Etarget -közép

Gyurcsányné a Fidesz ellen uszít Brüsszelben

És még büszke is rá. Elképesztő!
Dobrev Klára sem rejtette véka alá, milyen boldoggá teszi, hogy három fideszes politikus kinevezését is elnapolták.

Dobrev Klára sem rejtette véka alá, milyen boldoggá teszi, hogy három fideszes politikus kinevezését is elnapolták az Európai Parlament szakbizottságaiban. Gyurcsányné szerint az, hogy elnapolták a döntést, azt jelenti, hogy az Európai Néppárt és a Fidesz is menekülőre fogta. Azt is jelezte, hogy a történteket sikerként könyvelik el, ezért folytatják a harcot.
Gyurcsányné Dobrev asszony is elfelejtett sorba állni, amikor a hazaszeretet osztották. Ezt már első brüsszeli napján sikerült megmutatnia, amikor a Magyarország megbüntetéséért kardoskodó, egyoldalú, hazug jelentést firkáló Judith Sargentinivel fotózkodott az Európai Parlament folyosóján.
Már akkor sejthető volt, hogy túl sok jót nem várhatunk az újdonsült magyar EP-képviselőtől. Hétfői Facebook-posztja egyértelművé tette a gyurcsányi stratégiát: idegenben, külföldi támogatással kell legyőzni az itthon egyre erősödő, legyőzhetetlennek tűnő Fideszt és Orbán Viktort. A Demokratikus Kolíció nagyasszonya tehát ahelyett, hogy hazája érdekeit képviselné az Európai Parlamentben, arra akarja használni a testületet és képviselőségét, hogy bosszút álljon a régi ellenségen.
Büszkén harcol Európa ellenfelei ellen – jelentette ki Dobrev, ami politikai álláspontját ismerve egyet jelent azzal, hogy az Európai Egyesült Államokért harcol a nemzetállamok ellen, közte saját hazája ellen, a Soros-féle dollármilliárdokkal megtámogatott brüsszeliták kívánalmai szerint. Mondatait persze több ezer ellenzéki helyesli: ennyi lájkot dobtak a posztjára. Csaknem százan szívdobogást is éreztek e hazafi gondolatokat olvasva, sokan pedig gratuláltak Dobrevnek. Néhány lelkes DK-s még ötletel is azon, hogyan kellene most, segítséggel kiverni “ezeket a parlamentből”, vagy “korrupció vádjával” Brüsszelből megbuktatni az Orbán-kormányt. Dobrev Klára eközben a lengyel jobboldali politikusokat is gyalázza, mert azok szerinte egy kottából játszanak a Fidesszel.
Egymástól veszik a beteg, gonosz ötleteiket
– fogalmaz. Szerinte egyébként az őt kritizáló sajtó hazudik.
Nem a magyar ellenzék áskálódik a “nemzet kormánya” ellen, amikor megvonja a támogatást a jelöltjeiktől. Az európai demokraták tagadják meg a szélsőjobboldali pártok embereit.
Hozzáteszi, hogy a fideszes politikusok szakbizottsági alelnökké választásának megakadályozása “nagy nap”.
Ellenállunk otthon, ellenállunk Strasbourgban és Brüsszelben.

(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

 

Megjegyzések

  1. Dobrev Klára EP képviselő
    asszonynak nem felróható,
    hogy mentalitásában Bolgár
    maradt. Ezzel kalkulálni kell.

    VálaszTörlés
  2. Unknown na maga gondolom egy csuti cigány seggnyaló!!! és semmi bajom a cigányokkal, a felcsúti mocskos tolvajon és milliárdossá tett holdudvarán kívül. Egyébként gratulálok Klárának, remélem lesöpri a térképről csuti cigányt!!!!!! (egyébként a bolgárt kisbetűvel írjuk, már,ha a nemzetségre gondolt - gondolom ara!!!)

    VálaszTörlés
  3. Nincs olyan hogy Gyurcsányné, csak az édesanyja ő meg nem hiszem hogy politizálna! Amúgy Dobrev Klára EP képviselő asszonynak teljesen igaza van! Ilyen Náci párt mint a fidess ne is jusson semmilyen pozícióba!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így igaz. Dr Dobrev Klára. Okos ételmes és tudja a dolgát!!

      Törlés
  4. Klárának igaza van. Ilyen okmányt és ilyen pártot mit a Fidesz nem lehet és nem szabad támogatni. Mert az demokrácia és haza ellenes cselekedet lenne.

    VálaszTörlés
  5. Dobrev Klára nem Magyaroszág ellen, hanem az országot csalással elfoglaló ,korrupt, a hazáját , népét kifosztó, fasiszta hatalom ellen kűzd! Reméljük sikerrel!
    Miután itthon demokratikus úton nem lehet megszabadulni tőlük, polgárháborút, vérontást nem akar, marad au Uniós segítség.
    Reméljük, hogy siker koronázza munkáját!

    VálaszTörlés
  6. Csak ennyire telik, hogy gyurcsánynéztok? Szánalmas, hazaáruló csürhe népség vagytok!
    És szelektív a memóriátok is! Elfelejtettétek, hogy a felcsúti brancsa ugyanezt csinálta?
    Sőt, a felcsúti futkosott, mint pók a falon, hogy hazánk ne kapjon semmilyen uniós támogatást!
    Dobrev Klára azt teszi, amiért megválasztották! Harcol egy jobb, élhetőbb Magyarországért, de ez csak a fideszmaffia nélkül valósulhat meg!
    Ha valaki nem állt sorba hazaszeretetért, az pont a felcsúti! Aki elsősorban a saját beteges hobbijára, aztán a retyerutyára, aztán a talpnyalóknak szórja a százmilliárdokat!
    Azon kívül semmi más nem érdekli, magasról tesz az országra, mindent csakis, és kizárólag a saját hatalmának megtartása érdekében tesz!

    VálaszTörlés
  7. Mocskos fideszes banda ! Ez a nagy fegyveretek hogy Gyurcsénynéztok ?? Orbánnéről mikor írtok már ??

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Arra hogy megfelelő támogatói/választói létszámmal léphessen fel a fidesz ellen esélye sincs, így marad az áskálódás hisz bármi áron újra a fazék közelébe szeretne kerülni. Bármi áron!
    Europa ellenségei, értékei földbetiprói viszont pont ők, akiknek a rend helyett a káosz amiben ügyesen evickélhetnek az érdekük!
    Nem a fidesz a nép legjobb álma, de ezeknél még mindig jobb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki kell menni a temetőben és meg kell nézni hányan vannak ott nélkülözhetetlen emberek !!!!

      Törlés
  10. Gyurcsányné 1 beteg öregasszony, Pápán él, nem jár Brüsszelbe !!!!!!

    VálaszTörlés
  11. ennyi három agysejtű baromállatot egy platformon sem láttam

    VálaszTörlés
  12. Tisztázzunk már valamit és ne címkézzünk! A fasizmus Olaszországban jött létre, Mussolini ideológiája volt.Hitlerhez hasonlóan ő is felhozta az országot---az első időszakban----a gazdasági csődből. Később már valóban elszállt az agya, gyarmati háborúkba kezdett majd jött a második világégés, Hitler oldalán.
    Tehát aki valakire használja a fasiszta jelzőt, annak azért be kéne mutatnia, mennyiben teszi magáévá az illető Mussolini ideológiáját. Ez az egyetlen korrekt emberi eljárás, különben gyanúsítgatás, rosszabb esetben rágalmazás. Gyanítom, hogy a címkézők legtöbbje erre más nem mer vállalkozni! Sajnos, ha nincsenek érvek, jön a rasszistázás, sovinisztázás, fasisztázás, nácizás, kommunistázás és ez jól mutatja, milyen silánnyá vált az emberek jelentős része. És még többen vannak, akiket a vak gyűlölet vezet, a hatalomvágy...............ennyi...........és ez is sok!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése