Jánoska, Zsuzsika, mindketten hülyék vagytok, vagyis inkább ... nem is akarom kimondani. Húzzatok el egy más világba, ha ez itt nem tetszik, de íziben!

    VálaszTörlés
  50. Kár hogy beszálltak a politikaba ! Szét verik a multjukat !

    VálaszTörlés
  51. Nemzet üzenete? Miért megszavaztatta? Like-ok száma mennyi? Vagy hogyan? Nem az a gyanús aki bármilyen demokratikus intészmény, népszavazás helyett a saját agendáját híva a nemzet üzenetének? Az össz nyomatékosítás, hogy "nagyon sokan vannak". Ez milyen kategória? Mérhető is?
    Nos szóval nekem mindig furcsa, ha egy előadóművész nem egyesít hanem megoszt. Nála és Koncz Zsuzsánál valamiféle sértettséget érzek mintha lemaradtak volna erről a rendszerváltás vagonról, nem ők lettek a zenei és szellemi örökösei azt emiatt valami bizarr Chegevara utánérzés akarnának lenni tolni itt valami forradalmat az uborkaszezonban ráfogva hogy persze sokan vannak. Nos a balatonon tényleg sokan vannak és sokféle de nagyon más zene megy már.

    VálaszTörlés
  52. Nem lepődnék meg ha ez a retardált mocskos gané szadeszes libsi (rendszer váltáskor a komcsikra köpködve harsogták a komcsikkal soha össze nem állnak ,és mi történt, a választást megnyerő pufajkás kommunista horn elvtárssal a hatalom ért simán össze feküdtek , ócska csürhe ) , a vélemény , a szólás szabadság és ebből levonható jogállamiság megsértése ellen küzdő élharcos soros csicska Brüsszelig hisztizne a nekik nem tetsző vélemények miatt rasszizmust , fasizmust ,Orbáni diktatúrát sipákolva ,miért is , mert nem hajol meg mindenki hazaáruló egoista valójuk előtt ,oda is a jogállamiság !!!!!

    VálaszTörlés
  53. Ez a teljes leépülés , el hülyülés jele !

    VálaszTörlés
  54. Bródi ésKoncz ! Ti nem tartoztok a nemzethez. kivülállók vagytok, ugy viselkedtek. A magyar egy befogadó nemzet, az őseiteket, akik Galiciából jöttek ide, befogadtuk, de ti nem vagytok erre méltóak. Menjetek oda, ahonnan az őseitek jöttek. Felejtsük el egymást!, De figyelmeztetlek benneteket, hogy bárhova is mentek, viselkedjetek illendően, mert onnan is tovább kell mennetek, ha igy viselkedtek.Szegyelljétek magatokat, hogy a magyarok megválasztott miniszterelnökét ilen gyalázatosan támadjátok. Mi meg vagyunk vele elégedve. Nektek meg fel is ut, le is ut!

    VálaszTörlés
  55. Kiváló libernyák lettél te is ! Hajrá, csak így tovább! Legalább megismernek híveid is4 Aztán meg ne írogass a nemzet nevében, mert ahhoz takonypóc vagy!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése