Etarget -közép

Hidvéghi keményen visszavágott az arcátlan Ujhelyinek

Ez harc a javából!
Ujhelyi üzenete:
Balázs! Normális vagy?!
Azt mondani, hogy mi „gyűlöljük a hazánkat”, több mint gyalázatos.
„Azt mondtad, hogy az Oktatói Hálózat demokráciaféltő jelentését azért mutattuk be Brüsszelben, mert »gyűlöljük a hazánkat«... Mondd, mit képzeltek ti magatokról? Hogy van képetek ellopni, tönkre tenni, kétségbe vonni azt, ami a legszemélyesebb kincsünk: a magyarságunk, az otthonunk, a családunk, a gyökereink szeretete? Mire ez az eszement, hazug és undorító gyűlölködés? Szégyelljétek magatokat! Kritizálni, vitázni, politikai versenyt folytatni lehet és kell egymással. Azt mondani, hogy mi »gyűlöljük a hazánkat«, több mint gyalázatos. Hogy is szól a kormányzat által felemelt és példának állított dal szövege? »Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk, mi egy vérből valók vagyunk.« Tudod, legyen bármilyen éles ellentétem is a jelenlegi hatalommal, én soha nem vonnám kétségbe a magyarságotokat. A józan eszeteket viszont ilyen otromba kijelentések után már igen.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
 
Hidvéghi Balázs frappáns válasza:
Ez most nem volt erős, Pista!
Hiába fasisztázol itt szakmányban, úgy fognak lehagyni a listáról, hogy a fal adja a másikat.
„Független értelmiségiek munkája lenne a jelentés? Arra gondolsz, hogy a tegnapi szeánszon Jávor Benedeknek külön megköszönték a közreműködést a »független« kutatásban? Vagy, hogy Donáth Anna személyes mentoraként mutatta be a másik »független« előadót? Tényleg ennyire ostobának nézitek a magyar embereket?
Mégis mi játszódik le a fejedben akkor, amikor Magyarországot az európai nyilvánosság előtt Mussolini Olaszországához hasonlítod, és újfasiszta építkezésről beszélsz? Hiteltelen jelentésekkel, hamis vádakkal támadtok megállás nélkül. Van erre más magyarázat, mint az, hogy egyszerűen gyűlölitek Magyarországot?
Én lennék a legboldogabb, ha Te és a többi ellenzéki képviselő végre nem arra használná az európai színteret, hogy Magyarországot szidalmazza, hanem tenne is valamit a magyar érdekekért. Kétségtelen, ez sosem volt az erősségetek.
Ui.: Értem én, hogy próbálod tartani a Gyurcsány-tempót és rohansz Klára után, hogy '24-ben is ráférj a listára, mert a pártod közben elpárolgott alólad. De hiába fasisztázol itt szakmányban, úgy fognak lehagyni a listáról, hogy a fal adja a másikat.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
 
 

Megjegyzések

  1. NEKEM ÖSSZESZORUL A SZIVEM ÉS TORKOM, AMIKOR MEGHALLOM A HIMNUSZT, ÉS ERDÉLYT, VAGY FELVIDÉKET, VAGY AKÁRHOL ÉLŐ MAGYAROKRÓL LÉVÉN SZÓ...KÖSZÖNÖM HIDVÉGI BALÁZS JÓZAN, MEGFONTOLT VISZONT VÁLASZÁT..HELYETTEM IS MONDTA, ÉS MINDAZOK HELYETT, AKIK MOST VALAMILYEN ÚTON MÓDON ÉBREDEZNEK.... KIVÁNOK ÖNNEK ERŐT-EGÉSZSÉGET, KITARTÁST A MUNKÁJÁBAN....ÜDVÖZLETEM TISZTELETTEL....MINDAZOKNAK, AKIK MAGYARORSZÁGÉRT KIÁLLNAK....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése