Etarget -közép

A néppártnál könyörgött a Fidesz kizárásáért Cseh

A "botmixeres" újra a Fidesznek ugrott.
Orbán Viktor Európai Néppártból (EPP) történő kizárásáért könyörgött a pártcsaládnak Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője. Az Eurobser­veren tegnap közzétett publikációban a liberális politikus elsősorban a magyar kormányfő EPP-nek címzett memorandumát támadta, amelyben Orbán Viktor a keresztény-konzervatív gyökereihez való visszatérésre szólította fel a pártcsaládot.

Cseh szerint a memorandummal a liberális és a balközép oldal közti kapcsolatok végleges megszakítására szólította fel a kormányfő az EPP-t. Úgy vélte, a Néppárt az „európai projekt” létét veszélyezteti azzal, hogy mindig „kihátrál” a Fidesz elleni szankciók véghezviteléből.
A liberális politikus szerint Magyarország különösen autoritáriussá és elnyomóvá vált az elmúlt tíz évben, s arra az állításra ragadtatta magát, hogy hazánkban zaklatással és vad dühvel szembesülhetnek azok, akik kiállnak a maguk igazáért.
Úgy vélte, az állami munkaadók megbosszulják az alkalmazottaikon vagy akár azok családjain ha a kormánypárttal szemben kritikus közösségimédia-bejegyzéseket tesznek közzé. Orbán Viktorról is személyeskedő hangnemben írt a képviselő: szélhámosnak, a legjelentéktelenebb európai politikusnak nevezte a miniszterelnököt, aki szerinte nemcsak a néppárt pénzét, hanem a lelkét is ellopná.
Cseh olyan képtelenséget is megfogalmazott, miszerint közvetetten a kormányfő számlájára írható, hogy a Momentum egyik budapesti fórumát egy erkélyről ledobott palackkal zavarták meg.
Kárpáti András - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. Cseh Atka orvosi esrt, ráadásul közveszélyes. Végzett már valaha valami értelmes munkát is a hatalmas fizetéséért??????

    VálaszTörlés
  2. Azt, hogy a közszereplők kénytelenek elrűrni az átlagosnál durvább hangnemet -a közéletben - gyanusításokat, kénytelen vagyok elfogadni. Azonban ez a Kanadai lány az országot bántotta meg, és annak miniszterelnökét gyanusította. Ezt jogi úton kell megakadályozni !!! Ezt a gyalázkodást nem lehet eltűrni. Követelem a Magyar kormánytól, hogy kezdeményezzen eljárást ez ellen a nő ellen.

    VálaszTörlés
  3. If you're looking to lose weight then you absolutely have to try this totally brand new tailor-made keto meal plan diet.

    To create this keto diet, licensed nutritionists, fitness couches, and top chefs have joined together to develop keto meal plans that are powerful, suitable, economically-efficient, and delicious.

    Since their grand opening in early 2019, 100's of clients have already remodeled their figure and health with the benefits a great keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones provided by the keto meal plan diet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése