Etarget -közép

Bolgár György ezúttal nagyon messzire ment az orbángyalázásban

 Szégyen!
Olvassák el:
A klímavészhelyzet kihirdetése nem sopánkodás, hanem cselekvés.
„Azt állította Orbán Viktor (szokásos pénteki Kossuth rádiós interjújában, Karácsony Gergelynek üzenve), hogy „amikor tűz van, nem kihirdetik a tűzvészhelyzetet, hanem eloltják a tüzet”. Ne sopánkodjuk, cselekedjünk, tette hozzá.

Ezzel szemben a tény az, hogy a klímavészhelyzet kihirdetése nem sopánkodás, hanem cselekvés. Annyit jelent, hogy például egy város vezetése ennek a helyzetnek a tudatában nem engedélyez olyan beruházásokat, fejlesztéseket, amelyek elmélyítik a klímaválságot, ehelyett olyan gyakorlatot ösztönöz és támogat, ami a globális felmelegedés ellen hat. Ezt a tüzet ugyanis nem lehet azonnal eloltani, legfeljebb az oltást azonnal elkezdeni. Úgyhogy hajrá Magyarország, hajrá Orbán!
Azt állítja ugyanebben az interjújában a miniszterelnök (saját klímavédelmi akciótervéről), hogy elődei igazán megmutathatták volna oroszlánkörmeiket, amikor ők voltak hatalmon.
Ezzel szemben a tény az, hogy tíz évvel ezelőtt az élenjáró országok sem nagyon mutogatták oroszlánkörmeiket, az Orbán-kormány viszont mindezidáig még a macskakarmait sem. Tavaly nyáron például megvétózta az Európai Unió klímavédelmi tervét, amihez aztán csak nemrég csatlakozott.
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beteg kislánynak nevezte a klímavédelmi aktivisták szószólóját, Greta Thunberget, a kormánysajtó nem győzte szidni a zöldeket, a baloldalt és a liberálisokat, amiért folyton klímaválságról beszélnek, Schmidt Mária pedig alig két hónapja jelentette ki: „nem tudom, mi az, hogy klímaváltozás… nem értem, mi az, hogy klímasemlegesnek kéne lenni. Ez azt jelenti, hogy betiltják az időjárást?” Remélem, most, hogy majd Orbán Viktor tiltja be az időjárást, mindenki megnyugszik a Fideszben.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések


  1. Ezt a Bolgárt,elvihetné
    A sorosvírus,hogy netudjon
    többet ártani.

    VálaszTörlés

  2. Ezt a Bolgárt,elvihetné
    A sorosvírus,hogy netudjon
    többet ártani.

    VálaszTörlés
  3. Miért nem veri pofán már valaki ezt a szarházit?

    VálaszTörlés
  4. elmehetne ez az izé is úszni egyet a Balatonra

    VálaszTörlés
  5. According to Stanford Medical, It is in fact the SINGLE reason women in this country get to live 10 years longer and weigh an average of 19 kilos lighter than we do.

    (By the way, it really has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    Click on this link to find out if this little test can help you unlock your real weight loss potential

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése