Etarget -közép

Vasárnapi bombahír: Dobrev Klára legyen köztársasági elnök

Vigyázat! Komolyan gondolják!
Na jó, hát azért mindennek van határa! Még az agymenésnek is, főleg abban az esetben, ha ez egy ország sorsát veszélyezteti.

Október 13-án nyert az ellenzéki összefogás a fővárosban és több kerületben, valamint néhány nagyobb városban. Egészen komoly statisztikai adatok bizonyítják a szavazatszámok alapján, hogy korántsem állunk közvetlenül kormányváltás előtt, mert ha ezeket a voksokat átültetjük az országgyűlési választások rendszerébe, akkor maradna a Fidesz-KDNP többsége.
No, de ez persze semmit sem számít a baloldalon, mert gyakorlatilag úgy ünnepelnek, mintha már megnyerték volna az ország előtt álló összes választást, de a 2022-est biztos. Van nekem egy kiváló célpontom, Márki-Zay Péter aki ugye immár biztosan 2024-ig lesz a hódmezővásárhelyi hétköznapok Mekk mestere. Vannak neki rajobgói a közösségi médiában, akik egyenesen miniszterelnököt akarnak fabrikálni a világutazó turista polgármesterből, de ez még mind semmi. Ezek a drága emberek szavazást indítottak, aminek az egyik opciója az, hogy frankó dolog lenne-e, ha 2022-től Dobrev Klára töltené be a köztársasági elnöki posztot.
Újra: Dobrev Klára töltené be a köztársasági elnöki posztot.
Hát azért az egy nagyszerű ország lenne, amelyet Márki-Zay vezet miniszterelnökként és Dobrev Klára a köztársasági elnök. Mert azért Feri asszony sok mindenre alkalmatlan, de mondjuk erre biztosan. Kibattyogna az einstandolt budai villából és beköltözne a várba. Milyen szép napja lenne az a magyar demokráciának! Mert akkor itt már tényleg mident lehetne. Meg még annak az ellenkezőjét is.
A szavazás természetesen jól áll nekik, hiszen csak maguk között osztogatják. (Aki akar szavazhat, biztos örülnének neki.)
Egy dolgot biztosan jelez ez az egész. Az önbizalom visszatért a baloldalra és nem akarnak már kicsik lenni egy kicsit sem.
Kecskés István - https://ezatuti.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Menjenek oda Ahova, én gondolom!

    VálaszTörlés
  2. Gyurcsányné Godzilla Klárika gyűszűnyi aggyal rendelkezik,el is hiszi magáról,hogy alkalmas.

    VálaszTörlés
  3. Kecskés István! Micsoda szarrágó vagy!!!!! Ennyire félsz tőlük?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése