Etarget -közép

Donáth Anna le akarta járatni Trócsányit

Ez ciki! Csúnya vége lett!
Mi mindent meg fogunk tenni, hogy olyan biztosa legyen Magyarországnak, akire minden magyar büszke lehet. 
 
„Az Európai Parlament jogi bizottsága (JURI) ma úgy döntött, hogy holnap kikérdezi a volt minisztert az általa alapított Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodához fűződő kapcsolatairól és az irodának juttatott kormányzati megrendelésekről.
A bizottságban a Zöldek képviselői nem elégedtek meg a titkársági beszámolóval, és vitát nyitottak Trócsányi pénzügyi érdekeltségeiről, majd a bizottság úgy döntött, hogy csütörtökre beidézi a magyar biztosjelöltet.
Egyre több probléma merül fel Trócsányi Lászlóval kapcsolatban, és egyre többen beszélnek arról, hogy az EP nem fogja elfogadni, hogy egy a magyar jogállamiság lebontásában aktív szerepet játszó volt miniszter képviselje az Európai Unió kormányát, főleg nem bővítéssel és szomszédságpolitikával kapcsolatos kérdésekben. Mi mindent meg fogunk tenni, hogy olyan biztosa legyen Magyarországnak, akire minden magyar büszke lehet.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Fordított világot élúnk!Azpknak áll a világ, akik ármŕnykodnak, áskálódnak és abban nagyon élen állnak! Sajnos van befogadó lözeg is erre! Az ókori demokráciának is vége lett, majd csak rádöbbennek sokan, hogy ez a fertő a pusztulásba viszi az emberséget!

    VálaszTörlés
  2. vajon kik diplomàhoz jutattàk ezt a individumot !, most hogyan néznek a tükörbe ?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése