Etarget -közép

Ha eddig nem gyűlölte Gyurcsányt most biztos fogja

 Hol a pofátlanság határa?
„A centrális erőtér összeomlott. Mert a konstrukció lényege az volt, hogy mivel a Jobbik és a demokraták soha nem fognak tudni együttműködni, a Fidesz relatív többséggel is tartósan a hatalmi centrumban tud maradni.


De a helyzet megváltozott. A Fidesz foglalta el a radikális jobboldalt, a Jobbik meg behúzódott a mérsékelt jobboldalra, így megszűnt a korábban áthidalhatatlannak vélt távolság a kormánypárt bal- és jobboldali ellenzéke között.
Az önkormányzati választásokra készülve így állt elő az a helyzet, hogy települések, kerületek sokaságában egy az egy ellen küzdünk.
Szavazhatsz a Fidesz vagy az egységes ellenzék jelöltjére.
Az eredmény valójában borítékolható.
Ebben a felállásban, megreped a kormánypárt hatalmi monopóliuma, vége lesz annak a helyzetnek, hogy a központi és a helyi hatalom is egy kézben összpontosul. Létrejön a kormányzati hatalom helyi ellensúlya.
Lesznek kerületek, városok szabad nyilvánossággal, demokratikus közélettel, elegendő erővel, hogy ha kell, fellépjenek a diktatorikus központi hatalommal szemben.
Ezek a települések fogják táplálni az egyre egységesebb ellenzék erejét a későbbi küzdelmekre.
A ma kezdődő önkormányzati választási kampány ezért sokkal többről szól, mint hogy ki lesz a polgármester vagy valamelyik képviselő. Az előttünk álló választás a Fidesz megbuktatásához vezető út egyik legfontosabb mérföldköve lehet.
Akkor tegyétek a dolgotokat!”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
www.mandiner.hu 

Megjegyzések

  1. Röhögjek vagy sirjak ez az ember ha lehet rá ilyet mondani nem fog megváltozni megint süketel

    VálaszTörlés
  2. "ez a muki egy közveszéjes bünözö "!! mindenki tegye a dolgát a vàllasztàsok alkalmával! ,és akkor annyi !!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez egy elmebeteg kretén gazember.

    VálaszTörlés
  4. Megint az lesz, mint tavaly, annyira biznak a győzelemben, hogy sok szimpatizánsuk el sem megy, és megint a fideszesek fognak mozgolódni. Este meg pofára esés és lemondás! Már előre nevetek! Ráadásul rengeteg támadási pont, mert mint zuglót minden várost ahol nyernek egyből ki is fosztanak!

    VálaszTörlés
  5. Egy biztos! Ott lesz gond az oktatással, egészségüggyel stb. ahol az összeborulás jelöltjei nyernek...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése