Etarget -közép

Orbán Viktor elsütötte az év viccét

 Ütős poén.
A Fidesz tisztújító kongresszusán Orbán Viktor egy ütős poénnal is szórakoztatta a hallgatóságot.

„Elmegy a szocialista polgármester-jelölt a feleségével szavazni. Este eredményhirdetés. Az MSZP jelöltnek három szavazat. Mire az asszony: „Józsi, neked van valakid…”

A miniszterelnök az év vicceként konferálta fel a kis szösszenetet, gyanítható, hogy szocialista körökben aligha nevettek rajta.

Teveli Zoltán - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. Reméljük igy lesz a valóságban is !!! Hajrá FIDESZ !!

    VálaszTörlés
  2. Ahol lehet mindenhol leírom,hogy a szólás és vélemény szabadságért küzdő facebook, nem engedi véleményem le írását,hogy miért,mert a libernyák sorosista alsó fertály "segg" nyaló bolsiknak nem tetszik !
    Ezzel csak meg erősít felfogásom igazában,mit környezetem is igazol,hiába tilt le a libsi facebook az önkományzati és FŐPOLGÁRMESTERI "HAJRÁ TARLÓS " választást nem brüssziben hanem itt tartják !!!!!!!!!!!!!!!!! hogy a szólás és vélemény szabadságért !

    VálaszTörlés
  3. Szocialista polgármesterjelölt biztos a felesége tudta nélkül áttért a muszlim hitre , és akkor közli törvényes feleségével hogy ő mint balliberális szocialista áttért a muszlim hitre ezért második feleséget is tart ,szándékában áll a harmadik és a negyedik feleség beszerzésére ,a felesége felháborodik ,a szocialista megveri miatta a feleségét mert a muszlimok törvényeik ezt is tartalmazzák mint a férj jogát.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése