Etarget -közép

Föld S. Péter durván nekiment Kövér Lászlónak

Itt a válasz Földes elvtársnak!
Föld S. Péter arról híres, hogy ő egy senki. Ezért most kicsit foglalkozunk vele, hogy érezze a törődést.

Föld S. elvtársat a jelek szerint megcsípte a hülyebogár. A “nagy” múltú hirklikk.hu-n (korábbi nevén sztarklikk.hu) ugyanis cikket írt valamiről, ami meg sem történt. A HVG lehozta, hogy állítólag Kövér László pár napja elmondta, hogy ki a jó magyar. Majd az álhírt átvette a 24.hu nevű roncsportál is, majd végül már olyat írtak, hogy Kövér László szerint az a jó magyar, akinek legalább 4 gyereke van. Kövér László valóban beszélt nemrég a magyarság kérdéseiről, de nem az volt beszédének lényege, hogy most ő elmondja ki a jó magyar, és ki nem az. Ez teljes ferdítés.
Ezzel az egésszel csak egyetlen gond van: Kövér László nem mondott ilyet. Ebből pedig az következik, hogy Föld S. Péter felszállt a szopórollerre, ugyanis olyasvalamiről írt, ami meg sem történt. Egy jó újságíró arról is megismerszik, hogy a forrásoknak, a történéseknek alaposan utánanéz. Föld S. elvtárs vagy nem ellenőrizte a forrást, vagy tudatosan hazudott a cikkében Kövér Lászlóról. Nem is tudjuk, melyik a rosszabb.
Egy biztos, újságíró ilyet nem követ el. Mindebből pedig az következik, hogy Föld S. Péter nem újságíró. Csak egy ócska, közönséges propagandista.
www.mindenszo.hu

 

Megjegyzések