Etarget -közép

Gyurcsány ünnepi gonoszsága

 Neki ezt jelenti az ünnep!
 Mindazoknak, akik szemben állnak Orbán iszonyatos Európa-ellenes világával, a DK természetes választás.
 
„Talán 2013-ban volt. Év eleji szokásos évértékelőt tartottam. Volt benne egy mondat, amire sokan felszisszentek. Azt mondtam, nem lehet más célunk, mint hogy a magyar balközép legerősebb pártja legyünk, és majd közösen vezessük győzelemre az európai polgári ellenzék ügyét. A kritikusok szerint, aki ilyen nagyot álmodik, az keserűen ébred.
2019 nem a keserű ébredés éve volt. Sőt! Ma a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt. Nem személyes bizonyítási vágy vezet bennünket. Csupán egy nyilvánvaló történelmi gondolat. Magyarország helye Európában van. Bármilyen banális ez a megjegyzés, ma ennek politikai jelentősége van. Mindazoknak, akik szemben állnak Orbán iszonyatos Európa-ellenes világával, a DK természetes választás.
Persze, halljuk azok hangját is, akik szerint 2010 előtt azt bizonyítottuk, hogy nem tudunk kormányozni. Nekik azt mondjuk, a jó kormányzáshoz erős, egységes, tiszta fejű, és a korrupciót mélyen elítélő párt is kell. A DK ilyen lett. Közösen tettük azzá. Veletek.
Köszönöm, hogy velünk vagytok ebben a küzdelemben. Az új cél, hogy a DK-val erős európai kormányt adjunk hazánknak. Kérlek, segítsetek. Tegyük a dolgunkat. És a siker nem marad el.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Feri testvér,irod a pártod a korrupciót mélyen elitélő párttá vált.Ehhez nem volt szükség valamiféle erős eltökéltségre.Be kell látnod, ezt a változást a kényszer szülte.Nem kerültetek a pénz közelébe,azt csak tisztes távolból nézhettétek.Igy könnyű tisztességesnek lenni.De mi lenne akkor,ha a sors ugy hozná ,hogy a zsozsó számolatlanul ismét rendelkezésetekre állna. Jobb nem belegondolni.Igy aztán nem marad más ,mint további kitartó küzdelem,ami nagy valószínűséggel,mindnyájunk örömére életed végéig kitölti küzdelmes napjaidat.

    VálaszTörlés
  2. Ejnyes Feri,mit olvasok írásodban ....Hazánknak.Nemrégen még kurvaországvolt.Szégyenemben el bujnék.De mit várjak egy ilyen gerinctelen senkiházitól.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése