Etarget -közép

Nyugdíjasok tömegei kérik az EU-s nyugdíjat Dobrevtől

Gyurcsányné sarokba szorult.
Dobrev Klára a DK EU-s csapatának vezetője a magyar nyugdíjasoknak európai nyugdíjat ígért a választási kampány során.


Nos, Klárika bent van az EU-ban, így számon lehet kérni Gyurcsánynén az ígéretét.


Hajrá!

FLAG

Megjegyzések

  1. Várhatják! Klárika elfelejtette közölni velük, hogy ez tagállami hatáskör.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AKKOR EZ A MOCSKOS FODESZ MAFFIA MAGYAR ALLM A VILAG VEGEIG ADHAT HAVI 28.500 FT-OS MINIMAL NYUGDIJAT ES SENKI NEM SZOLHAT BELE???

      Törlés
  2. Nem ígért EU-s nyugdíjat! Azért fog küzdeni, hogy mi is EU-s nyugdíjat. EU-s minimálbért kapjunk! Ember, Gondolkozz! Ha nincs annyi eszed, hogy egy mondat értelmét felfogd, kérj segítséget - de NE TERJESSZ HÜLYESÉGEKET!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvédése helyett inkább nézz utána, van -e egyáltalán EU-s nyugdíj és minimálbér. Hát neked kell segítséget kérni, mert azt sem tudod miről beszélsz, csak nyomod .

      Törlés
    2. Ha Ön szerint hülyeség, hallgassa meg a saját fülével, nézze meg a saját szemével: https://24.hu/belfold/2019/02/26/dobrev-ep-sajtotajekoztato/ a 4:0 perctől részletezi

      Törlés
  3. Csak a hülyék nem ÉRTik, hogy az EU-ban minden EU-s országban EU-s nyugdíj van a belépés pillanatától!   Gyurcsányné pedig nem TUD sarokba szorulni, mert semmit se ígért senkinek soha!   /Szvsz PuZsu!/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha Ön szerint hülyeség, hallgassa meg a saját fülével, néázze meg a saját szemével: https://24.hu/belfold/2019/02/26/dobrev-ep-sajtotajekoztato/ a 4:0 perctől részletezi

      Törlés
  4. Azt ígérte, hogy lobbizni fog az egységes eus nyugdíjért, lobbizik is, majd az eu dönt........

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. feltéve, ha... elfogadva állításodat (ellenőrzést igényel) a kérdés: mit tett, kihez fordult, milyen beadványt szerkesztett már azért, hogy amit ígért, azt elérhesse?

      Törlés
  5. UNKNOWN: NAGYON OKOS MINDEN MEGJEGYZESED !!! "Nem ígért EU-s nyugdíjat! Azért fog küzdeni, hogy mi is EU-s nyugdíjat es EU-s minimálbért kapjunk! Ember, Gondolkozz! Ha nincs annyi eszed, hogy egy mondat értelmét felfogd, akkor kérj segítséget - de NE TERJESSZ HÜLYESÉGEKET! Azt ígérte, hogy lobbizni fog az egységes EU-s nyugdíjért, es lobbizik is, es majd az EU dönt..ENNYI!!!"

    VálaszTörlés
  6. Olyanok akarnak EU-s nyugdíjat akik nem is támogatták Klárát és most követelőznek... Persze nem is értik ,hogy működik ez. Szerintem így gondolják -A képviselő asszony fel áll a parlamentben és azt mondja. Adjatok már EU-s nyugdíjat a magyaroknak .Meg sem várja még napirendre kerül ,nem is készíti elő a beadványát ,még most ült össze a paralelemet ,teljes más a napi rend .De nekünk magyaroknak sürgős mert a fidesz szavazok már nagyon várják azt az EU-s nyugdíjat.Miért nem Orbántól kéritek a 14 havi nyugdíjat amit megígért .

    VálaszTörlés
  7. HAT SZOMORU IGEN.PELDAUL SPANYOLBAN A MINIMMAL ATSZAMITVA 195.000 forint NYUGDIJ AZ 675 euro.AZ ARAK IS ALACSONYABBAK MINT OTTHON

    VálaszTörlés
  8. LAS PENSIONES MINIMAS EN ESPAÑA 2019 DE LA SEGURIDAD SOCIAL Y NO CONTRIBUTIVA.

    VálaszTörlés
  9. NEM.BESZELVE 13 ES A 14 NYUGDIJ DUBLAJAT KAPJAK.MEK.PELDAUL JUNIUSBAN 1250 eurot kapnak a nyugdihasok es novemberben szinten ugyan ezt az osszeget minden ho 25 napjan. MAGYARORSZAG JOL TELJESIT 330 ft egy euro .ES FATAL AHOGY MONDJA A SPANYOL HODER!!!

    VálaszTörlés

  10. Ezen a téren amnéziás Klára asszony jó lenne ha más téren is az lenne és elfelejtené hogy merre van Magyarország.




    VálaszTörlés
  11. Az európaoä myugdij még állomban sem reális. A nyugdijkérdês nem tartozik az EU kompetenciái közé. Ezt klára asszony is jól tudja,, csak szereti a népet egymás ellen heccelni. Ö nem az EU ba való, a biróságon lenne a helye és várni kéne a súlyos itéletre. Nem tudom, mit kell tenni azért, hogy kimeritssük a HAZAÀRULÁS tényét. Ez a család már annyi kárt okozott a HAZÁNAK amit snki más nem tufott véghez vinni.

    VálaszTörlés
  12. Európai Egyesült Államok merő utópia. Nincs a földön olyan egyesült államok, amelyet Dobrev Klára megálmodott. Az USA is csak papíron egyesült államok. Európai minimálbért még az új beruházókkal el lehet fogadtatni, de a régi beruházók és a magyar vállalatok nem fogják tudni teljesíteni. A régi beruházók azért jöttek ide, mert itt alacsonyak a bérek és adók. A magyar vállalkozók így sem tudják kigazdálkodni azt a bért. Az európai nyugdíjakat ki fogja finanszírozni? A magyar állam nem tudja csak adóemelés mellett. Akkor mi lesz ennek a következménye? Beruházások elmaradása, adóemelés és vállalkozások megszűnése. Összefoglalóan : a magyar gazdaság tönkretétele és kiszolgálása a multiknak.
    A DK mindig is ezt akarta, csak most egy álomképpel. Az európai béreket csak a gazdasági növekedés hozza el, de nem 1-2 év múlva.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése