Etarget -közép

Hazalejáratás, mindenáron?

Hogy lehet éheztetni valakit a tranzitzónában, aki előtt Szerbia felé nyitva a kapu, ahol annyi élelmet vásárol magának, amennyit akar?

Szél Bernadettnek természetesen minden alávaló, amit a kormány törvény szerint csinál, ennek ellenére alaptalan feljelentéseivel nagy lendülettel kelti hazánk rossz hírét szerte a világban.

Ezzel szemben Németh Szilárd honvédelmi államtitkár a helyszínen járva a következő törvény szerint eljárásról számolt be. „A 4-5 személyes hálóterek jól szigeteltek, a szellőzés és a hőmérséklet egy magyar családi házéhoz hasonló. A közösségi helyiségek között van konyha, mosdó, a kisgyerekeknek foglalkoztató, játszótér és imaszoba is. A felnőtteknek naponta háromszor, a gyerekeknek ötször biztosítanak a vallási előírásoknak megfelelő étkezést. A tranzitzónában folyamatos az egészségügyi ellátás is.” Varga Judit miniszteri meghallgatásán pedig ezt mondta: „a tranzitzónában a légkör megfelelő, a higiénia és az oktatás átlag feletti, az ott dolgozókból árad a szeretet.” Erről valahogy egy kukkot sem ejt Bernike. Önök szerint Szél Bernadettet tényleg a jószíve motiválja vagy inkább a hazáját akarja mindenáron lejáratni?


Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Ez a magyarul beszélő biológiai lény elképesztő rosszindulattal nyilatkozik minden esetben.A "kákán is csomót keres", de vesztére, ez ritkán sikerül. De mi nem felejtünk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése