Etarget -közép

Gyöngyöspata százmilliója

A helyi cigányság felelőssége nyilvánvaló a dologban, de nem csak az ő felelősségük, hogy idáig jutottunk.
 
„Sokan sokáig sokat hibáztak addig, amíg az elhíresült gyöngyöspatai ügy előállott. A helyi cigányság felelőssége nyilvánvaló a dologban, de nem csak az ő felelősségük, hogy idáig jutottunk. Egy viszont biztos: a százmilliós kártérítési ítélet tragikusan rossz, súlyosan megmérgezi a már javulni kezdő viszonyokat, és nagyon megnehezíti azoknak a dolgát, akik megpróbálják javítani a cigány/roma-magyar együttélést. Ez az ítélet kirívó példa arra, amikor a jog nem épít, hanem rombol, mert csak rossz válaszokra ad lehetőséget. Akik végigvitték ezt a pert és kivívták ezt az ítéletet, azoknak tudniuk kell, hogy szörnyű kárt okoztak, és sok embernek sokáig sok erőfeszítésébe kerül majd, hogy semlegesítsék ezt a kártételt.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Egyetértek! Ez az egész ügy hihetetlenül felháborító.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon rossz döntés született. Mit értek el vele a cigányokat védők, azt,hogy tovább rombolták az együttélés szabályait. Ha a kormánynak lennék azoktól perelném vissza ezt az összeget, akik akkor voltak kormányrudnál, hiszen ők nézték el /ha egyáltalán volt ilyen/ hogy külön tanitották őket. Ha én a munkahelyemen kárt okozok, nyilván nekem kell a kárt megfizetni. Ha mégis valami oknál fogva a munkáltatónak kell megfizetni, akkor az beperel és tőlem kéri vissza az általa kifizetett összeget. Itt nem a FIDESZ szegregált, hanem az akkori Gyurcsány párt. Perelje vissza tőlük ezt az összeget.

    VálaszTörlés
  3. itt semmiféle szegakármiről nincs szó itt a szülők egyszerrüen kivették a gyerekeiket a cigányok kőzzül , ami érthető is ,mert elégé agreszivak a cigányok gyerekeik is ..

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése