Etarget -közép

Donáth Anna szórja ránk az átkot

Elég volt!
Minden jobboldali sajtótermék gyűlöletpropaganda - szerinte. 

Donáth Anna ismét Orbán Viktort és a jobboldali sajtót gyalázza. Szerinte Magyarországon nincs is jobboldali sajtó, ez mind csak Orbán Viktortól személyes utasításokat kapó gyűlületpropaganda.
Orbán Viktor a független médiát akarta legyőzni, de a jobboldali sajtót sikerült teljesen elpusztítania.

“Nincs dolgom a fideszes médiaholdinggal” - kommentálta cinikusan a kormánypárti propagandát összefogó KESMA-t a miniszterelnök évkezdő sajtótájékoztatóján. Pedig nemhogy dolga van vele, de az ő kifejezett akaratából és pénzéből működik az egész kormánypárti propaganda, ami így nemhogy kritizálni, de valódi kérdéseket sem mer feltenni. Minden propaganda-kérdésre előre kész voltak a propaganda-válaszok, amit ugyanabban a minisztériumban gyártottak. Jobboldali nyilvánosság, jobboldali sajtó ma már egyszerűen nem létezik - a Fidesz utáni világban ennek is újra kell majd épülnie, hogy örökre megszabaduljunk a központilag irányított, sajtónak hazudott gyűlöletpropagandától.
Írja közösségi oldalán a Momentum üdvöskéje.
Kovács Sándor - http://hungaryfirst.hu/


Megjegyzések

  1. " hogy örökre megszabaduljunk a központilag irányított, sajtónak hazudott gyűlöletpropagandától." ahhoz elobb meg kellene szabadulni attol a kozponttol es annak kepviseloitol, tehat a sorosfele uszito idegen hatterhatalomtol. Legalábbis kitiltani az országból minden ilyen orszagrombolo mediat es hazaarulasert felelosegre vonni az országban elo hazai kepviseloit.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése