Etarget -közép

Szörnyű titok derült ki Cseh Katalinról

Kifelé a közéletből!
2014-ben még egy szegény, emigráns orvosként nyilatkozott a Momentum üdvöskéje, de az Instagram-profilja alapján azóta bejárta a fél világot. 

A Momentum EP-képviselője először 2014 végén mondott nyilvános politikai beszédet, ahol úgy jellemezte magát, mint egy emigráns orvos, aki addig nem jöhet haza, míg itthon Orbán Viktor a miniszterelnök. Minden igyekezetével azon volt, hogy egy nélkülözni kényszerülő rezidensként mutassa be magát, azonban az Instagramjára feltöltött képek egészen mást mutatnak.
Cseh azt mondta, megveti a luxust, csak tisztes megélhetést akar, ezzel szemben bőven átlag feletti életszínvonalon élt. A politikus akkor kezdett el fényűző helyekre utazgatni, amikor ellenzéki politikus lett. A Magyar Nemzet feltérképezte Cseh közösségi oldalait, ahol látni, hogy a magát szegény egyetemistának beállító politikus először a VOLT Fesztiválra ment, majd rá pár hétre már a tengerparton süttette a hasát, végül a biztonság kedvéért még a Velencei-tóra is leugrott pihenni.
Cseh 2016-tól kezdve magasabbra fordulatra kapcsolt, először Mallorcára utazott le, majd egy kis Lisszabon jött, végül a horvátországi Opatijába ment. Itt azonban nem állt meg a luxusvonat, hiszen az ellenzéki politikus Szkopjéba, majd New Yorkba is ellátogatott.
Az igazi fényűzés viszont az volt, mikor egy sikeres vizsga után Varsóba ment Cseh Katalin, hogy a Marriott luxusszálloda 40. emeleti panorámás bárjában koktélozzon.
Cseh Katalin figyel a környezetvédelemre is. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, kijelentette, a klímavédelem melletti kiállás jegyében inkább vonattal utazik Brüsszelbe, tekintettel a repülőgépek kiugróan magas károsanyag-kibocsátására. Pár nappal később a brüsszeli reptérről jelentkezett be siránkozva, hogy késik a gépe.
A fiatal politikus már az első nagyobb nyilvános szereplésén, 2014-ben hazudott, amikor szegény, emigrációba kényszerült orvosként mutatkozott be, a valóságban ugyanis egy évi több száz millió forintos nettó árbevétellel működő nyomda vezetője és egy drága külföldi egyetem hallgatója volt.
Bokor Gábor - www.888.hu


Megjegyzések

  1. A pofàjàra van irva, hogy hazug!!! Na de Monumentum! Mit vàrsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. m eg más is rá van írva,

      Törlés
    2. Csak tippelnitúdok de a tippemmet csak nagyonhosszú sipszóal lehet közzétenni.

      Törlés
  2. Minden politikus hazug! Ki nagyobbat,ki kevesebbet,de hazudnak állandóan!Ha van is kivétel,később ö is megtanul hazudni! Ez szinte már " természetes"Hogy szörnyű titok lenne,ez nevetséges!


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sok politikus nem hazudik, ez így igaz! Az más kérdés , hogy a kényes kérdéseket kikerülik, nem beszélnek róla ! Ez nem hazugság, légyszíves sorold fel az összes bűnödet, egyet sem hallgass el! Az meg nem igaz , hogy neked nincs, mindenkinek van ! Nekem is van , csak nem beszélek róla, illetve ha kell magamat fényezem, ilyen az önéletrajzom. Nem írhatom oda hogy lusta, feledékeny, lassú vagyok, majd ha hülye lennék ÉS te ?

      Törlés
  3. Már a látványától is irtózom, ebben a lányban olyan arrogancia van, hogy szinte sértő egész Magyarországra ! Minden ember követ el hibákat,........a politikus is ember, de Magyarország miniszterelnökének olyan eredményei vannak, amit senki nem vitathat el, hiába papol az ellenzéki, nevetséges, hiteltelen társaság ! Ha ezekre lenne bízva az ország sorsa, higgyék el, hogy hamarosan nem is létezne Magyarország ! Ezek azt sem tudják, hogy mit jelent az a szó, hogy "HAZA" ! De, mi, aki csak itt szeretnénk továbbra is élni nem hagyjuk, hogy ezek hatalomra kerüljenek, Isten mentse meg ezektől a magyar hazát ! /Azt üzenem ennek az ellenszenves "kis katónak", hogy csak fogja a botmixerét, és húzzon el melegebb tájra, és maradjon is ott !/

    VálaszTörlés
  4. MOMENTUM = SZADESZ
    EZ MINDENT EL MOND RÓLA ÉS TÁMOGATÓIRÓL !!!!!

    VálaszTörlés
  5. Meg nyilvánulásai Braun Évára ( Hitler ágyasa ) emlékeztet !
    Echte náci !!!!

    VálaszTörlés
  6. Mindenki lehetősége szerint él, és az se bűn ha kedvteléseinek, de visszataszító az, ha érdekei szerint hamisságot terjeszt róla, inkább hallgasson vele!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban , Borban az ígazság. Ezekszerint Cseh Katalin nem bort íszik.

      Törlés
  7. Első lépésként fizesse vissza az orvosi képzésének teljes költségét, azt hiszem az ottani júdáspénzéből, fizetéséből lenne rá keret.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem itthon jart egyetemre, nincs mitvissza fizetnie. Ezt az ajanlatot inkabb Orban felesegenek cimezzed, aki viszont itthon lett jogasz, de csak sajat ugyeikhez hasznalta a jogi ismereteit.

      Törlés
    2. Hát látszik , hogy nem itthon tanult, nem is a mi szekerünket tolja !!!!!


      Törlés
  8. Azt hiszem a gátlástalannakés embefi aljasságnak nincsenek határai.

    VálaszTörlés
  9. Én annál a képnél, amikor az esküvőjén az asztal alatt négykézláb téblábolt levontam a konzekvenciát.Orvos létére.Így már azon is túljutottam, hogy a baloldasl miniszterelnök jelöltje,aki vélhetően a legbölcsebb ember a baloldalon,tehát Markyzaj Szemmelweisz Ignác szülőföldjén arról nyilatkozik, otthon is lehet szülni,és akinek szekműtétre van szüksége amerikai mintára utazzon inkább Indiába repülővel.Mindezt Karikó Katalin hatalmas világraszóló felfedezésének ismeretében az ember elképed,hogy a magyar Elmekórtan oktatása, a közéletnen szereplők alkalmassági vizsgálata egy nagy fehér folt amagyar egészségügyi kultúrájának a munkásságát tekintve.A Kultúra Napja alkalmából szívesen megkérdezném a Magyar Tudományos Akadémia tiszteletreméltó vezetőjét, ugyan mondja már meg,mi a véleménye a Markízaj jelenségről,és a politikai élet napi helyzetéről,valamint a demokrácia attribútuma e ma Magyarországon,hogy pénzen vett szónokok elképesztő bátorsággal, a vak ló bátorságával szabnának irány az országunk jelen egészségügyi helyzetének megváltoztatásának.Hol van az a határ,ahol ezt a politikai szédelgót az őt meggyógyít-ápoló fedett helyre szállítanák,miután a mellérendelt szóvivő gyámok sem tudták az esze kerekét a megfelelő mederbe terelni.Nem érzik e a felelősségüket,hogy egy nagyon gazdagok álral futtatott politikai prosti az egész országot nevetségessé teszik,hogy a közélet legfelsőbb szintjére emelnek egy arra abócó alkalmatlan személyiséget.Lehet,hogy ez egy társadalomkutató tim témája,meddig lehet egy ország normális lakosságát hülyíten?Most,amikor a NASA programban már az Ürkutatással is élen járunk,a ma szellemi hulladékait nem kellene e már egy hatástalanítás alá vetni.A kultúra a fejekben kezdődik és ott ér véget.A kultúra az emberi élet minden területének az esszenciája.És az alapok szabják meg a felépítmény szilárdságát.Lenne egy kis javítgatni való,hogy piszkos pénzzel ne vásárolhasson senki embereket,futtathasson őrülteket,mert ez is az emberek megtévesztése és a BTK§ gyüjteménye tartalmaz olyan jogszabályokat,melyek büntetik a fennálló társadalmi rend megdöntésére vonatkozó cselekedeteket.Vékony jégen járnak.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése