Etarget -közép

Szél Bernadett félelmetes üzenetet küldött

Súlyos bűnt követett el Orbán Viktor legutóbbi sajtótájékoztatóján a romák elleni uszító mondataival, de ha nem hajtják végre az ítéletet, azzal végleg kiengedik a szellemet a palackból.
 
„Súlyos bűnt követett el Orbán Viktor legutóbbi sajtótájékoztatóján a romák elleni uszító mondataival, de ha nem hajtják végre az ítéletet, azzal végleg kiengedik a szellemet a palackból. Egyértelmű, hogy a pénzbeli kártérítést — ami nem munkáért kapott jövedelem, amit a jogvégzett miniszterelnök is pontosan tud — ki kell fizetni azoknak, akiknek azt a bíróság megítélte. A kormány pedig végezze el a dolgát a törvényeket betartva és a pénzek ellopása helyett azokat célba juttatva: biztosítsa végre a feltételeket ahhoz, hogy a tanuláson és a munkán keresztül való roma felzárkózás valóban megtörténhessen. Mert aki itt nem dolgozott meg a pénzéért, az éppen az oktatási egyenlőtlenségek felszámolását ígérő kormány volt.” – fogalmazott Szél Bernadett, a közösségi oldalán megosztott posztjában a gyöngyöspatai kártérítéssel kapcsolatban.
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Ez a nő fáradhatatlan a hülyeségben. Na, persze a "civil" múltja kötelezi, hogy védelmébe vegyek ezeket a szervezeteket. Ugyanis ez a kirohanás őket védelmezi, nem a cigányokat!

    VálaszTörlés
  2. a bíróság ítéletében ott van, hogy a 2003 és 2011 között elkövetett szegregáció miatt született a mostani ítélet, de érdekes, hogy 2003 és 2011 között senkit nem érdekelt a gyöngyöspatai „szegregáció”, mert nagyon nem festett volna jól a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok alatt egy ilyen szegregációs botrány.

    VálaszTörlés
  3. Nem berni nem jár nekik nem volt szegregáció csak a magyarok leváltak az iskoláról,a kezelhetetlen diákok miatt! Mi ezen aszegregáció,nem hivatalosan tették,az ott lakók döntése és joga,hogy nem lerombolni akarják a saját gyerekeik tudását,hanem színvonalas nyugodt körülmények között tanulhassanak! Ehhez nekik viszont joga van,és nem kel tekintettel lenni a leszakadt kissebséghez alkalmazkodni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése