Etarget -közép

Külföldről fenyegették meg Magyarországot

Hát nem érdekes?
Különös gazdasági folyamatokat lehet észlelni manapság.


Az elmúlt időszakban már-már 340-re emelkedett a Forint, és úgy tűnt, hogy ez az állapot megállíthatatlan. Még a gazdasághoz kevésbé értő embereknek is feltűnt, hogy ugyan semmilyen ok nem volt a Forint gyengülésére, mégis drasztikus mértékben zuhant, a durva gyengülés bekövetkezett.
Kicsit utánanéztünk itt a szerkesztőségben a folyamatoknak. Megnéztük a 2019-es választásokat, és megdöbbentő adatokat találtunk! Szabályosan rászálltak a Forintra az EP választások előtt is, és az Önkormányzati választások előtt is. 
Elképesztő a Háttérhatalom szándéka Magyarországgal: szemmel látható, hogy nem kedveli az Orbán-kormányt a Globalogazdi, mutatunk egy grafikont, ami a Forint árfolyamát mutatja a két választás előtt közvetlenül (EP választás, és Önkormányzati választás):


Minden nap nagyokat böfögött az ellenzéki sajtó, hogy milyen rossz ez az Orbán kormány, mert gyengül a Forint. Itthon természetesen semmilyen hazai gazdasági változás nem történt, tehát ok sem volt arra, hogy ilyen szinten ingadozzon a Forint, mégis megtörtént. Kedves olvasóink vajon észrevették-e, hogy most a Forintról milyen szinten kussol a 444, meg a hvg, az RTL Klub, az index, és a többi balliberális szennymédia? UGYE? Milyen érdekes: vége a választásoknak, máris 330 alatt a Forint! Hát nem furcsa????
Összegzés: Kijelenthető, hogy a 2019-es választások előtt koordinált külföldi akció zajlott a Forint ellen. A globalista nagytőke egy “kicsit” megmozgatta a Forintot, hogy megtanítsa Magyarországnak, hol is a helyünk. Látszik hogy egy hatalmas, globális maffia szervezettel állunk szemben, amitől minket csak az Orbán-kormány (ha tetszik, ha nem) tud megvédeni.
A magát függetlennek hazudó balliberális média rendszeresen lehülyézi azokat, akik a Háttérhatalom létezéséről beszélnek. Azért mondják ezt HVG-ék, 444-ék, indexék, meg a többi, mert ők is oda vannak bekötve, és így védekeznek. Őket szolgálják. Csicskák.

www.mindenszo.hu


Megjegyzések

  1. A globalista elitt minden módszert felhasznàl a vele szemben menő kormànyokkal szemben! Nemriadnak vissza semilyen módszertöl hogy az öket kiszolgàló hazaàrulókat tàmogassàk!!!

    VálaszTörlés
  2. NINCS MIN CSODÁLKOZNI EZEK AZ ALJAS MOCSODÉKOK MÉG ARRA IS KÉPESEK,HOGY A SAJÁT ANYJUKAT MEGÖLJÉK.EZEKTŐL UNDORITOBB OCSMÁNYAB LÉNY NEM LÉTEZIK.

    VálaszTörlés
  3. Ha bajt okoznak,ugyan olyan szar lesz az őket megválasztóknak! Hiába akasztana a nyakába egy táblát: Én rátok szavaztam! Sőt! Őket rúgják leghamarabb tőgyön,mert kellemetlené válnak!

    VálaszTörlés
  4. rossz kutya amelyik a vaszkát megugatja

    VálaszTörlés
  5. Teljesen világos, hogy azok az "országvezetők" felelnek meg e globalista háttérhatalomnak, akik azt sem tudják, hogy hol vannak, mi folyik körülöttük és külső tanácsok befolyása alatt, csupán látszatát keltik annak, hogy ők vezetik országaikat, vagy régióikat. Kiváló példa volt Jelcin, akinek háta mögött majdnem szétlopták Oroszországot. Persze ő volt az orosz "demokrácia" biztosítéka, és O.-ország nagy barátja lett az USA hatalmi köreinek. De ilyen volt Gyurcsány, aki, mint maga mondta, úgy csináltunk, mintha kormányoznánk. Miközben azt sem tudta, hogy ehhez mit kellene tenni. De ilyen "kiváló" demokrata volt Bp. élén Demszky is. Ugyancsak szabadrablást lehetett véghez vinni a háta mögött. Minden olyan vezető, aki rendet tesz és tart, az "természetesen" diktátor. Putyin, Orbán, Lukasenko, Erdogan, Castro, Chavez, Nazarbajev, stb., De ezért piszkálják Trumpot is, mert némi rendet akar vágni az Obama-Clinton klán köreiben. Kína, Irán pedig diktatúra.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése