Etarget -közép

Eperjes Károly videója futótűzként terjed

Lesz itt ellenzéki sírás - rívás...

Nemrég került fel egy videó Eperjes Károlyról a Facebookra, amiben a bevándorlásról, és a magyar kerítés fontosságáról beszél.
Kerítéssel kell védeni Európát!
Nem is húzzuk az időt, mutatjuk a videót :

www.mindenszo.hu

Megjegyzések

  1. A legeslegkedvesebb színészem minden megszólalása maga a tiszta szeretet, a keresztény mentalitása megkérdőjelezhetetlen
    Minden amit vállal az arannyá lesz úgy a hivatásában mint a civil
    életben.Köszönöm művész úr

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük kedves barátunk.

      Törlés
    2. Köszönjük Müvész ÚR tisztelem és becsülöm mert igaz EMBER

      Törlés
    3. Egyetértek a művész úr véleményével.

      Törlés
  2. Az Úr hallgassa meg, MŰVÉSZ ÚR!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** "Kölcsey Ferenc: Országházi beszédéből!
      továbbra is úgy gondoljuk, hogy a bevándorlás súlyos kockázatokat jelent Magyarország és Európa számára. Minden lehetséges eszközzel fel fogunk lépni a migráció, és minden olyan tevékenység ellen, amely azt ösztönzi. A népszavazás és a nemzeti konzultációk eredménye egyértelműen megmutatta, hogy a magyarok nem akarnak bevándorlást, és szeretnék megőrizni Magyarországot magyar országnak. ARogáns Tóni 2020. 01. 09. ni csak ki beszél?

      Törlés
  3. Igen, sajnos az ellenzék a megszokott koreográfia szerint anullálja, kirekeszti, lefasisztázza a szeretett színészikont, mert amikor mozog a szája, csodálatosan igaz dolgokat mond, míg az ő korteseik - ha mozog a szájuk - permanensen hazudnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom bedőlt a fideszes propagandának. Eperjest nagyrészben mindenki szereti. A permanens hazudozás viszont a kormánypár erőssége. Hazugság a Sorosozás, hazugság a kerítés mindenhatósága. Csak nézzen rá a térképre.

      Törlés
    2. Nem kell senkinek bedölni a fideszes propagandának, akinek van esze az tudja, és látja amit kell. Az viszont ha a liberális oldal hazudozik az nem baj ugye? Elég sajátosan látja és írja a dolgokat álnév mögé bújva.

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Miért ne hinnők hát el Bartha Miklósnak, hogy a kazárságban nagy a szellemi züllöttség és sok az erkölcsi meghibbanás? Miért fogadnók kételkedéssel azokat a fejezeteket, amelyek a kazárság ravaszságát, kapzsiságát, üzérkedését, a földdel és pálinkával, a pénzzel és az élelmességgel űzött uzsoráját támadják. Ahonnan ez az elem beszivárgott, az orosz városok gettóiból, nem hozhatott magával, sem tisztaságot, sem magasabb erkölcsi színvonalat, sem a testi fáradságnak megbecsülését, sem szociális ösztönt, sem kúltúr képességet. (... ) Ami antiszociális és kultúr képtelen elem van e barbár tömegben, azt bizony le kell róla nyesni, erős és ügyes kézzel. Ady könyv ismertetője!

      Törlés
  5. Sajnos a videó el tünt a portálról,nem tudtam meg nézni.Nagy tisztelője vagyok az Eperjes művész úrnak

    VálaszTörlés
  6. Tiszteletünk az erdélyi tájakról. :)

    VálaszTörlés
  7. Teljes mértékig egyet értek a művész úrral.Jó lenne ha a többi kollégája is átérezné a kor kihívásait.

    VálaszTörlés
  8. Végre egy ember aki jól látja a helyzetet!

    VálaszTörlés
  9. Végre egy ember aki jól látja a helyzetet!

    VálaszTörlés
  10. IGEN, IGEN, IGEN !!!! de mást is mondott még ebben az interjúban, pl a jelenlegi szinházakról, amelyek "ÁT-ABERRÁLJÁK" A KLASSZIKUS REMEKMÜVEKET a NEO-BOLSEVIK LIBSIK
    mocskos-szennyes fantázuájuk szerint, nos ebben EPERJES NEM VESZ RÉSZT.

    VálaszTörlés
  11. Sokan példát vehetnének róla, nagyon jól látja a helyzetet . Nagyon számit a véleménye, hiszen sokan figyelnek rá. Jó lenne sok ilyen pozitiv hozzászólást olvasni. Gratulálok művész úr !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy igazi hazaszeretó ember tanulhatna töle a komcsi libsi szinészek

      Törlés
    2. És ki is mondja. Ez sem lényegtelen. A Bátorság erényének is birtokában van.

      Törlés
  12. Ő a komcsi libsi társaságnak tüske a köröm alatt ...

    VálaszTörlés
  13. Teljes mértékben igaza van Művész úr. Rohad a világ, vele együtt a hajdan csodás vén Európa. Ha nincs kerítés nagyon hamar be kebelezi a pénz háttér hatalom, amit a be olvasztással kezd. A Kereszténység, az értékrendek föl számolásával.

    VálaszTörlés
  14. Pontosan van megfogalmazva ez az igazság és a valóság!

    VálaszTörlés
  15. Kétségtelen, hogy a kontinentális Európa már nem az ami volt, a történelem elsodorta - ez tény és tudomásul kell vennünk. Az Egyesült Királyság viszont túlélő, ők máshogy rendezkedtek be - az első igazi globális birodalom. Lehet, hogy a Brit oroszlán néhány foga kihullott, de még áll a lábán. Most ezt sikerült megmutatnia Európának, ami hozzájuk képest hulla. Az EP tükrözi a legjobban - teljes inkompetencia, teljes erkölcsi megsemmisülés. Mi maradjunk csak benne, amíg hasznunk van belőle, de védekezzük körömszakadtáig és folytassuk amit tíz éve csinálunk ! Romániának ezalatt a tíz év alatt 15 kormánya volt. A mostani két év meg fogja mutatni, hogy nincs alternatíva, erről a kletokrata libsi-bolsi csürhe majd gondoskodik. Csak legyünk egy kicsit szikárabbak, keményebbek. Hajrá magyarok ! Éljen Orbán Viktor !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ismétlem meg a soraidat, de magam is így gondolom!

      Törlés
    2. Csak legyünk egy kicsit szikárabbak, keményebbek! Erről van szó. A hangunkat hallatni kell, és szikáran, keményen

      Törlés
  16. Gratulálok művész úr. Minden tiszteletem az Öné.

    VálaszTörlés
  17. Józan gondolkozás ! Színészként is kiváló .

    VálaszTörlés
  18. Élete,művészete,emberi tartása igazi példa.Igen,Európa beteg.De sajnos halálos beteg!És ki tudja,mennyi aljas, láthatatlan féreg pusztítja még a gyökerét!

    VálaszTörlés
  19. A legjobb és leghitelesebb művész kollégánk az egész élete ezt bizonyítja,büszke vagyok rá!!!!!

    VálaszTörlés
  20. Áldja meg a Mindenható müvész úr!

    VálaszTörlés
  21. Azt hiszem eljött az ideje elgondolkozni a bolsevista Nyugati határa való kerítés tervezésére !

    VálaszTörlés
  22. Egyetértek 100 %-ban Művész Úrral,és hálásan köszönöm kinyilatkozását.

    VálaszTörlés
  23. EGY IGAZ HAZAFI , A MAGYAROK ISTENE ÁLDJON MEG !

    VálaszTörlés
  24. PATTOGÓ „MŰVÉSZ-RÉTEG” azaz a HEREVERŐK JAJVESZÉKE!!!
    MAGYARÁN, IPI-APACS: RIPACSOK!!!
    Fejbúbunkon jön ki, hogy a magyarországi cionista lakájkormány továbbra is fenntartja a zenés-táncos hepajokra vonatkozó hatályos ún. szabályokat augusztus 15. után is, vagyis marad az 500 fős korlátozás.
    Ez a lélek és egyben fizikai határszám már a kezdet kezdetén rögösítette a dolgozó többségi társadalom adóforintjaiból eddig igen könnyen élősködő ún. „művészek” és a vírusmentes időszakokban igen szemtelen és mérhetetlen nagy étvágyú ún. „rendezvényszervező” lobbi helyzetét is…- mivel a pénztermelő donor (Magyarország kizsákmányolt dolgozói!!!) testét már előtte csonkolták Orbán perverz-parazita ügynök-követei/követői a velejéig rothadt és korrupt NEResztény „mészárosok”!!!
    Ennek a donornak (Magyarország rabszolgabéren tartott állampolgárai!!!) az altatás nélküli amputálásáról azonban NAGYON NEM akarództak sem a függetlennek hazudott külföldről dotált libernyák belső ellenségek…- sem pedig az ország-rontó kormánypártiak agy-mosó propagandagépezetei beszámolni!!!
    …és MIT AD ISTEN?!...- már megint az a pártízezres címlap és bulvár-bitang magamutogató adócsaló és/vagy alig adózó léhűtő focista, színész, énekes-zenész, celeb-zselő felfútt szociopata ajvékol, akik eddig hajnaltól-NAPestig azzal kérkedtek és visszhangozták a létező összes média-csatornában, hogy mikor mit, kit vettek meg kilóra és, hogy hol, kivel nyaraltak évente négyszer…- kipihenni írtó-fárasztó „szakmájuk” fáradalmait!!!
    …mert ez „1 SZAKMA AZD+” dübörögték kánonban,; - egóból, harsányan a „dolgozó, őket el és kitartó NÉPnek!”, hogy igenis tudja az a „paraszt”, hogy egy felsőbbrendű VIP tagjai ők !!!...- akik okkal és joggal keresnek 10x, 100x, 1000x is többet egy magyar halandónál (óránként, naponta, havonta, évente és/vagy 1 élet alatt!!!)!!!
    MOST MEG, HOGY ELVÉREZNI LÁTSZIK A DONORJUK…- MÉG KISZÍVNÁK MAGUKNAK AZ UTOLSÓ CSEPPEKET IS!!!...- ezek a felettébb alantas, irritáló, antipatikus vérszívó paraziták!!!...- és még mindig a FEJVESZTÉS TERHE NÉLKÜL teheti meg ez az ún. „művészréteg”: 2020-ban is!!!...- mert a cigány-úton dübörgő ORBÁN KOMPÁNIA, bűnös szokása szerint még mindig a hangos, agresszív kisebbség száját tömi be először: az ÉHEZŐ, MEGLOPOTT MILLIÓK HELYETT!!!
    EBBŐL ELÉG: KULTÚR-MOCSKOK!!!
    IDEJE LEMŰTENÜNK MAGUNKRÓL MINDEN PÚPOT/PÁPÁT, SZÍNÉSZT/SZÍNLELÉSZT, ORVOT és ORROT, AMI MÁR MEGINT A DONOR SEGGÉBE ÉR!!!
    Szerrel és tettel: PáLoS TReND
    https://www.youtube.com/watch?v=F3yR8qaGoMc&feature=emb_logo
    https://www.youtube.com/watch?v=kNxjKS7Cu7g
    http://www.atv.hu/belfold/20200802-fluor-tomi-nem-tudom-tobbre-tartani-a-kapalast-mint-az-agyi-munkat-a-kitartast-es-az-onmegvalositast
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ujabb-oktato-mondott-le-a-szinmuveszetin-vidnyanszky-kinevezese-utan/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése