Etarget -közép

Az ATV nézői is megvédték Orbán Viktort

Száll egy pofon  szélben...
A Heti Naplóban Sváby tovább akart agitálni a főleg a DK-sok által tolt cél elérésére, az euró mielőbbi bevezetésére. Ezért kérdezték a nézőktől, „Ön szeretné, hogy minél hamarabb az euró váltsa a forintot Magyarországon?”

Nos, a csatorna jellemzően ballib nézői ordas nagy fityiszt mutattak a magyarellenes mesterkedőknek. A többség ugyanis 59-41 százalékban leszavazta az ellenzék önsorsrontó lépéstervét. Kinyilvánította: nem hisz a Dobrev-propagandának, aki szerint az euró nélkül védtelenek vagyunk s elutasítja Molnár Csaba teli szájjal világgá kürtölt szándékát, az euró mielőbbi bevezetése érdekében való Unióhoz fordulást. Dobrevék mérhetetlen aljassága abban áll, hogy önző politikai céljaik érdekében – Orbánbuktatás, hatalomszerzés – még a velük szimpatizáló embereket is kitennék az elszegényedés veszélyének, a nemzeti és személyes vagyonvesztésnek, a növekvő munkanélküliségnek, az ország politikai destabilizálódásának. Ballib tévénézőik válasza egyben arra is fényes bizonyíték, hogy saját biztonságuk megőrzése, további boldogulási esélyeik megtartása érdekében jobban hisznek Orbán Viktornak, mint Gyurcsánynak és csapatának. Komoly üzenet ez.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Nincs ehhez mit tenni..A Ft-helyetti EURÓ bevezetése hosszú előkészületi munkát igényel..Átállítani a teljes gazdasági és pénzügyi szektor pénzforgalmát, a Bankokról nem is szólva..Csodálkozom azokon, akik magas pozícióban "igazgatáják" pl a polgármesteri hivatalokat, és napi szinten résztvesznek a pártpolitikai munkában, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mindez MIVEL járna...Szerintem évek kellenek az átállásra és egy olyan biztonságos gazdasági háttér megteremtése, amiről most talán felesleges beszélni..Azért ott még nem tartunk, hogy ezt Dobrev Klára és Molnár Csaba döntse el, még akkor sem, ha Molnár Csaba "tele szájjal" bármit kürtöl is a világba. Nem hiszem, hogy ezt ők fogják eldönteni még akkor sem, ha nagyot szeretnének alakítani..De jobban járunk, ha CSENDBEN maradnak ....

    VálaszTörlés
  2. Gyurcsányné és a vad ballibbant bandáját nem az ország-, a nép érdekei vezérlik!
    Hataloméhesek! A komcsi-szoci gyökerű és a sokat vedlett, "demokratává"---, sőt
    "... ejropunijos demokratává......" vedlett- hazudott korrupt-hantás maffiabaloldalt a teljes és korlátlan hatalom megszerzése vezérli....! Mint anno---, a nagyapját és bandáját----, a szovjetbérenc, tömeggyilkos kádár pribékek....! Meg is teszik---, ha nem vagyunk éberek!

    VálaszTörlés
  3. Kb 30% bukta lenne ha most váltanánk, igaz a kereskedőknél lecsapódna a fele. A multik jól járnának vele az tuti.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése