Etarget -közép

Gyurcsány ellopott 6 ezer milliárdot a magyaroktól

Hol a pénz?
Orbán Viktor még fiatal korában elmondta (már akkor éleslátású politikus volt), hogy a Gyurcsányra “arra oda kell figyelni.”

És milyen igaza lett. A Böszme 2010-ig gyakorlatilag lenullázta, és felforgatta az országot (2006, szemkilövetés, Őszödi beszéd, stb.), közben saját magát imádva 10 emeletes plakátot gyártatott magának, miközben Fletó arra gondolhatott “Imádom engem!”.
Azért ez durva, nem? Tisztára mint Észak Korea!
Fletó Fletonovics Fletonov az országcsőd elkerülése érdekében 2008-ban felvett az IMF -től cirka 6 ezer milliárd (!) Forintot. A kölcsönnek oly mértékben nem volt hatása, hogy a
  • munkanélküliség 11%-ra növekedett
  • az államadósság 83%-ra
  • az államháztartási hiány 8%-ra
  • a GDP visszaesett -5%-ra
  • az infláció 8%-ra emelkedett
és még sorolhatnánk a “fantasztikus” gazdasági mutatókat.
Akkor mire fel volt ez a nagy kölcsönfelvétel, amit aztán a második meg a harmadik Orbán-kormánynak kellett kifizetnie? Hm, Fletó elvtárs?

CSAK EGY KÉRDÉS: HOL A LÉ????

mindenszo.hu

Megjegyzések

  1. Nekem az a kérdésem, hogy miért nincs börtönben? Hogy tűrheti a társadalom, hogy egy ilyen hitvány ember még meghatározó lehet a politikában? Ez az ember és dromedár felesége beszél korrupcióról? Igazságbeszédnek nevezi a hazugságbeszédét? Akkor lett volna igazságbeszéd, ha ezt a tv-ben teszi meg, nem pedig egy zárt "pártgyűlésen"! De végül is ez már a múlt, majd az alkohol pontot tesz a szárnyalására!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsanna! Azért nincsen börtönben Gyurcsány Ferenc, mert a Fidesznek hasznosabb a politikai pályán mint a börtönben. Orbán Viktor pontosan tudja, hogy ha Gyurcsány nem lenne a baloldal élén, akkor valőszínüleg egy nagyobb IQ szinttel megáldottab ember lenne ott, és ez nem lenne jó a Fidesz számára. Minnél defektesebbek a baloldal szereplői, annál nagyobb az esélye annak, hogy a Fidesz marad hatalmon. Remélem ez egy darabig még így is lesz.

      Törlés
    2. Ez egy abszolút hülyeség, mintha egy autó versenybe azért nevezzenek be másik indulókat hogy én nyerhessek... A példánál maradva a versenybe azért neveznek be, hogy nyerjenek.

      Törlés
    3. Ugyan, melyik bíró ítélné el? Czeglédy Csaba tárgyalásán is ott ült, és figyelt, hogy mit ejt ki a száján ez a Czeglédy. ;/

      Törlés
    4. Segítettek nekik a globalista zsidó barátai, hogy a pénzeket jó helyre tegyék, jól legyenek befektetve. Az a bizinyíték arra, hogy éppen a Rothschild bankban Bécsben van egy jó része a vagyonnak. Azóta, hogy nyomára bukkantak több mint valószínü, hogy mégjobban elrejtették. Amúgy Sorost is Rothschildék segítették hozza a nagy vagyonához. Annak fejében meg ô viszi véghez azokat a terveket amit neki kiosztottak . Tehát érthetô, hogy Fletóék miért hódolnak olyan nagyon a globalista maffiának.

      Törlés
  2. Hogy miért nincs börtönben talán Orbántól kéne megkérdezni!! Valószínűleg mert kamu az egész!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. HA KAMU LENNE, NEM KELLETT VOLNA KIFIZETNI AMERIKÁNAK AZ IM KÖLCSÖNT AMIT GYURCSÁNYÉK FELVETTEK, ÉS SOK MINDEN MÁSBA AHOL PÉNZ KELLETT AZT MIND KÖLCSÖNBŐL FIZETTÉK, MERT ŐK ELKURTÁK AZ EGÉSZ PÉNZT AMIT CSAK LEHETETT!!! ERRE VOLT BÜSZKE A BÖSZME MÉG A TAVASZ IDEJÉN AMIKOR Ő KIVITTE A 400.000 EURÓT A SESZEL SZIGETEKI BANKBA, AZZAL A FELSZÓLITÁSSAL, HOGY NEHOGY A MAGYAROK HOZZÁFÉRJENEK!!!! EZÉRT VITTE KI A LOPOTT PÉNZT, MERT MIBŐL LETT VOLNA NEKI ENNYI PÉNZE, EZ HORIBILIS ÖSSZEG???? ITT MUTOGATTÁK A KLÁRIVAL. HOGY VISZIK KI INNET, MERT ITT ELKOBOZTÁK VOLNA TŐLÜK ÉS OTT MEG NEM TUD RÓLA SZINTE SENKI!!! DE EZEK AKARTAK EURÓPAI UNIÓT LÉTREHOZNI, HOGY MÉG TÖBBET TUDJANAK LOPNI, HISZEN EZT A PÉNZT SOHA A B.ÉLETBE NEM FOGJA LÁTNI SEM, MERT NEM KELL NEKI, LOPOTT ANNYIT MÁR, HOGY ENÉLKÜL JOBBAN MEGVAN, MINT A KUTYA UGATÁS NÉLKÜL!!! CSAK ENNYIT, DE VAN MÉG SOKKAL TÖBB IS BIZTOS, DE NYOMOZZÁK KI, MERT HA EGY EGYSZERŰ EMBERNEK SOK PÉNZE VAN EGYBŐL CSPDÁBA KERÜL, EZ MEG LÓTI - FUTI, MEG HISZTI A CSAJ RÉSZÉRŐL ÉS MÁR SEMMI GOND, MINDE MEGY AHOGY CSAK TUD!!! EZT NEM SZABADNA MEGENGEDNI, MERT HA KICSIT LOP AZÉRT IS BÜNTET A RENDŐR, HA NAGYOT LOP, AKKOR BECSUKJA MÉG A SZEMÉT IS??? VAGY A BOLOND IS JÓKOR BOLOND, AKI NEM AZ AZ MEG SOSEM JÓL CSINÁLJA???

      Törlés
  3. Az elqró, hantás-korrupt böszme, az öszödi rém--- a dromedár feleségével azért nincs börtönben, mert demokrácia van---, vagy nincs--, mert akkor most "zorbáni diktatúúúra van....? Ki érti ezt?!

    VálaszTörlés
  4. Igen az a kérdés hogy miért van még a kozeletben Gyurcsány, miért nem volt következménye buneiknek. A válasz egyszerű, a bírói, ügyészi szakma liberális, baloldali. Ők védik mentoraikat, ugyanis legjobb a zavaros a halászni. Nekik, kiknek kötelesség lenne a jog, és a rend védelme, pontosan az ellenkezőjét teszik. Osszejatszanak az alvilaggal. Például Energol ugy, az igazsagszolgalaton belül van egy meghatározó ballib maffia, aki mindig lojális marad a vörös vonalhoz. Ikertestveruk a pedagógus társadalom, tevékenységük kezd szarbaszokkenni. Tevékenységüknek eredménye katasztrofalisabb lesz mint a bírók falazasa. Az egész baloldali orszagveszejto tortán pedig a hab az úgynevezett, haladó kultúra.

    VálaszTörlés
  5. Ennyi ostobaságot! Akiknek ez szánva van azok itt nem olvasgatnak, jelentős számban. Gondolom jól fizet a háttér ezekért.

    VálaszTörlés
  6. Már csak ez maradt nektek... A hazudozás... Boldog karácsonyt :)

    VálaszTörlés
  7. Azért nincs börtönben, mert amikor hatlomban volt, gazdasági bűneinek elévülését 4 (négy) évre - egy választási időszakra - szavaztatta meg a Judeo-bolsevik többségű parlamenttel. Ezzel megnyitotta a pénzcsapokat a harácsoló Judeo-bolsevista társadalom számár.

    VálaszTörlés
  8. A lakosság tett most róla, hogy tovább tudja csinálni azt amit félbehagyott 2010-ben. Mindenki köszönje meg annak, aki rá szavazott 2019-ben a polgármesteri szavazáson a haverjaira, hogy minden folytatódjon tovább.

    VálaszTörlés
  9. Csak a erkölcsi- és szellemi fogyatékkal élő fideszeseknek szól a cikk...
    A normális olvasó ha nincs is képben megnézi az akk.hu/hu/statisztika oldalt és mosolyog ezen az ócska hazug Fidesz propagandán!

    VálaszTörlés
  10. NaSa_Hu Ne blöffölj,ha nincs mondanivalod,inkább maradj csendben.

    VálaszTörlés
  11. Idióta! Mennyit kapsz ezért a tőmondatért?

    VálaszTörlés
  12. Abban az időszakban gazdasági világválság volt. Gondolom pont azért kellett felveni a hitelt , hogy elkerülhesék az államcsödöt. Ha ezt a pénzt ellopták volna, akkor azt a Fidesz biztosan kivizsgáltatta volna.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése