Etarget -közép

Szétszedték a kommentelők Cseh Katkát

Besülni látszik a liberálisok csodafegyvere.
A jelek szerint besült a tavalyi év végén leköszönt, csodálatos és liberális finn elnökség-féle fegyver, amely hazai elvbarátaik számára azt a reményt jelentette, hogy végre elérik a számukra legnemesebb célt, Magyarország, vagyis hazájuk (?) megbüntetését. Ezért aztán az ilyen szempontból talán legszélsőségesebb magyarországi pártalakulat, a Momentum nyomásgyakorlása – vagy éppen rimánkodásának iránya – a horvát elnökség felé fordult.

Cseh Katalin, aki brüsszeli és strasbourgi tevékenységével – az eddig eltelt időszakban – a Magyarország elleni felszólalásaival vált hírhedtté, hivatalos közösségi oldalán dicsekedett a horvát elnökség azirányú buzdításával, hogy ugyan legyenek már végre kedvesek elérni, hogy az unió megbüntesse Magyarországot, ama bizonyos 7-es cikkely értelmében.
Ám erre a facebook-posztra már saját követőtábora is felhorkant, kommentelők tömege mondta azt, hogy elég!
A hazaárulás, a szégyen, a gyalázat csak a legfinomabb kifejezések, melyeket a magyar emberek írtak hozzászólásként a Cseh-féle poszt alatt.
Amit a momentumos hölgyek tanúsítanak az uniós intézményekben, még a nem feltétlenül fideszes, ám hazájukat szerető és féltő polgároknál is kiverte a biztosítékot.
Juhász Attila  - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. Elég sokan megírták neki a véleményüket a hazaárulásáról. Én a magyar állampolgárságot venném el tőle, mert ez a nő nem magyar!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állampolgárságot elvenni, nemkívánatos személynek minősíteni és végleg kiutasítani az országból!

      Törlés
    2. Egyet tudok érteni csak azt nem tudom, hogy ezt milyen törvényes úton / eljárásban / lehet megtenni illetve az se világos számomra, hogy a politikai vezetőink gondolnak-erre, akarják-e ??

      Törlés
  2. Felháborító amit ez a szemérmetlen idegenlelkületű némber művel .Ez hazaárulás a javából .Már régen le kellett volna sittelni

    VálaszTörlés
  3. Sajnos, bármilyen jól megszerkesztett valós vád a biróságon elbukik !!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése