Etarget -közép

Gyurcsányné lebőgött

Megbukott Dobrev alattomos húzása
Nyilván érezték, hogy ebben a hangulatban vereséget szenvednének.


„Egyelőre menekülőre fogta a Fidesz és az Európai Néppárt. Ezen a héten kellett volna három szakbizottságban is szavazni a Fidesz alelnök-jelöltjeiről, de nem merték szavazásra bocsátani a kérdést. Nyilván érezték, hogy ebben a hangulatban vereséget szenvednének, ezért inkább elhalasztották a döntést szeptemberre.
Igen, büszke vagyok arra, hogy az Európai Parlamentben Európa ellenfelei ellen sikerrel küzdünk. És ha ott legyőzzük őket, közelebb kerülünk ahhoz, hogy itthon is elbukjanak. Folytatjuk.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. Valahányszor világgá böfög ez hazaáruló, hazánk testén furunkulusként élősködő gyurcsotányné egyet a sok elme beteg víziói közül,annyi alkalommal kell le írni valójában ki ő és mi a célja!

    Ez az öszödi kígyóné a Bolgár mafia főnökkel való üzleti kapcsolat miatti felelősségre vonás elöl(mentelmi jog) menekül , a maffia vezérrel való ismeretségét először bolsi szokásnak meg felelőn tagadta !!!
    Férje a böszme kígyó levélben könyörgöt Merkelisztán kancellárjának ugyan vonuljon már be(mint Szovjet unió,56-ban ősei kérésére) Magyarországba mert az átkozott nép nem akarja vezérének!!!

    A villában ahol életét tengeti hogy is jutott, apró antal és piroska néninek meg tetszett,apró elvtárs hatalmánál fogva a Szemlőhegyi zsidó családot egy este,egy kis bőrönddel deportáltatta egy Recski pajtába, már ez is elég kell hogy meg ítéltessék,napjainkban hasonló jellemtelenségről tesz bizonyságot, hiába született bolsevik!!!!
    Hazánkból sorosista Brüsszeli gyarmatot,Magyarország népét a sorosenzusi Brüsszel RABSZOLGÁIVÁ akarja tenni,Magyarország vezetésére Brüsszellel férjét az öszödi kígyót
    neveztetné ki,mert az isten adta nép gyurcsótányt 2006 óta nem kedveli,utálja !!!

    Dobrev Klára 2010 előtt a fejlesztési ügynökség elnökhelyetteseként felügyelte az EMIR fejlesztését (az EMIR az európai uniós pályázatok nyomon követését szolgáló informatikai hálózatot jelenti)hol nem volt nyílt közbeszerzés, sem nyilvános pályáztatás ezért 17,9 milliárd forintot kellett visszafizetnie a magyar államnak!
    SZÓVAL KI IS EZ A SZ*R SENKIHÁZI PARAZITA , EGY MOCSKOS HAZAÁRULÓ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerve az igazságot, mely a fentieknél is több,felsorolni szinte lehetetlen,a megoldás hihetetlenűl nehéz,a jogállam törvényeit könnyen megkerülhetők,az erkölcsi és a jogi olló nyílása fokozatosan,és állandóan növekedik.Amig a gyurcsányfélék tudnak maguknak szavazókat gyártani ha keveset is,elmennek a határokig az országon kívüli magyar ellenes segitséggel. Az Unió nem hagyna jóvá olyan magyar törvényt amely nem az ö politikai érdekeit szolgálná!

      Törlés
    2. Ne kímélje senki ezt az aljas elkötelezetten magyar nemzet ellenes , gonosz, jellemtelen rosszindulatú gyurcsánynét.!

      Törlés

Megjegyzés küldése