Etarget -közép

Paul Lendvai páros lábbal szállt bele Orbánba

 Elég volt!
Az, hogy az Orbán-rezsim képviselője kapja a bővítési pozíciót, azt mutatja, hogy az EU az alakoskodók közösségévé vált.
 
„Az, hogy Ursula von der Leyen megválasztott bizottsági elnök a kezdetektől fogva az osztrák Johannes Hahn által olyan ragyogóan betöltött kulcspozíciót az Orbán-rezsim képviselőjének szánta, még egyszer világossá tette, hogy az EU az értékek helyett az alakoskodók közösségévé válik. Egy tiltakozásokkal és figyelmeztetésekkel teli évtized után az erősen kritizált Orbán-kormány megerősítheti a befolyását, méghozzá nem csak a tagságra törekvő balkáni országok, hanem az orosz-ukrán konfliktus, sőt, Azerbajdzsán és a Kaukázus viszonyában is. Orbán nem csak a sikereivel hencegett, hanem ugyanolyan egyértelműen elutasította a Von der Leyen által közvetetten bejelentett »szolidáris és fenntartható szétosztási megoldást« a migráció szabályozásának érdekében, mint ahogy azt az »értelmetlen« ötletet, hogy a jogállamiság kritériumaihoz kössék az EU-s támogatásokat.
Az Európai Néppárt (EPP) frissen megválasztott elnökének, Donald Tusk egykori lengyel miniszerelnöknek a zágrábi EPP-kongresszuson tett kijelentése, miszerint felveszi a harcot »a politikai populistákkal, manipulátorokkal és autokratákkal«, úgy tűnik, nem bátortalanította el annak fő címzettjét. A Fidesz már a kezdetektől fogva úgy tesz, mintha maga függesztette volna fel a néppárti tagságát, nem pedig fordítva. Ezért mondhatja Orbán most olyan bizonyossággal, hogy a párt még nem döntötte el, bent akar-e maradni az EPP-ben!
Észak-Macedónia és Albánia csatlakozási tárgyalásainak megakadályozása és az, hogy Emmanuel Macron potenciális partnerként tekint Orbánra az Oroszországhoz való közeledés új stratégiájának kidolgozásában, jól példázzák az EU egykori reménységének pálfordulását. Olaszországban a kormányzó Öt Csillag Mozgalom káoszba süllyed, miközben a jobboldali populista Lega-vezető Salvini előretör. A német koalíciós kormány kül- és Európa-politikája továbbra is bénult.
Ennek láttán Martin Selmayr, a bécsi EU-képviselet vezetője úgy látja: az EU »stabilabb, mint valaha«. Ez az alakoskodók virágkora!”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
www.mandiner.hu 

Megjegyzések

  1. A vén kommunistából soha nem lesz demokrata.

    VálaszTörlés
  2. Lendvai,te nem vagy más mint egy kis szar komcsi ügynök ,akinek a könyveinek színvonala még a fosnál is lejebb vannak.Úgyhogy kuss és ugass a félkegyelmü nyugati haverjaidnak vagy látogass haza Izraelbe ér térj meg,egy arab golyó által.Nálatok (ausztriában-mielött rikoltoznál a kisbetük miatt nekem, a te szar hazád jelenléte,annak köszönhető,hogy IV.(kun) László királyunkat a nyugati országrészben birtokokat uraló főurak nem engedték,hogy a csehek után a mocskos Habsburg (túró) Rudit a magyarok megsemmisítsék anno domini a Hódtavi (a német nevére pedig szarok) csatában,1282 májusában.
    Megjegyzés,még a másik idióta kancellárodnak az észkombájn Kurznak!!
    Az osztrákok idíóta kancellárocskája képes volt azt állítani,hogy Európa az Ausztriánál kezdődik.Nos,üzenem ennek az elefántfülünek,hogy ha nincs Magyarország,akkor II.Ottokár szépen tönkreveri a beszari I.Habsburg Rudolfot és akkor ma Ausztria helyén csak egy békáktól hemzsegő kis pocsolya van meg egy rakás szar!!Szóval kis merkeli seggnyaló ne beszélj hülyeséget mert a végén még azt hiszem,hogy kábítószer hatása alatt makogsz anélkül,hogy a valós történelmet ismernéd TE FÉREG!!!

    VálaszTörlés
  3. A kommunisták késő halnak ahogy elnézem. Nagy kár mert ez a vén aggitátor nagyon világra való......., a másvilágra. Miért kell ennyi Istentelen a barmot a hátán hordania a földnek és nekünk miért kell nap mint nap elviselnünk undormány fröcsögéseiket melyekkel (habzó telipofával) nap mint nap elárasztanak minket?! Undorító, büdös, cionista zsidó véglény ez. Inkább a lelkéért imádkozzon az ilyen pokolfattya!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése