Etarget -közép

Hoppácska: rendőrök izzasztják meg a trükköző KariGerit!

Bajban a balliberók bájgúnár üdvöskéje? 

A hatóságok nagyon kíváncsiak a polgármester hivatala és a kerület sportcentruma közötti több száz millió forintos irreális követelés és pénzmozgás ügyének minden apró részletére.
Nincsenek könnyű napjai a balliberális ellenzék örök reménységének, a magyar politikai élet első számú kaméleonjának, a Geriszon névre is hallgató KariGerinek. Zugló csetlő-botló vezetője a Budapest főpolgármesteri címéről folytatott álmodozásában az eddigi fajsúlyos riválisai (Puzsér Róbert, Sermer Ádám) mellé kapott egy újabb IQ-bajnokot a herevasalós Berki Krisztián személyében. Ágról szakadt Karácsonyunknak azonban nem elég ez a celebeskedésbe ojtott roncsderbi, még a hatóságok is zaklatják. Persze semmi sincs ok nélkül!
A rendőrség vizsgálódik Karácsony hivatalának gyanús ügyeiben – írta meg a Magyar Nemzet. A nyomozók feljelentéskiegészítés keretében veszik górcső alá a (most éppen, ki tudja, meddig) párbeszédes zuglói polgármester hivatala és a kerület sportcentruma közötti több száz millió forintos irreális követelés és pénzmozgás ügyét. A gyanús ügyben hivatali visszaélés miatt tett feljelentést Tényi István a Fővárosi Főügyészségen.
A Magyar Nemzet azt is közli: a szerkesztőségükben landolt dokumentumok szerint
„a múlt év végén a zuglói önkormányzat a százszázalékos tulajdonában lévő Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-Profit Kft.-nek megalapozatlan értékbecslés alapján, de még annak megállapításait is felülírva, egy jogellenes felmondással, színlelt és semmis bérleti szerződéssel csökkentette az említett törzstőkéjét mintegy bruttó 320 millió forint értékben. A kft. ügyvezetése kényszerpályára került, Karácsony Gergely írásos felszólításának következményeképpen alá kellett írnia a bérleti szerződést, ezért átutalták a 320 millió forintot, amelyet az önkormányzat bankszámláján a pénzintézet jóváírt. A pénz beérkezése után hat nappal az önkormányzat a kft. részére egy szabálytalanul kiállított számlával – ahol a fizetési határidő előbb jár le, mint ahogyan a sztornó számlát kiállították – felrúgta az aláírt szerződést, azonban egyetlen forintot sem fizetett vissza a kft.-nek. A bérleti szerződés ilyetén való megszüntetéséről semmilyen képviselő-testületi döntés nem született, így az akció Karácsony Gergely hivatalának magánakciója volt, amit a számlán szereplő pecsét is bizonyít.”
Pestiesen szólva: nem semmi! Ügyes, nagyon ügyes. Vagy mégsem annyira?
A rendőrség mindenesetre most további adatokat gyűjt a gyanús pénzmozgás és a szabálytalan számla kiállítása ügyében, majd harminc napon belül dönt a nyomozás esetleges megindításáról vagy adott esetben a feljelentés elutasításáról.

KariGeri pedig addig is rohadtul izzadhat. És nem csak a közeledő kánikula meg nárcisztikus, hasbeszélő, magamutogató vagy éppen tök ismeretlen, de mindenképp hozzá hasonlóan béna, tehetségtelen és alkalmatlan balliberó kihívókonkurenciája miatt...

https://ezatuti.blogstar.hu

 

Megjegyzések

  1. Karácsony Gergő nem a fő polgármesteri állást hanem a bíróságot érdemli meg

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése