Etarget -közép

Schilling Árpád kibökte, miért pofázik bele a magyar közéletbe

Árpádnak semmi se drága, ha bele lehet rúgni a magyarságba...
A keresztény-nemzeti-konzervatív közösséget joggal irritáló pótcselekvésekbe menekül a szélsőlibsi rendező, aki a kétharmados „Orbán-diktatúra” elől a multikulti és sokszínű francia baldemokráciáig rohant. Most elismerte: céltalanul, pontosabban öncélúan provokálja a magyarságot.

„A posztolás akkor hatékony, ha konkrét cselekvés is társul hozzá, különben csak pótcselekvés. Nagyon sokan nem is csinálnak mást, mint aktívan fészbukoznak, aminek semmilyen konkrét eredménye sincs. Most én is ugyanezt teszem, amikor 1500 kilométerről belepofázok a magyar közéletbe. De nehezen viselném, ha még ezt se tehetném meg.”
Pótcselekvő-provokátor Schilling Árpád a 24.hu-nak arról, hogyan éli meg a nejével, Sárosdi Lillával vállalt önkéntes franciaországi emigrációt. A balliberális „kultúrmenekült” decemberben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy előbb listázni kezdte az általa fideszesnek minősített művészeket, majd lenácizta a Nélküled című dalt. Schilling elismerte, dühös és sértett ember, mert „Magyarországon beleraktam az életemből tíz évet a közügyekbe. Hatástalanul.” A sértett kibicnek pedig – úgy tűnik – semmi se drága, ha bele lehet rúgni a magyarságba...
https://csakegymondat.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Úgy látszik Franciaországban sincs tele munkával, ezért nem csillapodik a frusztráltsága. Egy középszerű ember sírálmait hallhattuk, aki önmagán kívül keresi a szerencsétlensége okát! Ez mindaddig így marad amíg, nem képes önkritikát gyakorolni.

    VálaszTörlés
  2. Jo helyen van ott, haza sem kellene engedni az ilyen elfuseralt, a tehetsegtelenseget devianciával alcazo senkiket.




    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése