Etarget -közép

Dobrev újabb durva arcoskodása

"Lefordítom nektek Orbán Viktor szavait."
Csak azzal a feltétellel hajlandó elfogadni az EU pénzét, ha ő sajátjaként bánhat vele.
„Ahogy ő mondja: Az »EU-val való együttműködés feltétele, hogy az EU-nak el kell fogadni a keleti és a magyar berendezkedést, és fel kell hagyniuk az államaink és kormányaink elleni nyílt támadásokkal«.

Magyarul ez azt jelenti, hogy Orbán csak azzal a feltétellel hajlandó elfogadni az EU pénzét, ha ő sajátjaként bánhat vele. Ha bele akarnak szólni abba, hogy ő ne játszhassa át az EU-s pénzeket az oligarcháinak, akkor ne is adjon pénzt, mert Magyarországnak, a magyar embereknek nincs szüksége támogatásra, mivel a keresztény rendszerváltás értelmében csak neki és a családjának járnak ezek az eurószázmilliók.
Én pedig azon dolgozom, hogy az európai pénzeket Ti kapjátok meg, a városaitok, a falvaitok, hogy azok a Ti életeteket tegye könnyebbé és szebbé.
Ehhez az is kell, hogy október 13-án vegyük vissza a városainkat és falvainkat a Fidesztől!”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Meglátjátok...holnapután ez a toprongy lesz a miniszterelnök!



    VálaszTörlés
  2. Dobrev te Gyurcsányné milliárdokat loptatok a néptől ezt bírói határozat mondja ki rólatok. Annyira hogy csődbe is loptad balliberális Gyurcsányodékkal és anyáddal együtt Magyarországot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehetne kicsit bővebbet arról a bizonyos "bírósági határozatról"?

      Törlés
  3. Dobrev te DK-s az anyád kamatmentes több 100millió forintos hitelt Gyurcsány férjeddel együtt csak nektek utaltatott ki? Emberek millióit meg Gyurcsány férjed vezetésével az MSZP-SZDSZ-DK kormányotok nyomorba által eladósítottátok a kamatemelésetek miatt .

    VálaszTörlés
  4. 9 éve volt a vörösiszap katasztrófa. Az alu-maffia és gyurcsótányék megemlékeznek az áldozatokról?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése