Etarget -közép

Gyurcsány megpukkant a dühtől

Az ellenzéki előválasztás véget ért, de a roncsderbi folytatódik. 
Most Karácsonynak állt a zászló, Gyurcsány viszont nem fog belenyugodni
Az ellenzéki előválasztás a szerdai napon véget ért, Facebook oldalán közölte Karácsony Gergely, hogy a legtöbb szavazatot ő kapta a három jelölt közül.

Hogy ez konkrétan mit is jelent? A jelenlegi helyzetet elnézve azt, hogy megy tovább a hajcibálás, ahogy eddig is: Puzsér Róbert eddigi megnyilvánulásai alapján nem valószínű, hogy meg fog enyhülni Karácsony Gergely felé, és még ennél is biztosabb, hogy Gyurcsány Ferenc nem fog belenyugodni a vereségbe. Ő ugyanis úgy gondolta, az EP-választás után minden adott, a szocialisták bedarálásához: az MSZP ekkor törpepárttá zsugorodott, míg a DK előretört. Ennek megfelelően borították is az addigi megállapodást, Karácsonyra pedig ráindították Kálmán Olgát. Gyurcsányt azonban továbbra is az hajtja, hogy bekebelezze az ellenzéket, és az élére álljon. Ki hiszi el, hogy egy előválasztás fogja ettől a céljától eltántorítani Gyurcsányt?
Úgyhogy forogjon hát tovább a Trónok harcának lúzer kiadása!
Forisek Ádám - www.888.hu

Megjegyzések

  1. Nagyon bízom benne hogy Gyurcsánynak van annyi esze, hogy most nem fog bele állni egy sárdobálásba, csak azért mert a védence nem nyert !!!! Most ebben a helyzetben kellene megmutatnia, hogy van gerince és teljes mellszélességgel támogatni Karácsony Gergelyt, feltéve ha TÉNYLEG VÁLTOZÁST AKAR A FŐPOLGÁRMESTERI POSZTON !!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gerince? Miket nem feltételezel róla,sose volt neki!

      Törlés

Megjegyzés küldése