Etarget -közép

Lehullt a lepel Gyurcsány hatalmas titkáról

 Ebből tuti nem mászik ki a Böszme...
A Fidesz felháborítónak tartja, hogy az „ellenzék élén álló” Gyurcsány Ferenc kimenekítette Czeglédy Csabát a bírósági eljárás alól, akinek a tettestársait eközben elítélték - mondta Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

A politikus úgy fogalmazott, mindez egyértelműen azt bizonyítja, hogy „Gyurcsány és Gyurcsányné azért bújtatta Czeglédy Csabát a mentelmi joga mögé, hogy falazzanak ügyvédjüknek, eltussolva egy nagyon súlyos korrupciós ügyet”. Erről árulkodik az is, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) az utolsó pillanatban „pakolta fel” Czeglédy Csabát az európai parlamenti (EP-) választási listájának utolsó, mandátumot biztosan nem érő helyére - közölte.
Budai Gyula emlékeztetett, hétfőn a Szegedi Törvényszéken elkezdődött a Human Operator Zrt. ügyének tárgyalása, a bíróság pedig már a héten börtönbüntetéssel és vagyonelkobzással sújtotta Czeglédy Csaba tettestársait.
A bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt indult eljárás egyértelműen azt igazolja, hogy Czeglédy Csaba és társai több mint hatmilliárd forintot „süllyesztettek el” - mondta a Fidesz képviselője.
„Czeglédy kimentéséhez a teljes ellenzék asszisztált”, ugyanis „példátlan módon”, a bíróság indítványa ellenére, nem függesztették fel a mentelmi jogát a Nemzeti Választási Bizottságban - tette hozzá.
Budai Gyula a fentiekre hivatkozva üdvözölte, hogy az Országgyűlés a jövő héten elfogadhatja azt a törvénymódosítást, amely megakadályozza köztörvényes bűnözők mentelmi joggal történő kimenekítését. A szavazásra váró „lex Czeglédy” ugyanis kimondja: a mentelmi jog nem illeti meg azokat a képviselőjelölteket, akik ellen büntetőeljárás van folyamatban, kényszerintézkedés hatálya alatt állnak, illetve a vádemelés még a jelöltté válás előtt megtörtént - fejtette ki.
MTI 

Megjegyzések

  1. A Cegledi ugy is jol mutatja hogy mar reges reg Gyurcsanyt a BORTONBE kellet volna zarni es telyes vagyonelkobzast kirendelni rajuk ! Nem ertem mit var meg a torvenyszek, itelobirak: netan ok is bortonbe jussanak bunozok segedlete es vedelme okan ! ha igen cask surgosen aaaaaaaaaaBIRAKat is oda juttatni hol Gyurcsany helye! A Borton , eletfogytiglanit, Orszag eladositasa, rablas a metro unios penzekbol, egyeb szemelyek segitese hogy sokkal olcsobban ertekes teruletek, ertekekhez jussanak. Aztan a segedkezes miatt hogy bortonbe ne jusson Cegledi rablo tars ugyvedje! Meg mi kell a Magyar biraknak kedem en hogy Gyrcsany- Cegledi a bortonbe vegezze!!!!!!!!!!!!!!!????????????? Lehet igy van be kel zaratni a segitsegukre sieto , birakat is, talan azert is mert megvesztegette Gyurcsany es Cegledi ! latni szeretnem meddig szaroskodik a Magyar birosag es mikor kerulnek bunreszeskent azok is bortonbe!!!!!!!!!!!!???????????

    VálaszTörlés
  2. Aki lopott meg kell büntetni.
    De nem szabad kihagyni Tiborcz ès orbán felelõssègre vonását sem.
    Addig ez a sok pro ès kontra nem több mint majmok visitozàsa jobbròl balra ès balròl jobbra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orban V-nek ni cs bűne, Tiborc ügye össze sem hasonlítható Gyurcsány több eves romboló, csőd szélére vivő "munkásságának" ...

      Törlés
    2. Mint a választott titulus is mutatja, ez egy szocdem vélemény. Miért nem lehet ügyeket korrektül megítélni, függetlenül attól ki milyen pártcsalád tagja?

      Törlés
    3. gyurcsányferenc LEGYEN FEGYENC!!!

      Törlés
    4. Ha belegondolunk az érvelések "okos" sodratába - itt bizony akár Szálasi Ferencből is lehetne egyszer valamiféle nemzeti hőst csinálni ... Mert belefér a sorba.

      Törlés
  3. A nap - amikor gyurcsótányékat láncra verve tömlöcbe vetik - legyen Mo. következő nemzeti ünnepe! Köszönöm. - egykommunizmuskárosult -

    VálaszTörlés
  4. Nem vagyok jogász, ám az igazság érzetem berzenkedik és nem értem . Az aki nem rendelkezik bejegyzés nélküli erkölcsi bizonyítvánnyal, nem alkalmazzák bizonyos munka körökben, hogyan fordulhat az elő, hogy bírósági ítéletet követően, letöltött büntetést követően milyen módon juthat, jelöléshez, mandátumhoz. Amennyiben jól emlékszem öt év múltán kaphat tiszta EB-t, de fedhetetlenségit már soha, még is felkerült a dk listájára, olyan helyre ráadásul ahonnan ebben a bánatos életbe, nem lehet képviselő. 28. helyre mikor lesz Magyarországnak 28 képviselője?

    VálaszTörlés
  5. Ha a rendszerváltásnak nevezett országtulajdonos cserét alapos nagytakarítással kezdhettük volna, ma se Gyurcsányunk, se Orbánunk nem ülne a tankok tetején!

    VálaszTörlés
  6. Már eleve hogyan lehet képviselőnek jelölni egy közismerten bűnözőt?
    Igaz, ebben az országban valaha nemzeti hős és példakép volt a "híres" betyár Rózsa Sándor, míg a jelenben pl. film is készült a bankrabló Ambrus Attiláról (whiskis rabló)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése