Etarget -közép

Ujhelyi aláírásgyűjtésbe kezd

Van bőr a képén!

Az MSZP politikusa szerint fontos, hogy az emberek kinyilváníthassák akaratukat Magyarország európai uniós tagságának megőrzése mellett, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök politikája egyértelműen veszélybe sodort. Ezért – ahogy azt sajtótájékoztatóján leszögezte – a Fidesz európai néppárti tagságának jövőjétől, a pártcsalád szerda délutáni döntésétől függetlenül az orbáni politika komoly veszélyt jelent a magyar EU-tagság jövőjére, amelynek pedig nincs alternatívája.
Teljesen egyértelmű, hogy Orbánisztán összeférhetetlen az európai közösséggel és az európai alapszerződéssel. Vagy Orbán Viktor vezeti ki az országot az Európai Unióból, vagy az orbáni politika miatt az EU és a tagállamok döntenek majd úgy, hogy elegük van az európai értékeket semmibe vevő magyar kormányból és egyszerűen kisodródunk a közösségből...
– fogalmazott. Hozzátette, a magyar miniszterelnök „mára teljesen elveszítette tekintélyét és érdekérvényesítő képességét” az EU-ban, ami „óriási kockázat Magyarország számára, ugyanis most kezdődik a következő hétéves uniós költségvetés igazi vitája, Orbánt pedig eközben még a saját pártcsaládjában is szégyenpadra ültetik”.
Ujhelyi István arról számolt be végül, hogy az MSZP aláírásgyűjtést indított Magyarország EU-tagságának megőrzése érdekében, mert az ellenzéknek szerinte mindent meg kell tennie ennek biztosítása céljából. Mester Barnabás, a Radikális Európai Demokraták mozgalmának alapítója, az MSZP EP-képviselőjelöltje hozzátette: az elmúlt években magyar fiatalok tömegei hagyták el az országot, egyes becslések szerint több mint 600 ezren szavaztak a lábukkal az orbáni rendszerről, olyanok, akiket a kormány továbbra is másodrangú állampolgárként kezel. Mint elmondta, a kivándoroltak körében célzott külön kampánnyal fognak a választási részvételre buzdítani, illetve az MSZP összeállított egy tízpontos „hazaváró programot”, amely szerinte érdemi megoldási javaslatokat tartalmaz a kint élők jogainak megerősítése és mielőbb hazacsábításuk kapcsán.
MTI nyomán

Megjegyzések

  1. Ez a 600 ezres szám a rendszer váltás óta történt amit a kommunisták elhallgatnak!Az Orbán kormány nem az EU-alapszerződésével összeférhetetlen hanem a bevándorlás politikájával amit a Soros által fizetett politikusok erőltetnek az EU-s tagállamokra.Mindenki tudja a baloldali politikusok is,hogy az illegális bevándorlók szétosztása akkora terhet jelentene az országnak,hogy a költségvetés nem bírná kigazdálkodni csak megszorításokkal.Erre törekszik a baloldal mert így tudna kormányt bujtatni mert a tehetségéből csak nyomor maradt 2010-re és most is látszik az önkormányzatoknál mit művelnek!

    VálaszTörlés
  2. mert ez a gyógyegér arra nem képes , hogy észre vegye NEM EBBE AZ UNIÓBA LÉPTÜNK BE !!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a 600 ezre számot nagyon szeretik. Kné

    VálaszTörlés
  4. Azért gyüjti az aláirásokat, mert félti az eu-s fizetését. Mit érdekli őt a magyar emberek sorsa. Neki és a hozzáhasonlóknak a fizetése a sajnálata. Nem szabad bedőlni, nem szabad aláirni senkinek. Ez egy beetetés.














    VálaszTörlés
  5. Jól van, ordítsál csak! Értjük, hogy milyen rossz lehet az EP-ben egy magányos MSZP-s hazaárulónak!

    VálaszTörlés
  6. Azért parázol te niemand ,mert félted a judás pénzt,
    aminek fejében semmit nem tettél az országért,kivéve,hogy az Orbánt és az országot folyamatosan ekézted és ekézed a mai napig.

    VálaszTörlés
  7. Emerich

    Nincs miért aláírást gyűjteni,mert nem akar a kormány kilépni az EU-ból.Ez csak az Ujhelyi rémképe,igy akar népszerűséget,ismeretséget szerezni magának.Ne dőljünk be neki,ne irjuk alá az ívet,hadd bukjon meg !! Az,hogy 600 ezer fiatal kiment nyugatra az akkor MSZP-s Gyurcsány bűne,Ő mondta 2006-ban " elég ide 6 millió ember is " Egyébként a kivándorlás európai jelenség,És most már egyre többen jönnek vissza.Az ujhülye fogja be a száját,ne akarjon lázítani.

    VálaszTörlés
  8. Az édesanyád füstös ...gát! 2010 előtt miattad és az elvtársaid miatt többszörösen hagyták el az országot. A 600 ezer zöme. Ezt te is jól tudod,de arcátlanul hazudsz! Ha az EU tovább ragaszkodik a migráns politikájához, a kötelező kvótájához és emiatt büntet,akkor nem is akarunk az EU-ban maradni. És nem is sokáig lesz EU,te szerencsétlen! Vagy neked tetszik pl. az,hogy Egyesült Muszlim Európa?

    VálaszTörlés
  9. Európai érték ,Szeviép ügy bírósági itélete.

    VálaszTörlés
  10. Ne magyarázzon ez a pojáca hogy mik az európai értékek és hogy "Orbanisztán" szembemegy velük! Pont azért akarunk kilépni ebből a pöcegödörből mert nyakig van sza**al és bántja az érzékeinket és az ingereinket az ami Brüsszelben megy nap mint nap. Lehet hogy nem szent és bűntelen a fidesz, de melyik párt az a mai világban? Mit tudna az MSZP nyújtani a kintélő magyar munkavállalóknak amit a fidesz ne tudna? Semmit. Nekünk nem kell bevándorlás, gazdasági összeomlás és nemzeti válság amit az EU garantálná azért cserébe hogy beözönölhessenek az Afrikai bevándorlók áradata. Sokan arról ihatnak hogy az Eu-tól rengeteg támogatást kap hazánk csak azt felejtik el hogy mennyit dobunk mi be a közösbe évről évre. Vagyis az EU felé nincs zárunk mindezt úgy értük el hogy nem tettük kockára a mindennapi megélhetést, sőt gyarapodott a gazdaság és a magyar háztartások is. Nem mi engedtük el a fiatalok kezét a 2000 évek után és nem mi sodorták az eladósodás és csőd szélére az államkasszát 2008-ban. Nem egy iszlamizálódást célként kitűzött Európai Unióba léptünk be 2004 májusában hanem egy erős az USA-tól függetlenedő kereskedelmi szövetségbe. Ehhez képest most mi van? Az USA diktál az EU eladósodott a migránsok miatt és felbomlani látszik az a gazdasági kohézió ami egyébként a Britek nélkűl meg is fog egy évtizeden belűl fenekleni. Újhelyi István vagy ennyire ostoba vagy ennyire aljas. Szerintem ez a kettő együtt jár nála kéz a kézben. Senki ne írja alá aki nem akar egy tönkretett gazdaságú és iszlamizálódott gettó Eu-ban szenvedni aminek az ISA mondja meg azt is hogy mikor mit és hogyan csinálhat. Ez egy Gyarmatosítás amit az USA tesz hogy megölje gazdaságilag és mindenhogyan az EU-t és ahogy most állnak a dolgok ez 100%-ig sikerűlni fog az USA árnyékkormányának.

    VálaszTörlés
  11. Megint hazudik ez a maszopos muki....! Hihetetlen, hogy milyen erőfeszítést tesz ez a maszopos,- jól lakott óvodás kinézetű csávó, --- hogy hazánk,- a nagy többséggel megválasztott kormány elleni gyűlölethadjáratot folytasson...!!! Folyik belőle a zsigeri gyűlöletnyál! S hogy bűzlik a szerencsétlen! Szánalmas!

    VálaszTörlés
  12. Ez az Újhelyi már kinjában nem tudja miként vezese félre az embereket ,ez egy aljas ,hazug gazember ,az MSZP mit tett a magyar népért -választ várunk

    VálaszTörlés
  13. JAAJ PISTIKE NEM CSAK UJHÜLYE VAGY DE MÁR RÉGI IS UGYANIS MÉG MINDIG 10 ÉV UTÁN IS MI FIZETJÜK A KINT DOLGOZÓK BÉRÉNEK NAGY RÉSZÉT AZ ÁLTALATOK FELVETT ORSZÁGNYOMORÍTÓ HITELEK KAMATÁVAL JOBB HA KUSSOLSZ PITYUKA MERT TI MÉG MOST IS LOPJÁTOK AZ ORSZÁGOT EBBŐL ITTHON IS LEHETNE TÖBB BÉRT FIZETNI !!!

    VálaszTörlés
  14. Újhelyi nagyon szenved, egy gátlástalan hazudozó! Nagyon szeretné bizonyítani , hogy ő vezetésre termett! Ez a szerencsétlen egy a sok közül, aki mind egy hogy milyen áron akár még a hazaárulást is bevállalta csak azért , hogy az EU- vezetőinek megfeleljen. Minden Magyar kérje ennek az embernek a felelősségre vonását!!! Természetesen
    a többi hozzá hasonlóét is! Mert vannak szép számmal. És ha már aláírás gyűjtésről beszélünk, akkor most mi pedig arra tegyük a kézjegyünket, hogy ezek az emberek mi hamarabb meg bűnhődjenek! Elhiszik nekem a tisztelt ellenzékiek, hogy a mi aláírásunk hamarabb célba ér? Egyet jól véssen minden jött- ment párt pártolója az eszébe! Orbán Viktort ti sohasem fogjátok leváltani!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése