Etarget -közép

Niedermüller elleni tüntetést szervez a Sajtóklub

 Most kell ütni a vasat, amíg meleg!
A szervezők várnak mindenkit, aki érintve érzi magát és tiltakozik Nidermüller Péter kirekesztő, rasszista, gyűlöletkeltő, megbélyegző kijelentése miatt.
 
„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”
Ezt nyilatkozta a DK-s polgármester a múlt héten az ATV-ben. Először a Magyar Hang figyelt fel a botrányos megnyilatkozásra, amire Nideremüller a Facebookon reagált is.
„A Magyar Hang egy, az ATV-n elhangzott beszélgetésben tett megjegyzésemet úgy értelmezi, hogy én rémisztőnek gondolom a fehér, keresztény hetero férfiak és nők csoportját. Erről természetesen szó nincs. De nem veszem fel az elém dobott kesztyűt, én nem fogok senkit rosszindulattal vádolni.”
A DK is reagált politikusának gondolataira.
A mentegetőzés azonban nem győzte meg a Sajtóklub munkatársait, akik csütörtökre tüntetést szerveznek az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal elé. A Facebook-esemény leírásában így fogalmaznak:
„Niedermüller Péter politikai pályafutása ezzel a szemünkben véget ért. A tüntetést a Sajtóklub munkatársai szervezik.
Várunk mindenkit, aki érintve érzi magát és tiltakozik Nidermüller Péter kirekesztő, rasszista, gyűlöletkeltő, megbélyegző kijelentése miatt.”

A Sajtóklub tüntetést szervez Niedermüller Péter ellen, mert „rémisztő képződmény” fehér keresztény heteroszexuálisokról beszélt 

www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. Mocskos haza és nemzet áruló bolsevik dk-s szar alak!

    VálaszTörlés
  2. Igaz, N.müller nem vas, meg ha nem is meleg, de nem is hideg (36,7 C), egy pofont megérdemelne.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése