Etarget -közép

Nyerges Attila üzent a Nélküledet pocskondiázóknak

 Hülyegyerekek...
Az Ismerős Arcok zenekar énekese, dalszerzője a zenekar Facebook-oldalán jelentkezett egy videóüzenettel. 

Mint ismeretes, Nyerges Attila a közelmúltban motorbalesetet szenvedett, életmentő műtéten esett át, és több mint egy hónapnyi pihenésre kényszerült. A kedden közzétett videóban a frontember köszönetet mondott a sok jókívánságért, szurkolásért, amit ez alatt az idő alatt kapott, és bejelentette, visszatér a színpadra.


A videóban kitért a zenekar legismertebb dalát ért baloldali kritikákra is. Hont András, a HVG újságírója és Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar énekese becsmérlő szavait idézte fel a Nélküled kapcsán.
„Azt a rengeteg jókívánságot sem fogom elfelejteni soha, amit kaptam üzenetként. Nem felejtem el Hont Andrásnak sem, hogy az általatok tán legjobban kedvelt dalunkat giccses szarnak nevezte. Meg kell hogy köszönjem Czutor Zoltánnak is, aki szirupos fingszagú nemzeti romantikának nevezte szintén ezt a dalunkat. November 29-től színpadon állok, és ezentúl bármit írok, igyekezni fogok, hogy azokat a dolgokat mind olyan művészi magasságba tudjam emelni, amit ez a két kiváló férfiú elvár tőlem. Hülyegyerekek.”
A Nélküledet azután kezdték el kórusban gyalázni a balliberális oldalon, hogy a Puskás Aréna megnyitóján felvidéki gyerekek vezetésével közel 70 ezer ember énekelte együtt.
www.demokrata.hu

Megjegyzések

  1. Fel kell nőni egy ilyen dalhoz ! Csak a mélyérzésű magyar emberek tudják, hogy ez a dal mit jelent. Nekem mindent !!!

    VálaszTörlés
  2. Mi sokkal többen szeretjük a dalt és Téged, mint ők, mert ők kevesebbek, minden értelemben. Várjuk a koncertedet, jó egészséget kívanunk Neked a Nagy családból és tudd nagyon szeretünk!

    VálaszTörlés
  3. Az emberi aljasság legmélyebb csupraiba járnak ezek a félresikerült egyedek! Ennek a fajtának nem számit sem a tisztelet,sem a becsület,mert fertőben élnek! Kedves Attila,a jó Isten vigyázott Rád, ezt jól meg kell becsülni,hosszú boldog életet kivánok 4

    VálaszTörlés
  4. Megérintett,sírtam,,és köszönöm,mindenkinek,aki írta ,aki eloadta.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése