Etarget -közép

Niedermüller romboló üzemmódban: így fúrja az atlétikai vb-t

A Brüsszelből Erzsébetvárosba bukott Gyurcsány-balkéz gonosz kormányellenességében a budapestiek ellen politizál: megtorpedózná a főváros legnagyobb zöld beruházását és a 2023-as atlétikai vb-t.

Niedermüller Péter esetében nagyon úgy tűnik, a valóság mindig odaát van. Az észérvektől és a normalitástól egyre inkább elrugaszkodó gyurcsányista ámokfutó kaján vigyorral az arcán gyalázta a 2023-as budapesti atlétikai vb-t a minap az ATV-ben, pont azzal a gúnyos mosollyal, ahogyan Erzsébetvárosba buktatása előtt a magyarság, nemzete és országa ellen szónokolt és szavazgatott Brüsszelben.
A Fletó-balkéznek minden bizonnyal elmentek otthonról. Nem érti, értitek, nem érti, mi haszna lenne, ha Budapest megrendezné a világ egyik legjelentősebb sporteseményét, ehhez kapcsolódóan rendbe tennék a főváros egyik legelhanyagoltabb rozsdaövezetét, és megvalósítanák Budapest legnagyobb zöld beruházását. IQ-betyár Niedermüllernek ez magas, mint az egyszeregy.
„Én személy szerint nem látom be, hogy mi szüksége van Budapestnek egy atlétikai világbajnokságra. Van százezer futballstadion is lassan Magyarországon, és a magyar futball egyre rosszabb lesz. Ugye Bulgáriában örömünnep tört ki, mikor megtudták, hogy a magyar válogatottal kell fotballozniuk. Tehát nincs ennek semmiféle haszna, ennek sem lesz, úgyhogy én eredendően azt gondolom, hogy nincs szükség atlétikai világbajnokságra Budapesten”
– röhögte és hörögte a bajszos kappanba öntött modern mini Lenin.
Félretéve a már megszokott, mégis megszokhatatlan magyarellenes és sportellenes gyalázkodásait, hadd világosítsuk fel e helyütt a gondolkodás ellen beoltott elvtársat, aki szerint ennek a projektnek – melyet KariGeri felmérései szerint is bizonyos, egyébként jogos és hasznos feltételekkel a budapestiek 80(!) százaléka támogat – nemes egyszerűséggel: „nincs semmiféle haszna”.
A legelső számítások szerint a 2023-as budapesti versenyeket több mint 1,2 milliárd tévénéző fogja követni. Olyan hírverés, reklám ez az országnak és a fővárosnak, ami pénzben megfizethetetlen lenne. Konkrét nyereséggel is lehet számolni, hiszen a vb turizmust és különféle befektetéseket hoz Budapestre: csak maga a világesemény 500 ezer vendégéjszakát jelent a szállásadóknak, nyolcezer hivatalos vendég érkezik, és több tízezer szurkoló. A főváros egy új atlétikai stadiont kap, amelyet nemcsak korszerű, méltó otthona lesz a magyar atlétikának, és a nagyközönség, a szabadidősport is birtokba veheti a vb után. Végül, de nem utolsósorban, a gigaprojekttel rendbe teszik a főváros egyik legelhanyagoltabb rozsdaövezetét, és megvalósítják Budapest legnagyobb zöld beruházását.

Niedermüller szerint mindez semmi. Na, ez nem semmi! Ez tényleg hülye. Nem kicsit, nagyon.

https://erzsebetvaros.blogstar.hu/

 

Megjegyzések

  1. Akkor miért szavazta meg a közgyűlésben ha nem ért vele egyet?

    VálaszTörlés
  2. Senki nem mondja hogy nem kell! De feltételt szabnak, és ez helyes! Ha már beleölik a pénzt, akkor tegyék rendbe a környezetet, és hogy később is lehessen kihasználni tömegsportra a polgárok is használhassák! Valamint más rendezvények megtartására is alkalmas legyen. Ennyi! Ebben teljesen igaza van Karácsonynak és Nídermüllernek! Mert eddig csak kidobott pénz volt a stadionokra! Szombathelyen már most nem tudják fenntartani! Arra nem adnak pénzt!

    VálaszTörlés
  3. A hazaárulóknak az a fontos, hogy ártsanak minden módon a hazájuknak, az a küldetésük, azért fizrtik őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezek ,nem tudnak orszagban , annak fejleszteseben, annak orulni ,azon torni a fejuket,,ezek nem tudnak csak abban gondolkozni ,hogy ok hogy jarnak jobban ,ha a vilag ezen ,vagy azon reszen tartozkodnak. Ameik reszen tartozkodnak ,azt a legmaximalisabban kihasznalni, ha kell lopni, majd eltunni ,mint ahogy Niedermuller Nemetorszagbol.Ezek nagy tervekben nem kepesek gondolkozni,Ezek vajon hogy neznek ki otthon Tzraelben ,mivel foglalkoznak ,mert a mi zs --------k katasztrofalisan gyenge tarsasag

      Törlés

Megjegyzés küldése