Etarget -közép

Trócsányi László: Megteszem a szükséges jogi lépéseket

Trócsányi László szerint biztosjelölti ügyében minden tényalapot nélkülöző politikai döntés született, amellyel szemben megteszi a szükséges jogi lépéseket - közölte a politikus csütörtökön az MTI-vel.
A magyar biztosjelölt közleményében azt írta: az Európai Parlament (EP) jogi bizottsága 11 igen, 9 nem és 2 tartózkodás mellett összeférhetetlenséget állapított meg személyével szemben.


A zárt ülésen a hozzá feltett minden kérdésre transzparens választ adott, összhangban a már korábban benyújtott dokumentumokkal – közölte az EP-képviselő, aki egyúttal köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták, hogy a Magyarország számára történelmi jelentőségű portfólióra megfelelően készülhessen fel.
MTI - www.demokrata.hu

Megjegyzések

  1. Ugyan miért volt zárt ülés "?", mit nem Trócsányi úr kért,irt elő !!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Akár eredeti fénymásolt iratokkal az összefüggéseket megfelelő jogi alapokkal alátámasztva közölni kell eljuttatva minden EU-s képviselőhöz a Dobrev ,Gyurcsány Ferenc és anyósa hogy lopták az állami vagyont szdsz-es mszp-s dk-s - pl. a bulgáriai pénzlopás - elvtársaikkal együtt ,hogy hazudtak az EU-nak is és hogy lövettek Gyurcsány vezetésével a népbe ,az EU-t is hogy lopták meg szintén a balliberális ellenzéki MSZP-SZDSZ-dk szervezett bandájuk.?!

    VálaszTörlés
  3. Sorban blokk szerűen kell közölni és tömören ,bírósági érvényes határozatokkal együtt az eu-s lopásaikat kivizsgálószervezet irataival együtt ,... stb. film is lehet a pl. a népbe lövetésükről is ,..... stb..

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése