Etarget -közép

Bangóné és Nagy Blanka szintjén Kéri László is

A stílus maga az ember!
Szerencsére tudjuk: miközben a kutya ugat, a karaván azért halad...
Alaposan feltöltődhetett forró nyári pihenőjén Kéri László, a balliberális politológust ugyanis érezhetően felpaprikázta az uborkaszezon. Túlértek benne a gondolatok, mint befőttes üvegben az elfuserált kovászos uborka, és indulatos szentenciáit ránk is hányta a minap az ATV Egyenes beszédében.

A kommunista érában legkevésbé sem egyenes beszéden szocializálódott bukottak még „szakértő” már-már Orbán Viktor és a Fidesz bukását látja az önkormányzati választásokban. „Zsúrpubi” László ezért olyannyira betorzult, hogy – a modern szocialista korszellem mocskos szájú példáit követve – patkányozós és arcon baszós elvtársnői, bizonyos Bangóné Borbély Ildikó és Nagy Blanka stílustalanságát öltötte magára.

Mit mondjunk, ez sem állt neki jobban, mint a vörös nyakkendő vagy a televíziózás szemétdombjára került Heti Hetes egyik fingszagú széke.

Az állandó tévedésben tévedhetetlen, amatőr közjós földindulásszerű politikai változásokat vár október 13-ától. Lelki szemei előtt KariGeri főpolgármestersége és sok-sok ellenzéki városvezető sikere. És orgazmikus erővel, gejzírként tör ki belőle a Bangónéval keresztezett Nagy Blanka:
„A lakosság is rá fog kényszerülni, hogy neki sokkal fontosabb itt helyben ez az utcán minden nap látható képviselője, mint akik Pestről állandóan ugatnak neki, hogy rettegj a migránsoktól meg a Sorostól, meg tereli őket a nemlétező stadion nemlétező fociját nézni!”
Trágár László az ellenzéki diadalmenet után tüzes utcai demonstrációkat vizionál – hongkongi mintára –, ahol az újdonsült helyhatósági főmuftik az élére állnak az állítólagos elemi népi fölháborodásnak és elégedetlenségnek, majd e banzáj és happening aztán jól alapjaiban megrengeti a Zorbánt.

Nem is oly apró bökkenő, hogy a Duracell-elemmel töltött elemzőt úgy általában nem zavarják a tények.

Például hogy a cseppet sem kormányközeli Závecz legfrissebb mérése szerint gyakorlatilag soha nem látott fölénnyel vezet a Fidesz (a biztos pártválasztók között 53 százalékon áll), míg az ellenzék romokban hever. A balliberális brancs a sebeit nyalogatja, valamint zsarolásba ojtott kiszorítósdi-cicaharcával foglalatoskodik a főpolgármester-jelölti bohózattól kezdve Erzsébetvároson, Vácon és Pécsen át Orosházáig és Békéscsabáig. Az elnyomott nép elemi fölháborodásának szagát is mintha csak a balsikerű balitológus eldugult orra érezné.
Kéri László szerint tehát Orbán Viktor és a kormány tehát mást sem tesz, mint állandóan ugat. Persze ezt is rosszul tudja: hiszen rajta kívül itt csak a kutya ugat. A karaván pedig szépen csendben, rendben halad.
Pintér M. Lajos -  https://ezatuti.blogstar.hu

Megjegyzések