Etarget -közép

A DK-s Homonnay már most stresszel a keresztény körmenet miatt

 Jurák Kata jelenti.
A liberálisok egyik hazai kedvence, a korábban fideszes szomszédasszonya halálát kívánó homoszexuális aktivista, Homonnay Gergely mai bejegyzésében a Szent Jobb körmenetet gyalázza. A macskáját istenítő férfi(nő) (még véletlenül sem akarnánk megsérteni nemi identitásában) közösségi oldalán különös érzékenységgel vette górcső alá az államalapítás ünnepe alkalmából megrendezésre kerülő körmenetet. Homonnay szerint a Szent Jobb körmenet nem más, mint az, hogy „szoknyás férfiak, szar számokat énekelve” hurcolnak körbe egy mumifikált kezet, amiről annyit tudni, hogy egy férfié volt és „ezzel maszturbált és törölte a seggét”.


A Demokratikus Koalíció elkötelezett híve leginkább macskájáról posztolgatott az elmúlt időszakban, de úgy tűnik, hogy vagy a holdfázis, esetleg a cica menstruációs ciklusa különös hatást váltott ki az aktivistából, olyannyira, hogy ezt sikerült kiböffentenie magából közösségi oldalán a magyar államalapítás ünnepségéhez kapcsolódva: 
Közeledik augusztus 20., amikor a pesti belvárosban szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált, és törölte a seggét (lapulevéllel valszeg, mert akkor még nem volt WC-papír).
Imádjátok!
Még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy bajom van a körmenettel, annak elmondom, hogy semmi bajom nincs. Egyszerűen nem megyek oda.
Ez utóbbi gondolatot – mely szerint nem megy a körmenetre – viszont magam és a szerkesztőség nevében egyébként nagyon köszönjük, bár jól láthatóan Homonnay Gergelynek nagy szüksége lenne Istenre. 
PestiSrácok.hum fotó: Facebook
Jurák Kata - www.pestisracok.hu

Megjegyzések

Megjegyzés küldése