Etarget -közép

Így mosakszik a mi Gergelyünk!

Szánalmas!
Legyen világos: miattuk, kizárólag miattuk van döglesztő meleg nyáron a 3-as metrón.
„A kormányzati álhírgyárban nincs szünnap, a pofátlanság pedig – úgy tűnik – határtalan arrafelé. Mert nehéz jobb szót találni a pofátlanságnál arra, hogy azok, akik közvetve, vagy közvetlenül közreműködtek a bűncselekmény gyanúját is felvető orosz metrókocsi-beszerzésben, gazdáik politikai és oligarcháik gazdasági érdekeit kiszolgálva, most az új városvezetésen kérik számon a klímaberendezések hiányát.

Legyen világos: miattuk, kizárólag miattuk van döglesztő meleg nyáron a 3-as metrón. Ez az ő szégyenük. Mi pedig kivizsgáljuk ennek a beszerzésnek a körülményeit. Ijedtségük indokolt.
Az előző városvezetés és a Fidesz által okozott problémát most nekünk kell megoldanunk. Ez a munka folyik is, éppen a napokban egyeztettem erről is a BKV-val. A klíma beszerelése elsősorban nem pénzkérdés, a forrás erre rendelkezésre áll, ezért nem kellett külön módosítót befogadni a költségvetéshez. A pénz tekintetében a kérdés csak az, hogy a költségeket lenyeletjük-e az orosz beszállítóval, a városnak járó kötbér terhére. Ennek érdekében jelenleg is pereskedünk.
De a budapestiek komfortja nem múlhat ezen, múlik viszont azon, sikerül-e megtalálni azt a műszaki megoldást, ami egyszerre garantálja a metrókocsik biztonságos üzemelését és klimatizálását. A BKV öt nagy külföldi klímagyártó cég képviselőivel folytat tárgyalásokat a legjobb műszaki megoldás kialakításáról. Ennek eredményeiről folyamatosan tájékoztatjuk majd a budapestieket.
Azon dolgozunk, hogy a nyaranta kialakuló tarthatatlan helyzetet megoldjuk a 3-as metróban. Hogy igenis legyen klíma a metróban mihamarabb. A szégyenteljes helyzetet, amit a Fidesz okozott, mi oldjuk meg a budapestiek érdekében. A szégyen ettől még rajtuk marad, amit pofátlansággal sem tudnak elfedni.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. "miattuk, kizárólag miattuk", ez lesz Karácsony kedvenc mondása a következő öt évben? Zugló pedig miatta, kizárólag miatta van olyan állapotban, amilyenben hagyta. Ha ezt nézem, nem sok jót jósolnék a fővárosnak sem (Gyurcsánnyal súlyosbítva) amíg ő lesz a főpolgármester.

    VálaszTörlés
  2. Minden gondért, problémáért, a Fidesz és a Zorbán a felelős! A klímakatasztrófáért, a szegénységért, a hajléktalanokért, a koronavírusért, az influenzáért, a jégesőért, a szélviharokért, az utakon a dugókért, - és azért főleg , mert hagyta ezeket a mocskokat levegőhöz jutni!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése