Etarget -közép

Gy. Németh Erzsébet megsértette Orbánt

Feri kiadta a parancsot!
Szégyen, hogy a nemzeti melldöngető Orbán-kormánynak már Kölcsey Himnusza sem elég fontos.
„Szó szerint fuldokolnak a portól, és már az egészségüket féltik az Országos Széchényi Könyvtár dolgozói. Az áldatlan állapotok és munkakörülmények odáig vezettek, hogy a Himnusz eredeti kéziratát őrző tárlón is vastag por állt. Nem véletlen, hogy a Magyar Kultúra Napján a közgyűjteményi és közművelődési dolgozók fekete ruhába öltözve tiltakoztak a az őket ért méltatlanságok, például az alacsony fizetés ellen.

A DK szolidáris a kultúra dolgozóival és követeli a kormánytól, hogy a Széchényi Könyvtárban biztosítsák a munkavégzés alapvető követelményeit. Szégyen, hogy a nemzeti melldöngető Orbán-kormánynak már Kölcsey Himnusza sem elég fontos.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. 40éven át porosodott az nem baj?

    VálaszTörlés
  2. Baloldali szemétkedésből elég,hazug csaló banda!

    VálaszTörlés
  3. Szánalmas és szerencsétlen igyekezet a DK,- a Degenerált Klub tagjaitól az erőltetett, hamis,ferdítő, hazudozás!
    Az öszödi rém, az elqró, hantás, korrupt böszme és pénzéhes kis csapata,- táskahordozóinak ténykedése nem szól másról,- csak az Orbán-fóbiáról--, a zsigeri gyűlölethadjáratról....! De,- minek?!
    A DK,- a Degenerált,- Dilinyósok... stb. Klubja.... a Bukott korrupt-és hantás maffiabaloldal,- a maszop (mszp) szétforgácsolója, pártütő öszödi rém, az elqró hantás böszmének nincs jövője......, a legelutasítottabb politikai szélhámos! Hiába kever-kavar,- hízeleg a fiataloknak,- összefogósdít hazudik---, hiába küldi az öregecskedő krumplis zsák formátumú feleségét előre tolva Brüsszelbe----, nincs nagy jelentősége...! Nemzetellenes,- hazánk ellen ügyködik....! Megveti a magyar választópolgárság döntő többsége...! Ezek az ország-és népnyomorító, idegen hatalmakat kiszolgáló komcsi-szoci gyökerek, a politika trágyadombjára valók...!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dagadt némber, jobb dolgod nincs ? Valami konkrét, építő jellegű ! Inkább otthon "zsuzsiznál" két kézzel, hasznosabb tagja lennél a társadalomnak !!

      Törlés
  4. Ha látod,hogy poros akkor töröld le róla,és ne erre hivatkoz ha fizetésemelést akarsz,és ne hivatkoz az orbán kormányra,hogy nem fontos neki a himnusz.Hisz neked sem fontos aki minden nap ott dolgozol,és mégis hagyod,hogy a por lepje be.Én a helyedben szégyelném magam.

    VálaszTörlés
  5. Hűha ennyire koszos ez a vigyori viháncolós díszpinty , törölje le a port a vitrinekről legalább csökken a hájassága és addig se árt a kerületének.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése