Etarget -közép

Ön hová küldené Neandermüller Pétert?

Beleállt szügyig a saját ürülékébe ez a bajszos ember: esze ágában sincs lemondani és bocsánatot kérni a fehér, keresztény, hetero magyaroktól, amiért fröcsögő gyűlölettel beszélt róluk. Cimborái – KamuGerivel az élen – pedig a végsőkig mentegetik őt, hisz teljesen egyetértenek vele. Nyilván csak mi, mucsai sudribunkók értettük és magyaráztuk félre a DK-alelnök bölcs gondolatait… Ha a mai tüntetés hatására sem mond le a polgármesterségről ez a rasszista gyűlöletgombóc, pokol lesz számára az elkövetkező négy és fél év. 



Eszem ágában sincs elviccelni a történetet, de azért hadd áruljam el, miképpen vételeztem Neandermüller Péter ámokfutásának hírét. Igencsak röstellem, de kacagni kezdtem. Nem, nem azért, mintha bármi vicces lenne a fehér, hetero, keresztények gyalázásában. Abban tényleg semmi vicces nincs. Annál a résznél visítottam föl önkéntelenül, amikor „rémisztő képződménynek” nevezett minket, gyakorlatilag az egész országot.
Tudniillik épp egy olyan Neandermüller-fotó tolakodott elém a képernyőre, amelytől mindig önkéntelenül hátrébb szoktam hőkölni ijedtemben – s alatta most ott virított az a bizonyos mondat, hogy az úr rémisztőnek tartja a fehér, keresztény fajtámat. Ő – minket. Szóval bevallom férfiasan, itt röhögtem egy sort. De aztán elkomorultam.
Vajon mi történt volna, ha Neandermüller – teszem azt – Szomáliában értekezett volna arról, mennyire gyűlöli a fekete, heteroszexuális muszlimokat? Vagy milyen fogadtatása lett volna, ha mondjuk Afganisztánban tart kiselőadást arról, hogy a hetero, pastu muszlimok „rémisztő képződmények”? És így tovább.
Sejthető, mi történt volna. Neandermüller Péter már nem élne. Szónoklata után legfeljebb félórával fölrobbantották, fölgyújtották vagy megették volna a megsértett helyiek. (Vagy is-is.) Kávéskanállal lehetne csak összeszedni a megmaradt Péter-morzsákat.
  • Van, ahol még komolyan veszik a sértéseket; van, ahol még működnek az önvédelmi reflexek.
Mi viszont? Polgármesterré választjuk a Neandermüller-féléket, akik elvennék hazánk uniós szavazati jogát (Sargentini-jelentés), befagyasztanák a nekünk járó brüsszeli forrásokat, úton-útfélen gáncsolják nemzeti érdekérvényesítésünket, maradék szuverenitásunkat, cinkosul szegődnek Magyarország külföldiek általi folytonos egzecíroztatásához, megalázásához, gyarmatosításához. Címeres hazaárulóinkat nem a történelem szemétdombjára lökjük, inkább stallumot adunk nekik.
Csoda, ha egyre szemtelenebbek? Csoda, ha még ők, ezek a rémpofák rémüldöznek tőlünk? Ami azt illeti, bizonyos értelemben tényleg riasztóak vagyunk: hogyan emelhetjük polgármesterré ezeket a gyászvirágokat?

Gyűlölködő primadonna

Neandermüller – és az összes liberális, aki naponta beletörli a lábát a fehér, keresztény, heteroszexuális, patrióta európaiakba – pontosan tudja, itt a haja szála nem görbül majd. Ez a világ legbékésebb, legjámborabb és legönsorsrontóbb civilizációja. Továbbra is következmények nélkül pimaszkodhat, s közben vádolhatja szavai kiforgatásával, gyűlölködéssel azokat, akik birka-jámboran eltűrik az ő gyűlölködését. Föltehetőleg a mai tüntetés résztvevői sem rakják majd bele fejjel lefelé egy nagykörúti kukába a hápogó polgármestert. 
Mit mondanak Neandermüller ballib haverjai, fegyvertársai? Budapest új főfoglármestere például próbálta viccesre venni a figurát, és foghegyről odavetette az őt kérdező újságírónak: „Örülök annak, hogy a Fidesz úgy érzi, hogy a demokratikus jogaival élni kell, és tüntetni fog ez ellen. Javaslom, hogy tüntessenek a naplemente ellen is, az is zavaró tényező.” Hihi meg haha. A többi is hasonlóan pimasz, bicskanyitogató stílusban válaszolt, illetve nem válaszolt. A kis Bauer is „körömszakadtáig” védte az elvtársát. Hol van ilyenkor a TASZ, a Helsinki brigád meg a polip többi nyúlványa, akik a legutolsó terrorista, határsértő bitang jogaiért is kiállnak, ha azzal üthetnek a magyarokon? Most kussolnak, persze, egytől-egyig. Mint mindig, ha nemzetieket, magyarokat ér sérelem. Nem jogvédők ezek, hanem gyűlölettel és Gyuri bá százmillióival teletömött hitvány politikai aktivisták. Neandermüller pedig az egyik primadonnájuk.
Száz éve ugyanazokat a köröket rójuk. Ugyanaz a nóta. A nagy jólétben civilizációnk végzetesen elhülyült, nyeszlettek lettünk, veszélyérzetünk, önvédelmi reflexeink eltompultak. S közben kitermeltünk magunkból egy olyan selejtes politikai képződményt (kommunisták, balliberálisok), amely föl akarja számolni mindazt, amiért eleink évszázadokig küzdöttek, éltek-haltak. Most már nem is titkolják: céljuk a nemzet, a család, a kereszténység, a nemi identitás fölszámolása, s ezzel az európai civilizáció végső megsemmisítése, helyén egy gyökértelen, kilúgozott agyú, színes, globalizált turmixnépség kitenyésztése. Mi már nem érjük meg, de ha Neandermüllerék győznek, az utolsó „Refugees welcome!” táblás, lilahajú liberális idiótát minden bizonnyal a Brandenburgi kapu tetejéről hajítják majd rituálisan a mélybe az Európai Kalifátus bakói. 
Tökéletesen írja le a helyzetet Kertész Imre a Végső kocsmában: „Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát; amikor, látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja.”
A liberalizmus az öngyilkosságba torkolló őrület egy igen virulens, gyógyíthatatlan formája.

Mi legyen Péterrel?

Péter is imádja az ellenségeit, cserébe eszelősen gyűlöl minket, honfitársait. Ma délután öttől tüntetés lesz ellene az erzsébetvárosi polgármesteri hivatalnál. Hogy észhez tér-e? Lemond-e? Ha lenne ép esze, már megtette volna. 
Ha fogadnom kéne, arra tennék: görcsösen markolja tovább a polgármesteri szék karfáját, nem mond le. Ettől még nagyon fontos, hogy ma is sokan legyünk, dacosak és erősek legyünk. Mert eddig és ne tovább! Meg kell védenünk a hazánkat, keresztény kultúránkat, őseink becsületét a gyakorló elmebetegektől. Aki bántja a magyart, azt előbb-utóbb utoléri a sorsa.
Természetesen Neandermüller is pórul jár majd – leginkább akkor, ha nem mond le. Kész vesszőfutás lesz a hátralévő négy és fél éve. Egy rémálom. Ő lesz a Gyurcsány-párt legjobb „ellen-kampányarca” 2022-re. Mint ahogy a Böszme sem tudott soha kimosakodni az őszödi beszédből, 2006 őszéből, és Bangóné sem a Fidesz-szavazók lepatkányozásából, úgy Neanderen is örökre rajta marad a magyar- és kereszténygyűlölet szégyenbélyege. Ez az utolsó lehetősége, hogy bocsánatot kérjen, és viszonylagos méltósággal eltűnjön a balfenéken.
Pilhál Tamás - www.pestisracok.hu


Megjegyzések