Etarget -közép

Szaniszló ünneprontása: hadat üzent

Lesz itt nemulass!
Ha már építeni nem tudnak, legalább rombolnak: lefújta a civilek hagyományos előszilveszteri utcabálját a XVIII. kerület szoci-dékás szánalomharcos szégyenvezetése.

Speciális karácsonyi ajándékkal lepte meg a XVIII. kerület közösségét a szocialista viccpolgármester, Szaniszló Sándor. A gyökértelen balliberális sormintát bőszen követve beletörölte a lábát az önszerveződő, büszke és tudatos helyi közösségekbe, hadd hulljon a férgese!
Szaniszló elvtárs – aki tehát a kerületben élő civilek számára a legkevésbé sem pajtás – a szeretet ünnepe előestéjén invitálta meg „szeretetvendégségébe” az itt élőket. Mégpedig az elbocsátó, szép üzenettel: brutális balliberó radírral kitörölte a XVIII. kerület évzáró programjai közül az Együtt Pestszentimréért Egyesület helyi hagyománnyá vált, méltán népszerű előszilveszteri utcabálját. Hiába volt már engedélye a szervezetnek, és pörgette fel az előkészületeket, támogatás és segítség helyett csak egy mocskos kokit kapott. A „felszabadító” ellenzéki önkormányzat ugyanis jól a szervezők képébe vágta: mégsem engedélyezik az esemény megrendezését (via Magyar Hírlap).
Vagyis Szaniszlóék úgy döntöttek: lesz itt nemulass! A helyi közösségeknek. Akik most sírva vigadhatnak, miközben megeszik, amit október 13-án a felelőtlen többség kifőzött nekik.
„A balliberálisok hadat üzentek a pestszentimrei civileknek. Ami nem hozzájuk köthető, azt kiszorítják a kerületből”
– rántotta le a leplet a legújabb aljas Szaniszló-csomagról Tóth Kálmán, a Fidesz–KDNP kerületi képviselőcsoportjának vezetője.

A kocka tehát el van vetve. Szaniszlóék hadat üzentek. A XVIII. kerületben élők talpraesettségén és állhatatosságán múlik, milyen lesz a fogadjisten!

https://teraszvaros.blogstar.hu/


Megjegyzések

  1. remélem egyetlenegy ottani lakos nem reklamál, ezt akartátok, megkaptátok. lesz ez még így sem

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése