Etarget -közép

Hadházy megint undorító akcióra készül

Elég volt!
Bármilyen súlyos önmagában egy történet, ha nem vizualizálható, az emberek elengedhetik maguk mellett.
 
„Szex nélkül nem megy?
Úgy látszik, nem. Nyilván a Borkai-ügyre gondol. Tény, hogy egy korrupciós ügy megvilágításában, a nyilvánosság felrázásában sokat segíthet egy szexvideó.
Csak segíthet? A győri ügy korrupciós hátterét a független sajtó évekkel ezelőtt feltárta. Senkit nem érdekelt.
Ez van. Bármilyen súlyos önmagában egy történet, ha nem vizualizálható, az emberek elengedhetik maguk mellett.
Nyilván az ön a korrupcióinfói is sikeresebbek lennének, ha mindegyik témához mellékelne egy szexvideót, de erre azért csekély az esély.
Szexvideók ugyan nincsenek, és mostanában már az ATV esti műsorába is nehezen férek be a korrupcióinfóimmal, de azért én is sokat tanultam az évek során. Például azt, hogy nem a lopások megtalálása a kihívás, az ugyanis könnyen megy...
…könnyen megy?
Nagyon. Nem túlzok: a laptopomon legalább tíz olyan ügynek a dokumentumait tárolom, amelyek közül bármelyikbe – jobb helyeken persze – kormányok buknának bele, miniszterek mondanának le. De mielőtt bármelyiket is nyilvánosságra hoznám, muszáj alaposan előkészíteni, médiaképessé tenni, mert olyan magasan van az ingerküszöb, hogy különben nem figyelnek fel rá az emberek. Kit érdekelne önmagában, mindenfajta körítés nélkül egy telekügylet, például egy győri ingatlanmutyi?
Hányadik korrupcióinfónál tart?
Túl vagyok a százötvenediken. Ez nagyjából ugyanennyi számú ügyet jelent. Ma már nem arra figyelek, hogy a legnagyobb volumenű lopásokat mutassam be, hanem a legérdekesebbeket.
A Borkai-botrány hátterében meghúzódó korrupció milyen mértékű közpénzlopás?
Ha csak az Audi-féle ingatlanmutyit nézem, akkor nem a legnagyobb volumenű, de azért benne van az első húszban.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


Megjegyzések