Etarget -közép

Bősz Anett durván nekiment Kenderesinek

Kenderesi generációja megérheti, hogy kéretlenül a másik ember egyetlen testrészéhez sem nyúlhat senki.

„Egy jó dolgot látok ebben: felnőhet végre egy úszógeneráció, amely jól érti, hogy egy nő fenekének kéretlen megfogása is probléma. És majd a mi gyerekeink talán nem azt látják az M1-ben, hogy Kiss László, aki még életében akkora legenda lett a nemi erőszak elkövetése után, hogy uszodát neveztek el róla, egy csokor virággal kér elnézést a megerőszakolt áldozattól, aki sosem nyert valódi elégtételt az elszenvedett bűncselekmény után, csak élte az életét, elfojtva szégyenérzetét, amit ilyen rémtettek után éreznek az áldozatok.
Nyert viszont ez a hölgy – aki mára nagymama – Kiss generációjából (még korábban elismert újságírók tollából is) egy nagy adag áldozathibáztatást, annak feszegetését, hogy a vádak hamisak, majd végül annak hangoztatását, hogy »ő egyébként is kurva volt«. Mindeközben a mélyen tisztelt sportvezetésnek eszébe sem jutott, hogy amennyiben megkísérlünk lekurvázni egy nőt, mert esetleg többekkel lefeküdt már az uszodában, ha ő nemet mond egy férfinak, és mégis szexuális aktust létesítenek vele, akarata ellenére, az ugyanúgy nemi erőszak, mint bármelyik másik lány esetében, aki adott esetben évek óta tartós párkapcsolatban, vagy anélkül, magányosan, férfi társasága híján éli az életét. (Mert hogy a másik ember saját döntéseihez, két ember közös akaratán alapuló szexuális kapcsolathoz – vagy éppen annak hiányához – senkinek semmi köze.)
Külön gyomorforgató volt, hogy a Kissék által emlegetett »könnyűvérű« nővel nem volt azonos az áldozat (ezek szerint több erőszakos cselekmény is történhetett), és az előbbi nő már nem él, úgyhogy képtelen volt védekezni az áldozathibáztatás ellen... Ez volt eddig az úszótársadalom »krémjében« uralkodó nézet. Hallottuk utána, hogy az egyik áldozathibáztató újságíró jajveszékel, miszerint őt lenullázták a szép élete után, pedig ő milyen jó volt.
Kérdezem, hogy vajon egy megerőszakolt nő nem tekinthető-e lenullázva? Kérdezem, hogy az áldozat hibáztatása vajon nem döngöli-e még mélyebbre az amúgy is megsemmisített, szeméremében bűnt elszenvedett embert?
Sajnálom, hogy idáig jutottunk. És csak az lebeg előttem, hogy ez a 18 éves lány, aki jól érti, hogy egy nő teste nem a férfiak szórakoztatásának eszköze, még a buliban sem, ahová mindenki ünnepelni érkezett, rendőrségi ügyet csinált ebből, talán a magyar uszodák társadalmainak sorsát is meg tudja most fordítani. Kenderesi generációja megérheti, hogy kéretlenül a másik ember egyetlen testrészéhez sem nyúlhat senki.
---
Örülök egyébként, hogy a nemi erőszak vádja, a közösülést tekintve nem áll meg, ezt a tényszerűség kedvéért szeretném rögzíteni.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
www.mandiner.hu 

Megjegyzések

  1. Bösz aki csak akkor kussol, mélyen hallgat, amikor keresztény nöket, gyerekeket imigráns muzulmánok ezrével a tengerbe löknek! Szemét jellem!Kosa Lajos Oslo

    VálaszTörlés
  2. Csak érdeklődöm, hogy Bősz Anett kisasszony, melyik generációhoz tartozik? Az én megközelítésemben ami elsősorban a korommal függ össze, ő ugyanaz a korosztály, amelyikbe Kenderesi tartozik. Nem védem Kenderesit, főleg azért nem, mert egy élsportoló, főleg ha külföldön szerepel, a hazáját képviseli, köteles annak jó hírét kelteni. Nem fogok tehát beleesni abba a csapdába, hogy megpróbálom elbagatellizálni a történteket. Igen Kenderesi hibáztál, nem kellett volna.
    Eddig értem Bősz kisasszony felháborodását, de a folytatással már nagyon nagy problémám van. Az ügy kapcsán előkaparta Kiss László ügyét, azt sugallva, hogy ez a trendi a magyar úszóknál. Hogy az edzések idején, víz felett és alatt alattomos fogdosások történnek. (persze ez túlzás) . De megkapja a magáét az egész sportvezetés, gyanús nekem, hogy itt elfogyott Bősz tollából a tinta, mert Orbán vétkességét már nem vetette fel. Mindeközben egyetlen gratulációt nem olvastam az egész ellenzéki sajtóban a kétségkívül hatalmas sport sikerek kapcsán. Az egész vizes VB ballibeknél arról lesz emlékezetes, hogy egy magyar úszó, rácsapott egy 18 éves koreai lány seggére. Skandalum.
    Minap ott voltam a Corvinus Egyetem diploma osztó tanácsülésén. Az ott elhangzott hallgatói beszédében Clare Humphreys minden hagyományt felrúgva a kormányt támadta. Nehogy azt gondolja valaki, hogy a beszédet saját magától találta ki.
    Az összefüggés persze nyilvánvaló Bősz Anett is a Corvinusban végzett.
    Éppen itt az ideje, hogy a Corvinus Egyetemet másik röppályára állítsák!

    VálaszTörlés
  3. Tökéletesen igaza van Tuti !

    VálaszTörlés
  4. Igaza van Tuti- Anettka netán irígykedett?! Farizeus nőszemély!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése