Etarget -közép

Alföldi hatalmas hazugsággal támadja Orbánt

Robikát elvakította a gyűlölet.
Bár a dél-amerikai ország lakosságának egyharmada mélyszegénységben él, a balliberális rendező szerint mégis sok mindenben előrébb tartanak, mint mi, magyarok. 


Miután Ecuadorban megrendezte Mozart Don Giovanni című operáját, Alföldi a 24.hu-nak adott interjút, melyben többek között olyan magvas gondolatokat osztott meg az olvasókkal, miszerint
halkan mondom: rengeteg dologban előrébb tartanak, mint mi.
A balliberálisoknál megszokott „bezzeg Romániázás” úgy tűnik már kiegészült egy újabb politikai és gazdasági válságokkal terhelt ország nevével. Alföldi úgy látja, hogy
Ecuadorban nagyon erősen látható, hogy ki milyen származású, tudható, kik az indiánok, kik a más kultúrájúak, de senki nem cseszeget senkit, boldogan elvannak egymással. Nincsenek etnikai ellentétek, nincs kirekesztés. Ezt a nyitottságot, elfogadó, befogadó személetet is átültetném ide.
Alföldi nem először nyilatkozik dehonesztálóan a magyarokról: emlékezetes, a Nemzeti Színház igazgatójaként ő volt az, aki kiadta a románoknak a színházat, hogy ott ünnepeljék Erdély megkaparintását. Akkori tevékenységét egyáltalán nem bánta meg, egy későbbi interjúban azt mondta, ezt újra megtenné.
Sümeghi Lóránt - www.888.hu

Megjegyzések

  1. Ennek a retardált "K" gender k*cs*gnek a véleménye annyi figyelmet se érdemel mint út szélén hagyott tehén lepény ami ennél a degenerált ballibsi példánynál sokkal többet is ér!!!!

    VálaszTörlés
  2. Mélyszegénységben élők száját kenyér helyet egy operával tömte be? Mi is várható egy balliberált idiótától!!!

    VálaszTörlés
  3. Már megint a cím. Alföldi nem Orbánt támadta. Ne kövessük mi is azt a gyakorlatot, hogy az ellenzék minden piszlicsáré ügyben Orbánt teszi felelősé. Szerintem az olvasott szövegből az olvasható ki, hogy lám Ecuadorban a sokféleség nem jelent kirekesztést. A kijelentés mögött az áll, hogy nálunk bezzeg kirekesztik a homokosokat. Ez persze csúsztatás, de azt tényleg én se szeretem, ha az utcán idétlen buzik randalíroznak, vagy terjesztik az iskolákban a gender elméletet.

    VálaszTörlés
  4. Alföldi,egy egy félre siklott elméjű ember,csak tudnám mért nem maradt ott ahol jobban érezte magát,minek jött vissza Magyarországra? Nem kell minden beteg elmével foglalkoznunk!

    VálaszTörlés
  5. figyelj robi ! müvész embör lètedre , ideje lenne megkomojodni, segitség nélkül! vagy aki vagy a civil életben-amivel nem lenne szabad vissza élned!, ne ültes borsot senki szemèbe mert az csip és utàna rugni tud ;, maradj csendbe és keres egy sarkot ahol jol kijösz önmagaddal -mert eddig se bonyolitotta senki az életed-ezért te se bonyolítsad a màsokét ! mindent amit el- értél sajàt akaratod gyümölcse-ezért magold csendbe és ne csàmcsogj !!!!!

    VálaszTörlés
  6. Unknown , tele van helyesirasi hibaval az iromanyod. Pl:megkomolyodni, ultess, keress,kijossz stb.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése