Etarget -közép

Fischer Ádám újra beleszállt a magyarságba

A balliberális hisztikarmester egy osztrák lapban törölte bele a lábát „feudális” és visszamaradott honfitársaiba, azaz nemzetébe és országába.
„Már elmondta, most megismétlem: Magyarországon soha nem lesz demokrácia, mert mindig megmarad egyfajta feudális ösztön [a magyarokban]. Aki kormányoz, az mondja meg a tutit. Ha Orbán egyszer veszít, akkor két-hárommillió ember azt állítja majd, soha nem szavazott rá. Egyszerűen átállnak a másik oldalra.”
Fischer Ádám karmester a Der Standard című osztrák lapnak adott év végi interjúban árazta be hazáját. Azt is kifejtette, hogy a miniszterelnök szerinte mérgezi a társadalmat az idegenek kirekesztésével.

Nem először értékelte le amúgy Magyarországot: nemrég az ugyancsak osztrák Kuriernak arról beszélt, Magyarország mindig is feudális állam volt, a liberalizmus itt nem tudott gyökeret verni. A hatalmat például úgy tekintik, mintha azt Isten adta volna. A magyarok a maguk, zárt világában élnek, többségük nem beszél semmilyen idegen nyelven, és azért támogatják Orbánt, mert azt hiszik, megvédi őket a migránsoktól.
https://csakegymondat.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Mindig mélységesen megdöbbent, hogy egyes emberek milyen aljas módon keltik a rossz hírünket. Bár egy tehetséges emberről van szó, a jelleme megkérdőjelezhető! Tudni kell azt is, hogy ezt az embert Magyarország elhalmozta kitüntetésekkel, amivel elismerését fejezte ki felé. De már nem is csodálkozik az ember, hiszen Enyedi Ildikó( és sokan mások) is ugyan ezt csinálta az Arany Medve díjátadóján! Potom 300 millió forinttal járult hozzá a magyar állam, hogy ezt megtehesse, külföldön. Mikor lesz már ebből elég? Miért kell ezt eltűrni?

    VálaszTörlés
  2. Mindjárt három megjegyzés: 1. hála istennek, hogy az u.n. liberalizmus nem vert gyökeret. 2.Orbán Viktor valóban megvédi az országot az illegális bevándorlóktól. 3. Meg a legjobb példaként emlegetett demokráciákban is az mondja meg a "tutit", akit demokratikusan megválasztanak, aki a hatalmat gyakorolja. Sehol nem az ellenzék vezeti az országot! - legfeljebb átmenetileg, de többnyire nem sikerrel.

    VálaszTörlés
  3. Be vagyunk zárva a saját világunkba ? Azért van annyi híres Magyar szerte szét a világban ! Sokat adott e Haza a világnak , .és ilyen aljas megnyilvánulás a hála ! Annyi a hazaáruló , hogy a duna megtelne !Ha önnek ez a véleménye , menjen el , mérgezze máshol a légkört !Emberiség szégyene ! Talán üldözik önt ? Nem hinném , viszont a magyarokat igen, ön erre a példa !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tetszik,amit ír,én is így gondolom!

      Törlés
    2. Igen, pontosan ez a helyzet. Aki így nyilatkozik az országáról, annak népéről, az a tapló!

      Törlés

Megjegyzés küldése