Etarget -közép

Cseh Katka kiheverte a bejgliket és egyből Orbánra támadt

 Szégyen!
A Fidesz nem a klímaváltozásért aggódik, hanem a hatalma elveszítésétől retteg.
„MÉGIS MIRŐL BESZÉL ORBÁN VIKTOR?
Fotó:index.hu

A miniszterelnök és a propagandagépezete alighanem rettenetesen megijedt: szembe jött velük a valóság. Rádöbbentek, hogy az embereket nem érdeklik az ócska lózungjaik, az uszítás és gyűlöletkeltés, elegük van a szemérmetlen lopásból. Ezért megpróbálnak úgy tenni, mintha érdekelné őket a környezetvédelem, a klímaváltozás, a jövő generációk sorsa.
Ezt azonban ma már senki nem hiszi el nekik.
Milyen alapon beszél klímavédelemről az a párt, amelynek egyik fő propagandistája, Bencsik András egy tegnap megjelent cikkében is a zöld mozgalmakat okolja az ausztrál bozóttüzekért, és azt állítja, a lehullott levelek gereblyézésével meg lehetett volna állítani a tüzek terjedését?
Milyen alapon papol a teremtett környezet védelméről az az Orbán Viktor, akinek jobbkeze, Gulyás Gergely "beteg kislánynak" nevezte Greta Thunberget?
Milyen alapon hirdet klímastratégiát az a párt, amelynek egyik legtöbbet szereplő képviselője, Hoppál Péter a globális felmelegedés elleni érvként hozta fel, hogy idén már havazott is?
Milyen "klímastratégia" következik azok után, hogy gyakorlatilag törvénybe foglalták a szélerőművek tiltását, hogy Orbán Viktor tavaly még büszkén mesélte, hogy megvétózta a 2050 klímasemlegességet hogy az állam épp egy veszteséges és rettenetesen szennyező szénerőművet vett meg a Mátra lábánál?
Nevetséges, és hiteltelen amit a Fidesz művel. Senkit ne tévesszen meg: a Fidesz nem a klímaváltozásért aggódik, hanem a hatalma elveszítésétől retteg. Joggal.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Mégis miről beszél ez a nő? Nevetséges, és hiteltelen amit a Cseh művel! Amerikába megy Magyarország ellen uszítani, minden lehetséges módon lejáratja az országot az EP-ben, külföldön a magyarok ellen kampányol! Minden részletében ráillik egy külföldnek dolgozó ügynök karaktere. Remélem, hogy eljön majd az idő, amikor ezeknek a kollaboránsoknak törvény előtt kell felelni a tetteikért!

    VálaszTörlés
  2. Ez a nő állítólag orvos. Lehet. Bár dr. Mengele is orvos volt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése