Etarget -közép

Dobrev undorító játékba kezdett

„Trócsányival az a baj, mint a legtöbb fideszes politikussal. A sajátjának tekinti a közpénzt, a ti pénzeteket” – írja a Facebookon. 
 
„Trócsányival az a baj, mint a legtöbb fideszes politikussal. A sajátjának tekinti a közpénzt, a ti pénzeteket” – írja Dobrev Klára, a DK EP képviselője a Facebookon.
„Az ő bukása valójában Orbán bukása,
és a ti győzelmetek.
Európa üzenete világos: nem kér a korrupt politikusokból!”

www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. Ez becsületsértés, aminek jogi következményei vannak.

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. És a családja, az Anyukája? Vastag a bőr nagyon!

      Törlés
  3. Ezeket soha nem éri utól a végzet? Meddig maradnak büntetés nélkül a férjével együtt?

    VálaszTörlés
  4. Tisztelt honfitársaim! Ennek a nőstény ör-dögnek Dobrev senki hazudozónak) nem elhinni ám semmit, ezt meg pláne! Ez pontosan fordítva van ám!!! Tele van a fajtája a vizsgálati fogdákkal és többen már börtönben voltak és vannak is! A FIDESZ-esek közül senki sincs ilyen helyzetben és ez még akkor se volt így, amikor ezek az aljadékok regnáltak 8 év alatt, pedig mindent megtettek ám annak érdekében, hogy akit csak lehet rács mögé dugjanak! Tudjátok miért? Hát azért, mert magyarok és a magyar ember se nem hazudik, se nem lop, se nem.....!!!! NEM SZAVAZNI ÁM EZEKRE, MERT VÉGÜNK LESZ TESTVÉREIM!!!!

    VálaszTörlés
  5. akkor legelőször ,hagyd el a párodat mert annál korruptabb politikus nem létezett a földön.saját magadat és felmenőidet meg gyorsan felejtsd el mert ilyen korrupt család még nem élt ebben
    az országban

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése