Etarget -közép

Lendvai Ildikó alattomosan beletaposott a magyarokba

Lady Botox újra lecsapott!
Turulban született magyar eszkimó testvéreink, remélhetőleg türk tudattal.
„Szóval: próbáljuk meg ezt a Grönland-dolgot. Mit veszthetnénk? Legfeljebb visszautasítanak, és akkor jól megsértődünk: több tiszteletet a magyaroknak! Recrudescunt vulnera, felszakadnak a nemzet sebei, a keresztényellenes erők nemzetközi összeesküvése, nyomják Krahácsot, és így tovább. Ez is hoz szavazatot.


Ilyen irányban Trump is tett egy gyenge próbálkozást (»​Nem lehet így beszélni az Amerikai Egyesült Államokkal, legalábbis az én elnökségem alatt nem!«), de hát ő ebben csak szánalmas kezdő.
Na de ha összejön az üzlet! Tengeri kikötőt már vettünk (kikötni nem nagyon lehet ott, de nem ez a lényeg), vagyis ha nem is három, de egy tenger már jelenleg is mossa partjainkat. Grönlanddal pedig a területünk a huszonháromszorosára nőne!!! Gond meg alig, összevissza csak 56 ezer lakos, legfeljebb ennyivel többen háborognának rendes egészségügyért meg iskoláért, na mondd már! Viszont micsoda siker, hogy egyik évről a másikra hirtelen 56 ezerrel gyarapodna a nemzetünk. Turulban született magyar eszkimó testvéreink, remélhetőleg türk tudattal. Mert az mégsem járja, hogy Horthy Miklóst »​országgyarapítóként« ünnepelték, Orbán Viktornak meg egy nyamvadt eposzi jelzője se legyen, leszámítva a modortalanabbak által használt ’g’ betűs szót. Bezzeg Horthy előtt így tisztelgett az első bécsi döntés után Imrédy: »Az országmentő Horthy Miklósból országgyarapító szabadító lett. A megnagyobbodott országnak minden fia és leánya nevében ígérem, hogy Főméltóságodat követjük ezen az úton«. A követésből az ország fiainak és leányainak – már aki megérte – később sok baja származott, de hol vagyunk még ettől, nem kell folyton előre károgni.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
www.mandiner.hu 

Megjegyzések

  1. Kedves Anikó,inkább igyál meg egy üveg vodkát a Szent Isván park valamelyik padján,és ne rondits bele a magyarok életébe!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Azt akartad írni, hogy Ildikó, ugye??? Mindegy a lényeg, hogy aljas sunyi botox lady, akinek semmi keresnivalója nincs a idehaza.

    VálaszTörlés
  3. Micsoda ócska komcsi nember. Pfuj!

    VálaszTörlés
  4. Olyan ne akarjon erkölcsről, identitásról beszélni, ki kiszolgálta alul, felül a kádári diktatúrát. Akinek 1990 után jutott eszébe dicsekedni szefárd származásáról, igy nem volt azzal sem tisztába, hogy a szefárdokat maguk a zsidók is a saját cigányságuknak becézik. Jobban tenné, ha az ótvaros kicsi száját nem nyitná ki, mivel van elég mocska amit a fejlhez lehetne vágni. Ildikó!Pofa be!!!

    VálaszTörlés
  5. Vigyázzon a szájára! Kevesebbért is tiltottak ki hazaárulókat. Ugye nemakar azok után menni? Ha nem, moderálja magát! Különben ön, és társai is kitiltásra kerülnek! Ez nem fenyegetés, igéret.

    VálaszTörlés
  6. Hozzáteszem, olyanok inkább meg se szólaljanak, akik a dolguk végzése helyett, semmit nemcsinálnak, de a pénzt felveszik, jogtalanul. Mertugye az, aki felvesz mondjuk egy támogatást, és nemcsinálja meg, az jogtalanul veszi fel, vissza kell fizetnie. Nem ígyvan? Tudtommal így szól a törvén. Így gondolkozzon ön, és társai. Mert csúnya dolog, amit művelnek. Megis lesz eredménye meglátják.

    VálaszTörlés
  7. Mint egykori média cenzor,más nem várható tőle.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése