Etarget -közép

Ferenc ezúttal túllépett minden határon

Ebből elég!
„Ez nem labanc-kuruc ellentét. Ez a józan ész és a hatalmi őrület különbsége. Ausztria és Magyarország, Bécs és Budapest sportfilozófiája nem is állhatna messzebb egymástól. Két bődületes különbség azonnal szembeötlő. Bécsnek jogában áll nemet mondani, ha területén akarnak stadiont építeni. Budapesten a kormányfő, Orbán az úr.

Másodszor pedig a bécsiek pontosan értik, a tömegsportba és a gyerekekbe kell befektetni nem pedig megalomán stadionokba. 
Irigyelhetjük az osztrákokat. De van egy hatékonyabb út, elzavarni ezt az átkozott rendszert, melynek saját mániája fontosabb mint saját gyerekeink. A következő lépés az októberi választás. Szavazz gyerekeink jövőjére, egy normális országra! Vegyük vissza a városainkat, falvainkat a Fidesztől!”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
www.mandiner.hu 

Megjegyzések

  1. Nem értem , hogy miért kell egy megalomániás , diktatórikus és nem utolsó sorban egy maffiózó emberrel foglalkozni , mikor az igazságszolgáltatás soha nem éri utol!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na azért Al Caponét is sikerült valahogy börtönbe csukni.Ha annyira akarná a hatalom,megtalálná a módját! Csak hogy! Ezek,mármint az "ellenzék" semminek sem örülne jobban,mintha valamelyik szarházit becsuknák.Látszott a "tüntikézéseken" Na meg fletó ,illetve az "apró klán" csinálja csak .Legalább van összehasonlítási alap a Jobb oldal,és az ellenzéki oldal között!

      Törlés
  2. Persze hazudik megint. A stadionok mellett jóval nagyobb számban épülnek az iskolai és több funkciós tornatermek az uszodák, megújulnak a turistaházak és útvonalak, bevezették a mindennapos testnevelést, tényleg stratégiaként kezelik a sportot. A ballibsiknek persze elég stadionozni, erre egyből felhörögnek. Gyurcsány semmi mást nem csinál harminc éve, mint
    gyűlöletet szít Orbán ellen. Azért milyen ember az, aki ellenfelét aljas eszközökkel igyekszik legyőzni? Szar ember!

    VálaszTörlés
  3. NEKEM is elég volt, de ezt már 1989- ben tudtam, ugye tudod fecó!! Én is minősíthetettlen leszek, de ez csak neked és a beteg élőlénytársaidra vonatkozik!!

    VálaszTörlés
  4. Talán még mindig védelem alatt áll ?

    VálaszTörlés
  5. Nem kell neki itt ezeken az oldalakon reklámot csinálni, de azért már van annyi a számláján, hogy néhány kellemetlen éjszakát lehetett volna neki okozni !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése